Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güçlüsün Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Tesadüfen tanıdığınız biri sizinle kişisel zaman geçirmek istediğini ima edebilir. Bu kişi sizden etkileniyor mu? Öyleyse, hisleri karşılıklı değil! Bir ilişkiniz varsa, bu önemli kişi için çiçek siparişi verin. İstemediğiniz bir duruma girmekten kaçının.

Bugün bir program veya bütçe oluşturuyor olabilirsiniz. Yaşamınızı mükemmelleştirecek formülü bulmaya çalışırken analitik bir ruh hali içinde olacaksınız. Yine de kendinize fazla katı olmayın. Para biriktirmek iyi bir şey olsa da yine de rahatça yaşamanız gerekiyor. Kendinizi arada bir şık bir akşam yemeğine ya da bir konsere götürmeyi hak ediyorsunuz! Çok çalışkan olmanıza karşın, çok katı olmayın.

Cüzdanınızı sıkı tutun çünkü tuhaf bir şekilde tamamen gereksiz şeylerde büyük miktarda harcama yapabilirsiniz. Paranızı daha iyi bir şekilde ya da en iyi şekilde harcama konusunda düşünmelisiniz, başka bir şey değil. Paranızı harcamak yerine ihtiyacı olanlara zamanınızı harcamaya ne dersiniz?

Her şeyin yolunda ve mükemmel olduğunu düşünebilirsin fakat bir anda güçlü bir duygusal enerjiyle dolup taştığını hissedeceksin. Gözünü dört aç; bu tarz hisler neyle meşgul olursan ol aniden ortaya çıkar ve ekstrem bir yoğunluk getirir. Bilgi birikimini başkalarıyla paylaş; her şeyin cevabını tek başına aramaya çalışma.Doğaüstü olarak adlandırabileceğimiz bazı anların oluyor, esrarengiz yollarla çevrendeki şeylerle bağlantı kurabiliyorsun. Bugün bu tarz deneyimlerle dolu olacak. İnsanların cümlelerin sonunu onlar söylemeden getirebileceksin ve seni kimin arayacağını tahmin edebileceksin. Şimdiye kadar zorlanacağını düşündüğün bir mesele hakkında ani bir şekilde bir aydınlanış yaşayacaksın. İlişkilere gelirsek, kendini insanların ruhlarına bakarken bulduğunda, berrak bir algıya sahip olduğuna emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bakış açınızı değiştirmeyin ve çevrenizdekilerin eleştirilerine kulak asmayın. Bakış açınızı savunmak ve onu yüksek sesle ifade etmek zorunda kalabilirsiniz. Ya da görevlerini yerine getirmeyen birini işe dahil edip onları yapmasını sağlayabilirsiniz. Suçu size atmalarına izin vermeyin. Duruma açıklama ve çözüm getirecek güce sahipsiniz. Doğru ve onurlu kavramların arkasında durup onları savunmak gerek.

5 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşiniz konusunda oldukça hırslısınız ancak bu hırs hem size hem de çevrenizdekilere kötü yansıyabilir. Başkalarıyla savaşmak yerine ortak fikir alışverişinde bulunun. Bu enerji artışı size de iyi gelecek. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanıyorsanız işlerinize biraz mola verin ve temiz havada egzersiz yapın. İyi bir ruh halinde olmanız herkese iyi gelecektir.

5 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önündeki planları gözden geçirip yapman gerekene tam anlamıyla karar veriyorsun. Bu kararlılık ve güçlü karakter, sana kendini oldukça iyi hissettiriyor. Bugün kendini dertlerden ve sıkıntılardan uzaklaşmak adına şımartmak isteyebilirsin. Ancak gereğinden fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, arkadaşın vasıtasıyla tanışacağın kişi seni oldukça şaşırtabilir.

5 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair cevap bulamadığınız soruları tekrar açığa çıkartmak için gayret sarf edebilirsiniz. Geçmiş aşklar ve ilişkiler bugün gündeminizi meşgul edebilir. Kariyerinizde yeni bir dönem başlatmaya açık olmalısınız.

5 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular dikkatinizi çekebilir. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda özgür olmak isteyebilirsiniz. Bir yandan kısıtlandığınızı da hissedeceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde zirvede kalmak için çok mücadele etmeniz gerekebilir. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda iptaller meydana gelebilir. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin.

5 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel konulara önem vermeniz gerekebilir. Eğer eksik mailiniz varsa ya da görüşmek istediğiniz birisi varsa tüm cesaretinizi toplayarak ilerleyebilmelisiniz.

5 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs bugün burç değiştirirken özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Karşınıza çıkan kimselerden destek görebilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa karşınıza seveceğiniz bir kimse çıkabilir.

5 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı alanlara ilgi duyduğunuzu fark ettiğiniz bir dönemdesiniz. Hatta bu alanla ilgili profesyonel bir eğitim de almak istiyorsunuz. Seçenekleri araştırmaya başlayabilirsiniz.

5 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcundaki seyahatine devam edecek. Yabancı kültürlere ilgi duyabilir, seyahatler planlayabilirsiniz.Hukuk ve eğitimle ilgili meseleler gündeme gelebilir. Venüs'ün Boğa burcuna girişi ile ciddi ilişkiler ve ortaklıklar konusunda şanslı bir döneme giriyorsunuz.

5 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızın güç kazanacağı ve sizi içe dönmeye zorlayacağı bir gündesiniz. Kalabalık ortamlardan kaçmanız ve yalnız kalmanız mümkündür. Yapacağınız en hareketli sosyal faaliyet, bir veya iki arkadaşla sohbet etmek olacaktır. Bu tür sıcak ilişkiler sizi mutlu edecektir.

5 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjiniz yükseldi. Bugün kısa yolculuklar söz konusu olabilir. Fikirlerinizi beyan etmekte cesur olacağınız bir gün sizler bekliyor. Dikkat çekmekten hoşlanacaksınız. Bazı konulardaki eksiklerinizi kariyer hayatınızdaki düzenlemeleriniz ile dengelemek istiyorsunuz. Dengeliyorsunuz da. Küçük aksilikler söz konusu olabilir.

5 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; hayat görüşünü ve geleceğini etkileyecek kararlar bugün gündeminde olabilir ve üstünde duygusal baskı hissedebilirsin. Sosyal medyada yaşanan hareketlilik seni zorlayabilir, düşüncelerini değiştirmeye çalışanlar olabilir ancak karşıt burcunda harekete başlayan Venüs ilişkilerden yana keyifli bir döneme gireceğini işaret ediyor.

5 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 20' 28" R
Ay
Terazi
29° 27' 37" R
Merkür
Boğa
06° 59' 47"
Venüs
Boğa
26° 21' 46"
Mars
Koç
15° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 19"
Satürn
Balık
18° 08' 21"
Uranüs
Boğa
23° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 01"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 04"
Lilith
Başak
25° 37' 21"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>