Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kabulleniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Günün çoğunu sevdiğin insanla geçirmek için girişimlerin olabilir. Onunla birlikte gelecek ile ilgili planlar yapmaya çalışmak ilişkini ilerletmek için önemli olacak. Günün sonunda ilişkinizin boyut değiştirmesi seni şaşırtmamalı.

Arkadaşlarınızla konuşmak, sizin için oldukça besleyici bir egzersiz olabilir. Kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmak yerine, onları yüksek sesle söyleyin ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı katmaları konusunda yardım isteyin. Sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu itiraf ederken muazzam bir iyileşme gerçekleşecek. Dinlemeye istekli bir çift kulaktan daha rahatlatıcı bir şey olmadığı hissini tadın.

Bir arkadaşının sana yapacağıteklifini değerlendirmek için geniş zamanın olacak. Kendine göre bir işleyiş planı yapıp uzun vadede işi değerlendirmeye başlamakta yarar var. Mevcut gelirinin artması mümkün olacak.

İşin yorgunluğunu üzerinden atmak için daha sessiz ortamlarda bulunmak isteyebilirsin. Kendinle baş başa kalabileceğin ortamlarda bulunmak yenilenmek için istediğin fırsatı sağlayacak. Ağır yiyeceklerden uzak durmak sana yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzum süredir görüşmediğin bir arkadaşın seni arayabilir. Birlikte zaman geçirmek için plan yapmanız mümkün. İşlerini buna göre ayarlamak beraber vakit geçirmeniz için daha çok imkan verebilir.

6 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda kötü şeyler görünebilir, ancak önümüzdeki günlerde ve haftalarda daha iyi olacağından eminler, bu yüzden gülümsemeye devam edin ve her şeyin bir araya geldiği o ana doğru çalışmaya devam edin ve tekrar ilerlemeye başlayın. Gelecektir...

5 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe dair ne varsa hepsinin üzerini bir kalemle çiziyorsun. Arkanda bıraktıklarını kabullenirken kendini daha huzurlu hissedeceksin. Anı yaşamak ve ara ara geleceğe yatırım yapmak daha iyi hissettirecek. Sanatsal alanlarda faaliyet göstermek için kolları sıvayabilirsin. Kendini geliştirmeye daha sıcak bakıyorsun.

6 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi halinde olmanın ilişkilerinize ve ekonomik değerlerinize olan faydasını görebilirsiniz. Eski ilişkilerinize dair haberler, küslüklerin son bulması ve bunu yaparken iyi niyetinizi suistimal eden durumlara, insanlara karşı yeni tutumlarınız üzerine düşünmelisiniz. Planlarınızı gizli tutmak önemli olabilir.

6 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzdaki yolculuğunu bugün de sürdürüyor. Pek çok isteğinizi elde etmekte kararlı görünüyorsunuz. Güçlü ve kararlı yanlarınız önünüzü açacak şekilde size destek verebilir. İlişkilerde başlayan yeni süreci eskisinden daha rahat yönlendirebilirsiniz. Bazı önemli detaylar günlük temponuzu etkileyebilir. Yurt dışı bağlantılı girişimlerin öncesinde yeni yolculuklar gündemde olacak.

6 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında çalışmak istemeyebilirsiniz ancak kariyer planları motivasyonunuz olabilir. Aşk hayatınızda sorunları çözmek için alttan almayı denemelisiniz

6 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafına biraz iyi niyet ve şefkat saç bugün. Eğer insanların onları ne kadar önemsediğini ve çabalarını takdir ettiğini bilmelerine izin vereli epey zaman olduysa, bunun zamanı gelmiş de geçiyor bile. Kartlar, telefon konuşmaları, mektuplar, çiçekler ya da kucaklaşmalar, hepsi ilginizi ifade etmenin yolları. İçlerinden birisini öğlen yemeğine çıkararak onu şaşırtmayı düşün, ya da onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel yanının duygusal yanınla birlikte gereken zamanı elde ettikleri konusunda emin ol. Bunların hepsi hayatını dengede tutmak için.

6 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şans, hiç beklemediğiniz yerlerden gelebilir. Bir köprüyü yaktığınızı veya birisinin sizin hakkınızdaki fikrini tamamen değiştirdiğini düşünmüş olabilirsiniz, ancak arkasını dönüp sizin hakkınızda söyleyecekleriyle sizi şaşırtabilirler. Bu fikir değişikliği veya duyguları hakkında yanlış anlama, sizin için çok faydalı olabilir, muhtemelen onlarla olan ilişkinizi ve kendinizle ilgili anlayışınızı derinleştirebilir. İletişim ve empati şu anda en iyi araçlarınız.

6 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak ve çevrenizi yönetmek isteyeceksiniz.

6 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

6 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ay 15:46’ya kadar boşlukta olacak. Ay boşlukta zamanlarında yeni şeyler yapılması, yeni başlangıçlar için adım atılması tavsiye edilmez. Bu zamanlarda var olan işlerinizi düzenleme, tamamlama ya da sizi mutlu edecek aktivitelerle geçirmeniz en iyisidir. Çünkü yeni başlanan bir iş, toplantı, görüşme gibi durumlar sonuçsuz kalır.

6 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız şeyleri hep sevgilinizle paylaşmak istiyorsunuz. Onunla aranızdaki ilişki çok sıcak ama ayrılık sizi üzüyor. Atacağınız adımı iyi hesaplayıp, hatalarınızı kavramaya çalışın. Mesleğinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gerekli güç şu sıralar sizde mevcut. Bu gücünüzden yararlanmayı bilin. İş arkadaşlarınızdan birisi beklemediğiniz bir tavır içerisine girebilir. Hiç ummadığınız negatif yaklaşımlar karşısında sabırlı olmak galiba daha iyi olacak.

6 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 14' 28" R
Ay
Terazi
28° 11' 41" R
Merkür
Boğa
06° 50' 42"
Venüs
Boğa
26° 14' 05"
Mars
Koç
15° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 50"
Satürn
Balık
18° 07' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 53"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 46"
Lilith
Başak
25° 36' 40"
True Node
Koç
14° 55' 46"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>