Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kalbini Dinliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün kendinizi kelimelerle ifade etmenin kolay olduğu bir gün. Rapor yazmak veya e-posta göndermek zorunda kalırsanız, doğru dili çaba göstermeden bulabileceksiniz. Veya bir sunum yapıyorsanız, bu harika ifadelerin dilinizden kaydığını göreceksiniz. İnsanları zekanız ve hayal gücünüzle kolayca etkileyeceksiniz. İletişim kurduğunuz her yerde, etrafınızda sizi takdir eden bir kitle olacak.

Bugün, çok fazlaile ilişkilendirilebilecek yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor! Aslında, bir şekilde daha önce hepinizin geçtiği yollardan geçip bu tür projeler üzerinde çalışmaya başlayanlarınız, bu projelerin temel aldığı temelleri güçlendirmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Çalışmalarınız için iyi, sağlam ortaklar aramak için iyi bir zaman.

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca yaşadığın duygusal yıkımlardan sonra, bugün başlamış olan periyod oldukça yatıştırıcı bir etkide olacak. Duygusal armonini yeniden bulmak için bu sakin sulardan faydalanabilirsin ve enerji akışını dengeye sokabilirsin. Dahası, fiziksel olarak sağlığın pek şahane değilse, önümüzdeki haftalar sana dinlenmek için fırsat tanıyor olacak.Bugün işi gücü bir yana bırakıp biraz kendinize zaman ayırma derdine düşebilirsiniz. Daha önce yapmadığınız bir şey denemek, 'daha ciddi işler' tarafından kenara itilmiş bir yaratıcılık damarını keşfetmek isteyebilirsiniz. Harika! Niye buna karşı koyasınız ki? Varlığından tamamen habersiz olduğunuz bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Biraz daha sabredin, yakında buna ayıracak boş zamanınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç harika bir gün geçirmenin nasıl bir his olduğunu merak ettiniz mi? Evet, bugün bu hissin nasıl bir şey olduğunu tadacaksınız. Bugün aşırı derecece etkili olacak ve yaptığınız her şey başarıyla sonuçlacak. Bugünün en iyi yanı ise şu, eğer bugünü bu kadar özel yapan şeyin ne olduğunu keşfederseniz, bunu yarın da ondan sonraki gün de günü inanılmaz kılmak için kullanabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün başka birinin ne istediğinden bağımsız olarak kendi yolunuza gitmek isteyebilirsiniz. Bağımsızlığınız sizin için çok önemlidir. Ancak, ciddi çatışmalardan kaçınmak için uzlaşma yoluna gitmelisiniz. Size yakın olanların isteklerine ve kendinize zaman ayırmak için gününüzü bölmeyi düşünün. Başkalarına neden yalnız kalmak istediğinizi anlatmayı sağlayamazsanız, bu en iyi çözüm olabilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde yeni başlangıçların olduğu dileklerinin gerçekleşmesi isteği ile güne başlıyorsun. Sevdiğin insanlar ile vakit geçirmek istiyorsun. Onların gün içerisinde yaşadığı sorunlara koşarak onlar için önemini kat ve kat arttırıyorsun. Belli konularda iyi olduğunu düşünsen de bugün yaşadığın bir gelişme özgüvenini olumsuz anlamda etkileyebilir. Yönetici konumunda olan bir Akrep burcuysan, gün içindeki pozitif tavırlarınortamının havasını değiştirebilir. Beğendiğin şeyleri almak için oldukça harcama yapabilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgiline karşı daha şefkatlli bir tavır sergileyebilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış ifadelerden dolayı ilişkilerinizde bazı kırgınlıklar oluşabilir. Bu konuda daha naif ve hassas cümleler kullanmanız işinizi daha da kolaylaştırabilir. Aşkta, sevgide yeni bir formül yaratma zamanı denilebilir. Tutkularınızı azaltın.

6 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akademik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akıcı enerjiler sayesinde tüm gün işlerinizin kolayca ilerleyebilir. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yaptığınız planlarda erteleme olabilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki ve eğitimsel konularda iletişim problemleri yaşayabilir, özellikle yazılı iletişim hususunda birtakım teknoloji azizliklerine uğrayabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak keyifli bir gün sizi beklerken bulunduğunuz ortamın dışında ve uzağında olmak hoşunuza gidebilir. Programınızda yoksa dahi, kısa gezileri ve yolculukları gündeminize alın. Sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız işlere sınırlamalar ve kurallar koyulması özgür ruhunuzu biraz zedeliyor olabilir. Kendi bildiğiniz şekilde çalıştığınızda daha iyi işler çıkarıyor olabilirsiniz ancak bu durumda sadece kurallara uyarak ilerlemeye çalışın.

6 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. İnançlarınız ve hayat görüşünüzle ilgili konular bugün ön planda olacaktır.Hukuki meseleleriniz varsa gündeminizi meşgul edebilir. Yurt dışıyla ve yabancılarla ilgili her türlü konu ilginizi çekecektir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizin ve ev hayatınızın günün ana konusu haline gelmesi mümkündür. Gerekli olan bir tamirat, tadilat veya temizlik, mecburi bir bütçe düzenlemesi veya aileiçi ilişkilerde üzerine düşülmesi gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Kararlılığınız, sorunların sizi zorlamasını engelleyecektir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dileklerinin gerçekleşmesi isteği ile güne başlıyorsun. Sevdiğin insanlar ile vakit geçirmek istiyorsun.

6 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; sevdiklerinden romantik ve duyarlı davranmasını bekleyebilir, aile kurmaya yönelik adımlar atabilirsin. Sezgilerinin güçlü olması attığın adımların olumlu sonuçlanmasına neden olabilir. Aynı görüşü paylaştığın kişi ve gruplarla bir araya gelerek, düşüncelerini umutlarını paylaşabilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 28"
Ay
Kova
19° 28' 19"
Merkür
Koç
17° 39' 49"
Venüs
Boğa
03° 09' 23"
Mars
Koç
01° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 58"
Satürn
Balık
16° 43' 41"
Uranüs
Boğa
22° 26' 50"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 26"
Lilith
Başak
23° 31' 55"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>