Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yönetim Sende Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Sosyal faaliyetler, (işle ilgili olmayanlar) sizin için heyecan verici yeni bağlantılar sağlayabilir. Her türlü ortakla olan ilişkileriniz (özellikle de bu ortaklar arkadaşınızsa) bugün özellikle verimli ve iki taraf için de yararlı olacak. Yeni birortaklığına girmeyi düşünüyorsanız, bu konuyu ciddi bir şekilde tartışmaya başlamanın zamanı. Bugün başlayan veya ilerletilen romantik ilişkiler çok iyiye gidecek.

Bir şey hakkında karar vermek sizin için zor olabilir, çünkü başkalarını görüşleri ve davranışları konusunda son derece titiz buluyorsunuz. Planınızı değiştirmenize neden olan yeni bilgilerle sizi sürekli bombalıyorlar. Önemli olan, başkalarının ne düşündüğü hakkında endişelenmeden planlarınıza devam etmektir. Başkalarının kafasını toplamasını beklemeyin. Bırakın kararları hakkında düşünsünler.

Çok uzaklardan alacağınız bir bilgi, içerisinde olduğunuz bir grup ile daha kolayyapmanızı sağlayabilir. Her şey, hem iki grup aktiviteleri hem de sizin eğitiminizi ilerletmeniz için ümit vadedeci görünüyor. Bu yüzden, bunlar bugün için güzel odak noktaları diyebiliriz. Kafanızın bir köşesinden seyehat fikri de geçiyor olabilir. Arkadaşlarınız da böyle düşünüyor olabilir, onlarla birlikte akşam şehir merkezine gidip, gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Günün tadını çıkarın!

Geçen sene bu zamanlardan beri hayatında neler olup bitiyor? Hayatına dikkatlice bak ve yaşananları değerlendir. Neler başardın? Ne kararlar aldın? En önemlisi de bir birey olarak ne kadar kendini geliştirdin? İçgüdülerini dinleyerek değişiklikler yap. Stresli ve acı verici bile olsa, değişim büyüme getirir!Uzun vade için planladığınız şeylerden tamamlanmış olanlardan bazıları sizi bugün biraz durduracak ve bir sonraki hedef üzerine düşünmenizi sağlayacak. Öncekinden daha hırslı davranmaktan çekinmeyin, çünkü siz, sizi daha kendinden emin ve güçlü yapan ruhsal bir güce sahipsiniz. Hakettiğiniz şekilde kendinize inanmanızı sağlayan bu inanç size dağları aşma azmi bahşediyor. Önümüzdeki bir kaç ay boyunca bu dağları aşarsanız şaşırmayın ve aşacak başka engeller bulun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mucizelere inanmayı seviyorsunuz ve yıllardır başınıza böyle şeyler geliyor. Bugün, koruyucu meleğinizin size bir mesaj vermeye çalıştığını düşündüren olaylar yaşayabilirsiniz. Radyoda duyduğunuz şarkılara ve kulak misafiri olduğunuz sohbetlere dikkat edin. Bir mesaj tuhaf bir yolla size ulaşabilir ve bu hayatınızda bir şeyi daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde değişen şartlara göre hareket etmeniz gerekebilir. Mecburiyet ve zorunluluklar ön planda olabilir. Akşam saatlerinde kendi yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Kendi kararlarınızı alabilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kriz yönetimi konusunda başarılı olman,yerinde patronların tarafından ödüllendirilebilir. Uzun süredir beklediğin terfii haberi her an kapını çalabilir. Kendine vakit ayırman gerektiğini hatırlaman, işten arta kalan zamanda kendine vakit ayırmanı sağlayacak. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, onların sorunları ile yakından ilgilenmek isteyebilirsin. Eksik gördüğün konulara eğilimin artarken, bağların sıkılaşması için etkinlik araştırmalarına bürünebilirsin.

8 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahammülsüz ya da sabırsız duygular içinde hissedebilirsiniz. Aceleyle yapılan hiçbir işin temeli sağlam olmayacaktır. Bu yüzden ilerisini düşünmeli ve konuyu her yönüyle ele alarak müdahalede bulunmalısınız.

8 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde fikirlerinizde abartı söz konusu olabilir. İletişimden doğan sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İmaj değişikliği yapacağınız zamanlar var. İlişkilerinizde kendinizi daha hayalperest hissedebilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda beklemediğiniz şekilde limitlerinizi zorlayarak hak arayışınızı sürdürebilirsiniz. Duygusal olarak destek görmek isteyebilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini fazlasıyla ciddi hissediyor olabilirsin. Bilsen de bilmesen de, neşelenmeye ihtiyacın var. Eğer biri seni komedi içerikli bir gösteriye davet ederse, kesinlikle git. Neşelenmeye odaklanman belki bir yarım saatini alır ama geceyi emin ol yerlerde yuvarlanırken tamamlarsın. Ayın en iyi gecesi olacak! Eğer becerebilirsen, kendini tahmin etmeye çalışmadan dur.

8 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir ilişki veya özel bir kişi bu sıralar aklinizi meşgul etse de dürtüsel bir sebeple kurduğunuz iletişimlerin size pek bir faydası olmayacak. Belirli bir hedefe odaklanmak aklinizi bu konudan uzaklaştırsa da bedeninize ve zihnimize dinlemek için zaman vermeniz gerekiyor.

8 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal iniş çıkışlar yaşadığınız bugünlerde, huzursuz anlar geçiriyorsunuz. Kıskançlık konusunda bazen, ikiniz de aşırıya kaçıyor ve birbirinizi üzüyorsunuz. Bugün, artık eski olayları unutun ve yeni başlangıçlara yürüyün.

8 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman deıil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz aşırlık kazanacak.

8 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde daha cesur adımlar atma ihtimaliniz var. Öncelikleriniz konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Doğru planlama ile istediklerinize ulaşma şansınız da var. Çabalamaya devam ettiğiniz sürece her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelebileceğinizi unutmayın.

8 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine, ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Bir türlü üzerinizdeki kararsızlığı atamadığınız için endişelerden de kurtulamıyorsunuz. İki cazip teklif ardarda günün saatleri arasına serpilmiş. İş konusunda daha esnek davranmak sizi rahatlatacak. Beklediğiniz yüklü miktarda bir paranın gecikmesi, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 46' 48" R
Ay
Terazi
22° 24' 05" R
Merkür
Boğa
06° 09' 17"
Venüs
Boğa
25° 38' 44"
Mars
Koç
15° 03' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 03"
Satürn
Balık
18° 06' 09"
Uranüs
Boğa
23° 30' 20"
Neptün
Balık
29° 26' 15"
Plüton
Kova
02° 01' 57"
Chiron
Koç
21° 43' 21"
Lilith
Başak
25° 33' 28"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 20/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>