Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2020, Salı

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 100%

Yeni insanlarla tanışmaya açık olun. Kendinizi ilginç insanların toplandığı sosyal bir ortamda bulabilirsiniz. Esprili mizah duygunuzu ve yaratıcı enerjinizi ortaya çıkarın. Eşsiz tarzınızla birini etkileyebilirsiniz. Son zamanlarda özgüveniniz biraz düşüktü, bu yüzden biraz flört etmek size daha iyi hissettirebilir! Romantik yönünüzü ortaya çıkarıp cazibenizi kullanacağınız bir gün olacak. İyi eğlenceler.

Bugün ilişkinize pratik anlamda bakmaya karar verebilirsiniz. Para sorunlarına odaklanabilirsiniz ... Belki de finansal sorumlulukları yeni bir şekilde paylaşmaya karar vereceksiniz? Faturaları genellikle ödeyen sizseniz, partneriniz artık harekete geçmelidir. Bu seçenek hakkında sevgi dolu, destekleyici bir şekilde konuşabilirsiniz. Daha iyi bir finansal güvence elde etmek için birlikte çalışabilirsiniz.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Nispeten sakin bir gün geçireceksin. Son zamanlardaki içsel arayışların yerini huzura bıraktı. Günlük hayatın rutiniyle - her zaman dikkate alınmayan açılarla - oldukça bağlantılı hissediyor olacaksın: hava, insanların ifadeleri, küçük tesadüfler... Adeta bulutlar üzerinde süzüldüğünüz söylenebilir... Bugün büyük miktarda özgüven depolayacağın bir gün olacak!Duygu yönünden bugün çok yoğun bir gün olacak, gerginlikler hat safhada ve tüm sosyal hassaslıklar pencereden uçup gidecek. Bu sabah biraz uzaklara doğru bir yolculuğa çık ve hayatın tamamen ellerindeymiş gibi hissetmeye çalış. Söylenmemiş sözler, sert ve kırıcı sözlerle yer değiştirdi ve bu sadece daha işin giriş kısmı. Ama gün gelişmek zorunda. Fakat bunlar olana kadar kendi gerginliğini kendine sakla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey yolunda gidiyor olabilir, özellikle de duygusal anlamda. Detektifvari içgüdüleriniz hedefe kitlenmiş halde ve istediğiniz her türlü durumun kontrolünü elinizde tutabilirsiniz. Planlarınızı hedef odaklı tutun. Ne kadar organize ve hazırlıklı olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Ne kadar pratik bir yaklaşım benimserseniz sizin için o kadar iyi!

8 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde uzun vadeli konular gündeme gelebilir. Uzun vadeli sorunlara dair karar verebilir, kendinize bir yol belirleyebilirsiniz. Farkındalığınızın artabileceği bu süreçte sabit fikirlilikten, kararlarınızda diretmekten ve inatçılıktan kaçınmalı. Zira yeni bilgiler, alacağınız tavsiyeler maddi-manevi güçlenmenizi sağlayabilir. Gün içinde daha araştırmacı, sorgulayıcı olabilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvenerek sırrını açığa vurduğun biri tarafından ihtimal vermediğin şekillerde geri dönüş alabilirsin. Bu aralar sağlığınla ilgili endişelerin artabilir bunun sonucunda daha özenli davranmaya karar vereceğin bir günden geçeceksin. Sevdiklerine karşı gösterdiğin ilgi daha fazla sorumluluk almana neden olabilir.

8 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzun beslenmeye ihtiyacı olduğunu hissedebilirsiniz. Uzun zamandır kendinize vakit ayırmadığınızın farkına varıp soluğu bir kitapçıda alabilirsiniz. Kendinize değer vermelisiniz. Hayat dolu dolu yaşanınca güzeldir. Partnerinize olan duygularınızı ifade etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Hislerinizi özgür bırakırsanız onlar kelimelere hükmedeceklerdir. Sevginizi doyasıya yaşamalısınız. Siz sevgi insanısınız.

8 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki insanlarla denge içinde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Maddi kaynaklarınızla ilgili değişikliklere gidebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşlerinizde çaba sarf ederek daha fazla ilerlemek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

8 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizde karşı dürüstsünüz. Merhamet yönünüz ağır basacak. Sizinde kendinize göre bir takım arzularınız olması gayet doğal çabalamalısınız.

8 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarını dış görünüşlerine göre yargılamak çok kolaydır ve bunu çoğumuz yaparız. Fakat bugün, insanlara bakarken onların kalplerini de görmeye çalışın. Sadece yüzeysel olmayın.

8 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Boğa burcunda seyahat etmeye devam edecek.Partnerinizle veortaklarınızla ilişkileriniz ön planda olacaktır. İmzalı işleriniz için gündüz saatlerini değerlendirmeniz daha uygun olacaktır, Ay 15:46 sonrasında boşlukta olacak. İkili ilişkilerinizdeki problemlerin çözümü için de gündüz saatlerini değerlendirebilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün geçmişte kalan birini düşünüyor olabilirsiniz. Belki de gördüğünüz bir şey, yıllar içinde irtibatı kaybettiğiniz bir çocukluk arkadaşının anılarının canlanmasına neden olmuştur. İnternet üzerinde, eski arkadaşları ya da akrabaları bulmaya çalışan servisler olduğunu görebilirsiniz. Bunlar arasında büyük ve başarılı olanlar var. Neden bilgisayarınızı kaybettiğiniz bu kişinin izini bulmanıza yardım edecek bir araç olarak kullanmıyorsunuz? Her zaman kolay olmayabilir ancak denemeden o kişiyi hiçbir zaman bulamazsınız.

8 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor. Akşama doğru sosyal ve kültürel konulara ilginiz artabilir. Tek başınıza çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili alacağınız haberler moralinizi daha da yükseltecek. İş yerinde uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu yakın bir arkadaşınızın yardımıyla sonuca ulaşacak. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 02" R
Ay
Balık
07° 10' 60"
Merkür
Koç
18° 20' 33"
Venüs
Boğa
04° 41' 31"
Mars
Koç
02° 02' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 28"
Satürn
Balık
16° 50' 05"
Uranüs
Boğa
22° 31' 08"
Neptün
Balık
28° 59' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 36"
Lilith
Başak
23° 40' 13"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:55

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>