Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusundaki birtakım inançlarınız, tesadüflerin getireceği hoşluğa engel olamayacak. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir, bunlara ilgisiz kalamayabilirsiniz.

İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir.

Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şansınız yüksek. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zamana bağlı olacak.

Kolay onarılabileceğini sandığınız zedelenmiş ilişkilerde biraz zorluklarınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ve ev ile ilgili konularda yeni öğrenimler var. Sevdiğiniz insanlardan bazı dersler alabilirsiniz. Eski fikirlerinizi gün yüzüne çıkarabilir ve onlardan faydalanabilirsiniz. Evinizde rahat bir akşam geçirebilir veya romantik planlar yapabilirsiniz. Öfkeli çıkışlardan kaçının ve ufak kazalara ve sakarlıklara karşı da dikkatli olun.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, ailenizi ve sizi ilgilendiren konularda bir değişimin, eskiyi geride bırakıp yeni tecrübeler kazanmanın işaretçisidir. Yenilenmek isteriz. Üzerimizde baskı oluşturanı değil, bizi özgürleştirici olanı tercih ederiz. Oturduğumuz ev, yaşadığımız ortamla ilgili bir değişim kararı verebiliriz veya gelişen şartlar gereği bunu düşünürüz. Yeniayın görünümlerini incelediğimizde, bu değişimlerin hangi alanda gerçekleşeceğini ve önümüzdeki bir aylık süreçte yaşanması muhtemel gelişmeleri işaretler. İlk görünüm, Merkür-Kuzey düğüm arasında gerçekleşecek. Çevre değişiklikleri, eğitim veyaamaçlı görüşme ve yolculukların, ciddiyetle gözden geçirilmesi vaktidir. Bu Yeniay, alınan kararların belli bir zamanda olgunlaşacağını gösteriyor. Yerinde görmek, incelemek, ölçüp tartmak faydalı olur. Ay-Uranüs görünümü, evimiz, şu anda oturduğumuz yerle ilgili değişikliklerin göstergesi. Bunları aceleye getirmeden yapmalıyız. Ay-Mars görünümü, verdiğiniz karardan dönmeyeceğinizi işaret ediyor. Birileri için, kendi hedefinizden vazgeçmezsiniz. Tutkulu, inatçı, kararlı bir şekilde gerekeni yaparsınız. Evlilik veya boşanma gibi kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar görüyorum.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve cinselliğin uyum içinde olduğu, aşka ve evliliğe dair olumlu adımların atıldığı ve güçlü beraberliklerin kurulduğu bir süreçtir. Sağlıkla ilgili sorunlarda bu süreçte kolaylıkla çözüme ulaşır. Bu süreçte tıbbi tedavi de dahil her yolu deneyerek sağlığınıza kavuşursunuz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın ilk günlerinde kendi motivasyonunuzu düşürmemeli, kendinize bu sebeple engeller koymamalı ve tükenmiş hissetmemeye dikkat etmelisiniz. Siz de dahil olmak üzere çevrenizdeki kişiler normalden daha gergin ve sinirli olabilir. Ani çıkışlar yapmamanız, tepkiler vermemeniz ve ufak kazalara ve sakarlıklara karşı tedbirli olmanız iyi olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni Ay bugün Kova burcunda meydana geliyor. Bu da elektrik ve elektronik, teknolojik, bilişim veya uzay ile ilgili konularda yeni durumlara ve yeniliklere destek oluyor. İnsancıl tarafımız baskın olacak. Belirttiğim konularda hayatımıza yenilikler girebilir, yeni teknolojik cihazlar edinebilir veya kullanmaya başlayabilir, yeni bir web sitesi, blog, Instagram hesabı edinebiliriz. Bu 10 günlük süreçte yeni fikirlerle ilgi odağı olabilir, daha fazla sosyal ilişki geliştirebilir veya ihtiyacı olan kişilere yardımlarda bulunabiliriz. Fakat dün de belirttiğim gibi ufak kazalara ve sakarlıklara karşı tedbirli olunmalı bu süreçte. Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir. Kalp ve akıl arasında kalınabilir. Karar verirken ve hareket ederken duygularımız ve mantığımız farklı yönlere gidebilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumayı unutmayın lütfen... Hepinize keyifli günler günler. Sağlık ve sevgi ile kalın...

8 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Ev hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Güvenlikle ilgili konularda yeniden harekete geçmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadeleci bir tavır sergileyebilirsiniz. Birlikteyaptığınız kişilere karşı daha uyumlu davranmanızda fayda var. Gün içinde sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kolay pes etmek kanınızda olmasa da bugünlerde fazla yorgun ruh haliniz sizi pes etmeye zorluyor. İlişkilerinizi ve işlerinizi kuvvetlendirmelisiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay ev, aile, yuva alanlarınızda yeni kararlarınızı destekliyor. Emlak alım, satım, kiralama, gayrimenkul ve yerleşimle ilgili konularda harekete geçmek için uygun bir dönem içindesiniz

8 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizle, aileniz ve komşularınızla ortak bir başlangıç yapabilirsiniz. Ev yatırımına girişebilirsiniz veya evinize elektronik bir eşya almanız mümkündür. Arkadaş çevrenizle sosyal sorumluluk projesine kalkışabilirsiniz. Ancak bu projede ve etkinliklerde baskın ve ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Aksi taktirde mesleki kayıplar yaşamanız ve kopmalar meydana gelmesi mümkündür. Genel olarak ise; hafta başında bu Ay gününde saat 16:38'de, 19 derece Kova burcunda yeni ay gerçekleşiyor. Mars'da yeni aya kare adını verdiğimiz mücadeleci bir açı yapıyor. Dolayısıyla oldukça dinamik bir yeni ay bu. Güçlü, yaratıcı fikirler ortaya koyma şansımız var. Kendi düşüncelerimize, ilkelerimize önem vereceğiz. Fikirlerimizi kabul ettirmek için mücadele edebiliriz. Sosyal bağlar kurmak, arkadaşlıklar başlatmak için uygun bir gün. Rasyonel yanımızla sezgisel yanımız arasında ikilem oluşturan duygusal karmaşa yaşayabiliriz. Akıl ve mantığı ön plana çıkaran bir tutum sergilemek isterken, iç sesimiz bize başka bir şey söyleyebilir. Web sitesi veya sosyal medya ağı gibi ortamlarda yenilikler yapabiliriz. Bir dava konusu varsa, mahkemede hak aramak ve haksızlığı gidermek için yetkili kişilerle veya kurumlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Bilimsel düşünce ön planda olacaktır.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi bambaşka yerlere götürebilir. Bugün alacağınız bir haber yüzünden büyük bir gerilim içine girebilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek ve seyahate çıkmak üzere harekete geçeceksiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 47' 24" R
Ay
Aslan
20° 48' 18" R
Merkür
Koç
29° 17' 14"
Venüs
Boğa
19° 16' 25"
Mars
Koç
11° 06' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 44"
Satürn
Balık
17° 45' 22"
Uranüs
Boğa
23° 12' 18"
Neptün
Balık
29° 18' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 44"
Lilith
Başak
24° 59' 01"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>