Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Detaylar Gözden Kaçabilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 50%

Konu cazibeye gelince, kişiliğinizin daha gizemli yönlerinin en önemli varlığınız olduğunu biliyorsunuz. Bugün, 'baştan çıkarıcı güçlerinizi' çalışma ortamında veya kişisel yaşamınızda uygulayabilirsiniz. Ancak, gerçekten sahip olmadığınız bir şeyi saklıyormuş gibi davranmayın. İstediğiniz şeyi elde etmek istiyorsanız, kişiliğinizin en iyi yönlerini ortaya koymaya çalışmalısınız...

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Akrep doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Büyük egolara karşı mücadele vereceğin bir gün! Kendini abartılı davranan insanların arasına sıkışmış bulabilirsin. Bunlardan bazıları rol yapıyor; maskeleriyle geziyor olabilirler. Fakat bazı davranışlar ise bireylerin gerçek zihniyetlerini yansıtıyor. Toksik insanlarla muhatap olmamalısın. Enerjini ve yaşam ruhunu kaybetmene değmez.Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz arkadaşlarınızdan biriyle vakit geçirmelisiniz. Arkadaşlarınızın yapısı ve kişilikleri çok farklı. Bazı arkadaşlarınız daha agresif ve kararlı. Bazıları ise daha sakin ve geçinmesi kolay insanlar. Bugün sevecen ve anlayışlı birinin çekim gücüne kapılabilirsiniz. Bu kişi kafanızı karıştıran kişisel bir meselede size benzersiz bakış açıları sunabilir. Bu konuda ona açılmaktan çekinmeyin.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiğiniz artabilir. Güne yepyeni fikirlerle başlayabilir, hızlı ve ani kararlar alabilirsiniz. Seyahat planlarınızda değişiklikler olabilir. Kendi fikirlerinize güvenmelisiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça hareketli bir gün yaşayabilirsin. İşlerini yetiştirmeye çalışırken bazı detayları unutman sıkıntılar çıkarabilir. Menfaatlerini ön planda tutan bir arkadaşına gereken cevabı veriyorsun. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sana sürekli bu konuda eleştiriler yapan insanları duyumsamazlıktan gelebilirsin.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz. Fiziksel olarak olmasa da görüşmek ve sohbet etmek için bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu görüşme size iyi geldiği kadar onlara da iyi gelecektir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimi yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler planlarınızda değişiklik yapabilir. Ortaklı para konuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dingin ve size huzur veren yerlerde bulunmayı bilinçli olarak tercih edebilirsiniz. Yaşamsal faliyetlerinizi plana koyarak eğlenceye vakit ayırabilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerçek kişiliğinizi ortaya çıkarırsanız, yapılan konuşmalardan daha fazla değer elde edeceksiniz. Gerçekte ne düşündüğünüzü saklamanıza veya bir başkasının bir konuyu tanıtmasını beklemenize gerek yoktur.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bireysel duygularınızla yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. Sıradan işlerden hoşlanmadığınız için, farklı duygularınızı ortaya çıkaracak dostlarınızla bir araya gelmekten memnunluk duyacaksınız. Çevrenizden desteğe ihtiyacınız var.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güzel bir Cuma günü sizleri bekliyor. Duygularınızla hareket etmeye meyilli ama neşeniz yerinde olduğu için de zarar görmeyeceğiniz bir gün olacaktır. Harcamalarına dikkat etmezseniz bu ayın sonu sizi oldukça zorlayabilir. Fikirlerinize güvenin. Bu dönem oldukça yaratıcısınız.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmiş ilişkilerinizde bazı talihsizlikler yaşamış olmanız, aşka inanmayı bırakacağınız anlamına gelmez. İş yerinizde çok verimli bir gün geçireceksiniz. Bugün arkadaşlarınızdan biri size harika haberler verecek.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız şeyleri hep sevgilinizle paylaşmak istiyorsunuz. Onunla aranızdaki ilişki çok sıcak ama ayrılık sizi üzüyor. Atacağınız adımı iyi hesaplayıp, hatalarınızı kavramaya çalışın. Mesleğinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gerekli güç şu sıralar sizde mevcut. Bu gücünüzden yararlanmayı bilin. İş arkadaşlarınızdan birisi beklemediğiniz bir tavır içerisine girebilir. Hiç ummadığınız negatif yaklaşımlar karşısında sabırlı olmak galiba daha iyi olacak.

8 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>