Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kişisel Anlamda Gelişiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 40%

İnanılmaz ruhani becerileriniz ile gerçeğin belirsiz olduğu meselelere ışık tutabilirsiniz. Muhteşem duyarlılığınızı, maddenin kalbine inmek ve gerçek çekirdeği ortaya çıkarmak için kullanabilirsiniz. Bu tür davranışların muhtemelen insanlarla olan konuşma ve tartışmalarla geleceğini unutmayın (bunun olacağından neredeyse emin olabilirsiniz). Bunun sizi aldatmasına izin vermeyin. En önemli şey, gerçeğin ortaya çıkacak olmasıdır.

Bugünün hedefiyle kendinizi motive edin, ancak düşecek bir güvenlik ağınız olduğundan emin olun. Muhafazaka bir atmosfer, spontaneliğinizi zehir edebilir. Bunun sizi engellemesine izin vermeyin! İşler yolunda gitmiyor gibi görünüyorsa, o işi zorlamayın. Kişisel projelere ve ev yenileme çalışmalarına odaklanmak sizin için daha iyi olabilir.

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Keyifli günlerden birindesin. Son zamanlarda seni zorlayan meseleler gündeme geldiyse de, bugünün enerjisi bir değişim getirecek. Bu enerji sayesinde daha enerjik, yaratıcı ve fiziksel olarak dirençli hissedeceksin. Herhangi bir projeye adım atmak için güzel zamanlama olacaktır. Yapmak istediğin şeylerin bir listesini çıkar ve enerjini bu isteklerini gerçekleştirmeye ada. Günü sonuna kadar değerlendir.Bugün yeterli oyu alamayabilir ve seçimleri kaybedebilirsiniz. Siz ve aile üyeleriniz bir konuda karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Belki bir yolculuk ya da tatil planlıyorsunuzdur. Siz bir şey istiyor, eşiniz ve çocuklarınız ise başka bir şey istiyor olabilir. Bir uzlaşmaya varamazsanız, boyun eğmekten korkmayın. Zira onların istediği şeyi yapmaktan da keyif alacaksınız, bu yüzden aslında kaybettiğiniz söylenemez!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için bireysel meditasyon günü olacak. Yanınızda bir not defteri varsa, aklınızdan geçenleri not edin ki bazı konularda somut sonuçlara varın. Bugün bu defterin sayfalarını sonuna dek açın. Düşünmek için birkaç dakikanızı ayırın ve hayatınızdaki tüm olaylar hakkında bir görüş sahibi olmadan dışarı çıkmayın. Bugün, buna ihtiyacınız olacak.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sonunda, gerginlik bir rahatlama günü! İletişim akışı kişisel ve profesyonel projeleri kolaylaştırır. Şimdi partnerinizi veya diğer aile üyelerini geleceğin maddi yönleri hakkında dinleme zamanı. Örneğin, çocuklarınızın eğitimi için yeterli para ayırıyor musunuz? Evinize özen gösteriyor musunuz? Yatırımlarınız doğru bir şekilde tahsis edildi mi? Bunların hepsi bugün dikkate değer konular.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde kendinden emin tavırların yakınındaki kişilerin ilgisini oldukça çekebilir. Senden yaşça büyük bir akrabandan güzel tavsiyeler almak eğitim konusunda sana yeni fikirler verebilir. Eğitim alanında kariyer yapmak isteyen bir Akrep burcuysan internetten uzun zamandır dikkatini çeken bazı akademik eserler sipariş edebilirsin. Kendini geliştirmek istiyorsun.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile ilgili konular ya da yaşadığınız şehir ile ilgili bazı değişim fikirleri aklınızı kurcalayabilir. Acele karar vermek yerine biraz daha net olmalısınız. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçici ya da kısa vadeli seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir gün. Sosyal olacağınız ancak arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda hareketli bir gün geçirirken sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Cömert yanlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Keyif için harcamalar söz konusu olabilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyden bıkmış olabilirsiniz. Ancak yine de elinizdekilerin değerini bilmelisiniz. Sağlıklı ve huzurlu bir hayata sahip olmak bu günlerde en önemlisi.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yay burcunda seyahat edecek. Bugün finansal konular gündeminizi meşgul edecektir.Ay ile Venüs karşıtlığı harcamalarınızı kontrol etmekte zorlanabileceğinizi anlatıyor. Bütçenizi planlamalı ve ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler biraz hırslı bir yapıya sahipsiniz ve istediğiniz şeylere sahip olamadığınızda kendinizi fazlasıyla yıpratıyorsunuz. Bugün bir şeyler yolunda gitmeyebilir. Bunu sakın ola ki partnerinizden çıkarmayın. İlişkiniz yeteri kadar hasar gördü.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinizeicat etmekte üstünüze yok. Her taşın altından kalkıyor ve işinizi başarıyla yapıyorsunuz. Gizli takdirler sizin için.

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>