Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz ve çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz. Eşinizle yada sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir. Duygusal bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Bir çelişki yaşayabilirsiniz ve bu tüm yaşamınızı olumsuz olarak etkileyecektir. Duygusal bir sorunu çevrenize yansıtmanız mümkündür.

İş yaşamınızda beklenmedik sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle acelecilik yüzünden hata yapma tehlikeniz olacaktır. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sıradışı bazı işlerle ilgilenebilir ve günlük rutin işlerinizi aksatabilirsiniz. Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda bütçenizi dengelemeye önem vermenize rağmen gereksiz bazı harcamalar yapabilirsiniz. İki farklı konu için maddi çalışmalarda bulunabilirsiniz.

Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Alacağınız kararlarda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda. Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir. Sürprizlerle pek işiniz olmuyor. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:53 Ay-Satürn kavuşumu işlerimize ağırlık vermenin işaretçisidir. Yapılacaklar planlanır, pratik şekilde hareket edilir, hiçbir şey hafife alınmaz. Sağlığımıza dikkat ederiz. Saat 17:13 Merkür-Mars görünümü, çiftler arasında iletişimi güçlendiriyor. Birlikte zaman geçirmekten keyif alırsınız. Yeni tanışmaların göstergesi olan bu görünüm, ilişkide anlaşmazlıkları gidericidir. Fikirlerinizi paylaşmaktan, yenilikten, aktif olmaktan zevk duyarsınız. Bir arkadaşınızdan güzel bir haber alırsınız. Yeni bir proje, planlama, girişimde bulunursunuz. Bir işiniz hızlı şekilde sonuçlanır. Özel hayatınız ve sosyal yaşamınız canlanır. Saat 17:29 Venüs-Jüpiter görünümü, sevdiklerinize olan duyarlılığı yükseltir. Eviniz, aileniz, sizin için önemli herkesi korur kollarsınız. Sevilmekten, ilgi görmekten hoşlanırsınız. Ailenizi ilgilendiren miras, hukuk veya mal-mülkle ilgili konularda önemli kararlar alırsınız. Saat 19:41 Ay-Jüpiter görünümü, aile büyüklerinizin sağlığıyla yakından ilgilenmenin işaretçisidir. Bir şeyi sağlamlaştırmak, düzenlemek, bundan fayda görmek istiyorsanız bu enerji size yardımcıdır. Saat 19:57 Ay-Venüs karşıtlığında, beslenmeye dikkat edelim. Diş sağlığınıza gereken özeni göstermeniz, bacaklarınızı dinlendirmeniz, dik oturmanız, stresten, karamsar düşünmekten uzak durmanız gerekir. Saat 21:29 Ay-Neptün görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Burada dikkat edeceğiniz husus, arzularınızla inancınız arasında bir çatışmaya izin vermemenizdir. Gönülden sevgilerimle,

1 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Göstereceğin tempoya sen bile şaşırabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla yeni bir projeye imza atabilirsin.

1 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve çalışma hayatınızda gerçekçi ve somut yaklaşımlardan ne kadar uzaklaşırsanız o kadar sıkıntılı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sizden istenilenler çevresinde işlerinizi yürütmeniz kendi kariyeriniz açısından daha doğru olacaktır. Aile üyelerinizden duyduğunuz bazı sözler sizleri hayal kırıklığına uğratabilir. Sağlığınızla ilgili konularda ise daha hassas davranmanız gerekiyor.

1 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Finansal konularınızda sıkışıklık olabilir. Alternatif yollar ve çözümler aramanız olası. Maddi konularınızda alacak, verecek davalarını gurur meselesi haline getirmeniz yararınıza olmayacaktır. Bu konuda daha esnek olmakta fayda vardır. Ailenizden destek alabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç gelişmeler dönemindesiniz ve meydana gelen olaylar sizi değiştirmeye zorluyor olabilir. Özellikle marjinal kişiler ve daha önce hiç ilgi duymadığınız konular şimdi dikkatinizi çekecek. Sürprizlerden uzak durmak isteseniz bile ani değişikliklerin sizi bulduğu bir dönemdesiniz. Ortaya çıkan karışıklıklardan etkilenebilirsiniz fakat sezgilerinize güvenin.

1 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşünce yapınızı geliştirmeniz gereken yapıcı eleştirileri dikkate almanız gereken bir gündesiniz. Her türlü tereddüt ve korkunuzu alt edebilmelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde farkına varamadığınız bir çok şeyin bilincine varacaksınız. Bugün uzun zamandır satmak için uğraştığınız bir mülkünüzü cazip bir fiyatla elden çıkarabilir. Finansal anlamda karlı çıkarak istediğiniz bir yatırımı gerçekleştirecek gücü elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişle alakalı konular gündeminizde olacaktır. O dönemi hatırlayın ve bugün aynı şekilde davranmamaya özen gösterin olumlu ve olumsuz anlamda…

1 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile büyüklerinizden birini bir yolculuğa uğurlayabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde hızlı ve etkili hareket edebilirsiniz. Düşündüklerinizi rahatlıkla uygulamaya koyabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sayesinde maddi anlamda yatırım yapmak sizin açınızdan akıllıca olacaktır. Diğer yandan estetik yaptırmak, saç boyatmak, güzelleşmek için bu dönemden yararlanabilirsiniz. Minik operasyonlar ve ameliyatlar için de uygun bir gün. Spiritüel konular ilginizi çeker.

1 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

1 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>