Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sosyal Yönün Ortaya Çıkıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

İnsanların olumlu tarafını görmeye çalışın. Rahatlayın ve kendi iç duygusallığınızı harekete geçirmeyin. Bu kargaşanın sorumlusu sizsiniz. Yaratıcı bir projede olmanın keyfini çıkarın. Yapmayı sevdiğiniz bir şey yapın, bu sizi gerçekten mutlu edecek. Havada, şu anki modunuzu yükseltecek bir his var.

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

Eyleme geçme zamanı tam da şimdi. Neyi bekliyorsun ki? Eğer işleri yapmak konusunda aşırı sabırsız hissedersen şaşırma. İstiyorsun ve hemen şimdi istiyorsun. Sana istediğini elde etmen konusunda yardım edecek tek kişi sensin, öyleyse adımını at. Oldukça genişlemeci bir enerji seni düşündüğünden de ileri götürmek için bekliyor. Öyleyse geride durma. Sınır diye bir şey yok!Bugün epey kargaşa dolu geçecek! Haritayı çıkarıp güzergahınızı belirleyecek, her şeyi adım adım planlayıp program yapacaksınız. Hareket halinde olma arzusu başa çıkılır gibi değil, ancak nereye gitmek istediğinizden emin değilsiniz! Bir iki hafta bekleyin ki planlarınız iyice netleşsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinize gelen davetsiz misafirler, hiç ummadığınız bir stres haline girmenize sebep olabilir. Bugünü dinlenerek geçirmek istiyordunuz fakat şimdi birilerini ağırlamak zorundasınız ve bu durum sizi rahatsız edebilir. Ziyaretin kısası makbuldür. İçinizden gelmiyorsa insanları ağırlamak zorunda da değilsiniz. Konuklarınızla aranız bozulsun istemezsiniz tabi. Kibar fakat net olun. Sonra sakinleşin.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gelecek ile ilgili konular, özellikle de maddi konulardaki hedeflere yoğunlaşabilirsiniz. Sevgi ve romantizm konusunda yapmak istediklerinizi hayata geçirmek isteyebilirsiniz ancak bunu bir günde yapmak zor olabilir. Kendinizi aklınızdakilerle sınırlamamaya çalışın.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çok başka ortamlara girebilirsin. Birçok ortak noktanın olduğu, yeni insanlarla tanışabilirsin. Eğer kalbi boş bir Aslan burcuysan bugün tanıştığın birinden hoşlanabilirsin. Onunla bir şeyler paylaşmak senin için yeni bir serüvenin başlangıcı olabilir. Maddi konulara dair haber beklediğin yerden beklediğin haberi alamayabilirsin; bazı belirsizlikler oluşabilir. Ailenle aranda belli belirsiz tartışmalar olabilir. Söylediğin sözlerin vereceği etki bugün daha yüksek olacaktır. Bunu dikkate almak senin için iyi bir hamle olabilir. Sosyal çevrenle bugün daha iyi kaynaşıyorsun.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ve eğlenceli bir gün içerisinde olabilirsiniz. Olaylar karşısında ani tepkilerinizi biraz daha olumlu olarak ilerletmelisiniz. Bugün girdiğiniz bazı ortamlarda daha fazla fark ediliyor olabilirsiniz bunu bir avantaj şekline dönüştürmenizi tavsiye edebiliriz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün önceliklerinizi daha iyi belirlemeye çalışmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili bitişler, sonlanmalar gündeme gelebilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı kontrolcü olmadığınız sürece aşkta şanslı bir dönemdesiniz. Kendinizi iyi hissetmekle beraber mutluluğun sizinle olmasını sağlayabilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili vermeniz gereken kararda, her tür duygusallıktan arınıp mantıklı davranmanız gerekiyor. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir. Çalışma azminiz oldukça yüksek. Yine de yaratıcılığınızı ortaya koyamadığınıza inanıyorsunuz. Birtakım taleplerden kaçınmanız gerekiyor. İstediğiniz yetkilerin sizi daha başarılı kılacağını anlatabilmelisiniz. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

1 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yatırım planlarınızı güvendiğiniz insanlarla paylaşmanız için mükemmel bir gün. Ancak bunu sadece çok az kişiyle paylaştığınızdan emin olmalısınız.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati gündeminize kariyerinizle ilgili konuları taşıyacak. Kariyeriniz için zaman ayırmak, aylık ve haftalıkplanlarınızı belirlemek için uygun bir gün.Ay ve Uranüs kavuşumuhayatınızla ilgili sürpriz haberler almanıza sebep olabilir. Kendinize sıra dışı hedefler koyabilirsiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile konular günün odak noktasında bulunacaklardır. Bütçenizde çeşitli değişiklikler yapabilir, gelir beklentilerinizi tekrar gözden geçirebilir, bazı harcamalardan vazgeçebilirsiniz. Alacağınız bu kararları daha faydalı hale getirmek konusunda işinin ehli bir kişi ile de biraraya gelmeniz mümkündür.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamdaki düzenlemeler için uygun bir gündesiniz. Sadece kazan ve gelir gider dengesi değil, aynı zamanda değer verdiğiniz konulardaki detayları gözden geçirmek için de uygun zamanlar. Ailevi konularda kısmetiniz açılıyor. Bir süredir eviniz ve ailenizle ilgili konularda problemler yaşıyordunuz. Fakat bu durum değişmeye başladı.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan;ve sosyal hayatında sağlam adımlarla ilerlemek isteyeceğin, güven ihtiyacının ortaya çıktığı bir gündesin. Finansal anlaşmalar gündemde olabilir. Beraber çalıştığın kişilerin güçlü desteği kariyerine dair uzun vadeli girişimlerde bulunmanı sağlayacaktır.

1 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>