Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ailene Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Abartılı ifadeler ortaya koymamanız gereken bir gündesiniz. Beklentilerinizin karşılık bulması için zamana ihtiyacınız olabilir.

Daha kontrollü olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için daha net adımlar atmaya ihtiyacınız var. Hata yapmadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

Finansal duurmunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir gün olabilir. Sevdiklerinizle, fikrine değer verdiğiniz kişilerle yapacağınız sohbetler bakış açınızı değiştirmenize yardım edebilir. Endişelerinizin yerini nedenlere, hedeflere ve mutlu olmaya bırakmayı öğreniyorsunuz.

11 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün içsel huzurunuzu korumak için zaman ayırmanız gerekebilir. Duygusal açıdan dengede olmaya özen gösterin ve ani tepkiler vermekten kaçının. Kendinize zaman ayırarak, iç sesinizi dinleyerek ve huzurlu bir ortamda vakit geçirerek enerjinizi dengeleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimi güçlü tutmak da bugün önemli olabilir.Haydi, bugün kendinize biraz zaman ayırın ve içinizdeki huzuru bulun.

11 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel bir kahvaltıyla güne başlıyorsun. Ailenle birlikte olmak seni mutlu ediyor. Uzun zamandır görmediğin akrabalarınla görüşebilirsin. Eski günleri birlikte yâd ediyorsunuz. İlişkisi olan Aslan burcuysan, partnerin seni ailesiyle tanıştırmak isteyebilir. Fakat sen bunun daha erken olduğunu düşünüyorsun. Bu duruma partnerini kırmadan çözüm bulmak isteyeceksin.

11 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işi geliştirmek isteyebilir, bu yönde gelen önerileri değerlendirebilirsiniz. Oturmuş bir sistemi daha iyi işler hale getirmek, size düşünecek yeni konular ve elde edilecek yeni kazanımlar sağlayabilir. Bazı sabit düşüncelerinizin iyi yönde değişmesi sizi tahmin ettiğinizden daha çok mutlu edebilir.

11 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizde sıkışmalar olabilir. Gün içinde harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin.

11 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişle ilgili bir takım konular tekrar edebilir. Aynı tepkileri vermemek kilidi açacaktır. Bazı konularda hatalarınızı kabul etmek size iyi gelecektir.

11 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerine daha dikkatli odaklanman gerekecek. Atacağın adımlar seni başarıya bir adım daha yaklaştıracak bugün. Bu durumu bozmamak ve dikkatini farklı konulara vererek enerjini düşürmemen gerekecek bugün.

11 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizden onay alma ihtiyacınız için gösterdiğiniz mücadele sizi bugün yorgun düşürebilir. Tansiyon ve kalp sorunlarınız varsa tetiklenebilir. Sizi anlamayan insanları kendi haline bırakın. Kendinizden eminseniz kendinizi bu kadar yormayın.

11 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda paslaşmalar yaşamanız sizi oldukça gerginleştiriyor. Son günlerde gereksiz detaylar canınızı sıkıyor.

11 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

11 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önceliklerinizi belirleme konusunda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Süreç içerisinde tam olarak neler yapmanız gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Şartları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor.

11 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlayan ilişkinizle ilgili karar vermeniz için henüz çok erken. Bu ilişkinin geleceğini belirlemek şu anda imkansız gibi. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Zihin karışıklığından kaynaklanan gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu durumdan sağlığınızın olumsuz etkilenmemesi için mantıklı hareket etmeye gayret gösterin

11 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 30" R
Ay
Başak
28° 25' 18"
Merkür
Boğa
03° 21' 13"
Venüs
Boğa
23° 10' 08"
Mars
Koç
13° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 58' 20"
Uranüs
Boğa
23° 23' 20"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 22"
Lilith
Başak
25° 20' 05"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>