Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgilinize yapay bazı zorunluluklar yüklüyorsunuz. Sevgililer Günündeki jestlerinizin onda yarattığı umutları yeniden kırmamalısınız.

Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir.

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze görünmüyor. Sizi düzene sokmak isteyenleri önemsemenizde yarar var.

Bugünleri, sevgilinizin tek taraflı fedakarlıklarını doğru gözlemleyerek değerlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürpriz bir ziyaret söz konusu. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor gibi. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi fazladan sorumluluklara sokabiliyor.

11 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:38 Ay-Merkür karşılık etkisi altında, partnerinizle aranızdaki konuşmalar sürpriz bir şekilde gelişebilir. Siz açıkça düşüncelerinizi ifade edersiniz o da aynı şekilde kendi bakış açısıyla hareket edeceğini söyleyebilir. Saat 13:20 Ay-Jüpiter görünümü yenilikçi fikirleri olan, çevresiyle ilişkisi güçlü, nazik kişilere yönelmemizi sağlıyor. Kabalıktan ve dar görüşlü insanlardan hoşlanmıyoruz. Bizi etkileyecek kişinin hakikaten donanımlı olması şart. Baskıdan hoşlanmıyoruz. Bizi kendi gibi düşünmeye kimsenin zorlaması mümkün değil. Mutlu edici güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

11 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir tempoya giriyorsun. Evinden ve eşinden uzak kalan bir Aslan'san, günü rutin işlerle geçirmek isteyeceksin.

11 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün genelinde yeni aşklar ve sürpriz tanışmalar söz konusu olabilir. Eski ilişkilerinize dair gizli kalmış bazı konuları öğrenebilirsiniz.

11 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha güçlü davranmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Eşinize sürprizler yapabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamanız gerekebilir. İleriye götürmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara dikkat edin.

11 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile dostlarınız tarafından ailenize kötüleniyorsunuz. Bunu önlemek için kendinizi savunun. Hiçbir olay sizi sinirlendirmesin. Sakinlik anlaşılabilmek konusunda çok büyük bir avantaj sağlar.

11 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

11 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmak istedikleriniz için gereken ortamları bulmakta zorlanmayacaksınız. Sevdiğiniz insana duygusal olarak yoğun bir bağlılık hissedebilirsiniz.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü öğlen saatlerinde Kova burcuna geçecek olan Ay ikili ilişkilerinize ışığını taşıyacak. Partnerinize vakit ayırmak, ortaklık kararları almak, ortak projeler başlatmak için harika fırsatlar karşınıza çıkabilir. Diğer yandan çalışma arkadaşlarınızın manipülatif tutumlarıyla baş etmeniz pek kolay olmayacaktır.

11 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

11 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>