Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Konsantrasyonunu Sağlamalısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 20%

Bugün cesur ve maceracı bir ruh hali içinde olabilirsiniz ve heyecan verici bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Sadece evde oturup maç izlemeyin. Çıkın ve bir arayış içinde olun. Kısa bir yolculuk için bir arkadaşınızı davet edin. Mesela sevgilinizi şehir gezisine çıkmak için şehre girmeye ikna edebilirsiniz. Bugün güçlü, ilham verici enerjiyle iletişim kurmak isteyeceksiniz, bu yüzden kıçınızı kaldırın!

Bugün, mevcut projelerle ilerlemek için iyi bir gün. Duran çalışmalarınız varsa, artık ileriye doğru akmaya başlamalı. Eğer finanse edecek birilerini arıyorsanız, nakit akışı sağlanacak olmalı. Ya da bildiğiniz bulmacaların eksik parçasını size sağlayabilecek ilgili ortak çalışanlardan telefon alabilirsiniz. Kilitlenme anından sonra bu hareket hissinin tadını çıkarın!

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Hislerinin sabit olacağı bir gün. Yine de bu durağanlığı sinsi bir etken bozmaya çalışabilir. Dengesiz insanlardan uzak dur. İlk anda sessiz ve sakin ilerleyen bir durum, bir dakika sonra patlayabilir. Gün boyunca güvenli ve dengeli kalmalısın ki insanların değişken duygularından ve tavırlarından etkilenme.Bugün eğlenceyi seven yönünüz ön plana çıkabilir, sosyalleşmek ve çekici bulduğunuz bir arkadaşınızla flört etmek ya da ailenizden biriyle esprili bir şekilde gözlemlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Daha ciddi yükümlülüklerinize de zaman ayırmaya çalışın! Zihninizi boşaltmak için düzenli olarak mola vermek isteyebilirsiniz, ancak bunların hiçbir işi halledemeyeceğiniz kadar sık olmamasına özen gösterin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayarlarla şansınızı çok denemeyin, özellikle de başkalarıyla yazışmak veya başkalarıyla iletişim kurmak söz konusu olduğunda. Teknolojik harikalar ile ilgili arızalar gün boyunca sizi rahatsız edebilir. Aslında, bir arkadaşınıza bir mesaj iletmek istiyorsanız, en iyi yolu sonu ziyaret etmek olabilir! Yaratıcı çabalar aynı şekilde engellenebilir. Bugün eski kalem ve kağıt günlerine dönüş yapmak için harika bir gün! Sabret!

12 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç huzur ve mutluluğunuz artıyor. Keyif alacağınız ortamlarda bulunabilir, insanlardan destek ve yardım görebilirsiniz. Geçmiş birliktelikler, karmanın devam ettiği ilişkiler gündeme gelebilir. Çocuklarınızla ve sevdiklerinizle ilişkiler güçleniyor.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde sorumluluklarının artığını hissediyorsun. Üşengeçliğini kırmalısın. Konsantrasyonunu sağlamak adına kendine kolay çalışabileceğin bir alan oluşturabilirsin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Aslan burcuysan onlara özlemin artabilir. Akşam onları görüntülü arayarak uzunca sohbet ediyorsun.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizle ilgili konular bugün gündeme gelebilir. Eski defterleri karıştırmak yerine yeni hayatınıza bakmalısınız. Geriye dönüp bakmak sizin için sadece zaman kaybı olacaktır.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için tüm enerjinizi kullanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Gününüzü eğlenceli kılmak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Beslenmenize dikkat edin. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar devam edecek.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay bugün kendinizi güçlü bir biçimde ortaya koymanızı ve göstermenizi sağlayabilir. İddialı ve cesur bir tutum içinde olabilir, kendinizi ve sevdiklerinizi ön planda tutabilirsiniz.  

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

12 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vücut ağrılarınızı gidermek için egzersize biraz zaman ayırın.Tempolu bir yürüyüş veya koşu, ruh sağlığınıza da iyi gelecektir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Kişisel meselelerinizle ve bakım işlerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Saçlarınızda değişiklikler yapmak için uygun bir gün olacaktır. Neptün ile Jüpiter arasındaki etkileşim birlikte çalıştığınız kişilerden göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Sağlığınıza veya işinize yönelik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ateşli bir gece geçirmeye hazır olun. Finansal olarak çok iyi bir durumdasınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Aile bireylerinize ve sevdiklerinize daha çok vakit ayırmaya çalışın.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız aşktan veya aileyle ilgili bir konudan dolayı duygusal anlamda düş kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizin içinize kapanmanıza neden olacak ve içinizde arkanıza bakmadan her şeyi bırakıp gitme arzusu yükselecek. Önemsemeniz gerekengörüşmeleriniz var. Zamanlama konularında gösterdiğiniz eksiklik, çok değerli ayrıntıların elinizden kaçmasına neden oluyor. Sabırsız davranışlar istediğiniz sonuçları almanıza engel olabilir. Parasal bir haberle ferahlıyorsunuz.

12 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 56" R
Ay
Balık
19° 34' 05"
Merkür
Koç
18° 52' 10"
Venüs
Boğa
05° 44' 54"
Mars
Koç
02° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 31"
Satürn
Balık
16° 54' 26"
Uranüs
Boğa
22° 34' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 28"
Lilith
Başak
23° 45' 55"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>