Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yaşantına Çeki Düzen Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 50%

Özellikle de aşk ve romantizmle ilgili konular söz konusu olduğunda, hayatınızdaki her ayrıntıya aşırı takılmamaya dikkat edin. Tamamen tesadüf sonucu oluşmuş kanıtlara dayanarak gülünç bir şekilde anlamadan hüküm veriyorsunuz. Doğru olduğunu bile bilmediğiniz şeylerin üzerinde çok kafa yormayın. Belli konulardaki gücünüzü serbest bırakın ve özgüveninizi yeniden inşa etmeye odaklanın.

Gidin ve bu işi halledin! İçinizde çok büyük bir tutku var, ve hepsinin boşa gitmesine izin vermek utanç verici olurdu. Dikkatinizi aşk hayatınıza verin ve niyetinizi bilinir kılın. Şu anda aynı sayfada değilseniz, oraya ulaşmak için bir yol bulmalısınız. Planınızın işe yaramayacağı açıksa, boşa kürek çekmeyi bırakın ve başka bir saldırı planı yapın.

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Enerjin biraz dağılmış olabilir; günlerin aktivitelerle ve olaylarla dolu olsa da, her gece hiçbir şey yapmamış gibi hissederek başını yastığa koyuyorsun. Önceliklerini belirleme zamanı geldi. Yaptığın tüm şeyleri, başkaları için yaptığın şeyler ve kendin için yaptığın şeyler olarak grupla. Gruplar arası dengesizliğe şaşırabilirsin. Başkalarına hizmet etmek yerine, bu günü kendine hizmet etmek için kullan.Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı yeni teknolojileri kullanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bir bilgisayar güncellemesi uygulamak isteyebilir ya da birkaç yeni bilgisayar yazılımı kullanmanın faydasını görebilirsiniz. Ayrıca internetten sonradan eklenen bazı araçları da indirebilirsiniz. En son teknolojik yeniliklerin konuşulduğu bir tartışma forumuna erişebilirsiniz. İlerici düşünün ve bu heyecan verici araçları günlük yaşamınıza dahil etmenin bir yolunu bulun.

12 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aile konularında duygusal tarafınızı ortaya koyabilir, kollayıcı, koruyucu davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir ve planlı, düzenli, organize olduğunuz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne aklında ilginç fikirlerle başlayabilirsin. Yeni projeler üretip bunu arkadaşlarınla paylaşıyorsun. Elindeki işlere odaklanmak ve bunlardan sonuç almak seni oldukça mutlu ediyor. Ailenle önemli bir konu hakkında konuşurken önemli bir detaya takılabilirsin. Evrak ve fatura işleri ile uğraşıyorsan, bugün bu belgeleri genel bir düzenlemeden geçirebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan fevri davranışlardan ziyade oturup düşünmeye ne dersin?

12 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile yaşantınızda güzel gelişmeler olabilir. Sevdiklerinizle beraber zaman geçirmek ve taleplerinizi iletmek için güzel bir gün içindesiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde yoğun bir gündeminiz olabilir. Gün içinde kendinizi ortaya koyan konuşmalar yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi fedakar hissettiğiniz ve başkaları için çok çabaladığınız bir dönemdesiniz. Özellikle partnerinizi çok fazla sarmalamış ve koruma halindesiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında karşınızdaki kişiyi eleştirmek gibi davranışlardan uzak kalmanız, zamanınızı işlerinize ve yeteneklerinizi geliştirmek üzere çalışmalarınıza ayırmanız faydalı olacaktır.

12 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlamalar ve hesaplamalar yaptığınız günler geride kaldı. Artık harekete geçme zamanı. Bunu sakın ertelemeyin yoksa çok kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcunda seyahat edecek olan Ay, Satürn ile kare açı yapacak. Yakın çevrenizle ve birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.Ay'ın Akrep burcuna giriş yapacağı öğlen saatleri ailenizle ilgili konuları ön plana çıkaracaktır. Evde zaman geçirmek ve evinizin dekorasyonuyla ilgilenmek size keyif verecektir.

12 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konularla ilgili son derece olumlu, faydalı etkiler alabilirsiniz. Beklenmedik haberler karşısında atacağınız adımlar veya kendiliğinden gelişen olaylar, maddi açıdan rahatlamanızı, gelirinizin artmasını sağlayabilirler.

12 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanlara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Kimin dost kimin düşman olduğu konusunda büyük yanılgılara düşebilirsiniz. Çevrenizdeki birçok insan sizi kullanmaya çalışıyor. Bu durumun birden fazla kimseden gerçekleşiyor olması, sizin izin verdiğiniz anlamına gelir. Bir an önce kendinize vermeniz gereken değeri vermelisiniz. Kimsenin de sizi kullanmasına izin vermeyin. Başarınızın arkasında durun.

12 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; sabah saatlerinde partnerinle ve ev içi ortamında herkesin mutlu olmasını istediğin ve bunun için dengeli davranmak istediğin bir güne başlayabilirsin. Fakat gün içinde her zamankinden daha fazla sorumluluk alabilir ve sorunlarla uğraşabilirsin; akabinde yanında olan insanlara biraz yüklenebilir ve onları sıkboğaz edebilirsin. Sağlığınla ilgilenmelisin.

12 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>