Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Keyifli Bir Telefon Görüşmesi Yapabilirisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2020, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Evinizdeki yanlış iletişim, ev içindeki ve dışardaki olası çıkar çatışmalarıyla birlikte aile üyeleri arasında bazı geçici sürtüşmelere neden olabilir. Ancak, dikkatli bir açıklama ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Bu sayede bugün sizin ve aileniz için çok mutlu bir zaman haline gelebilir, yeni yakınlık ve anlayış bağları oluşabilir. Evi yeniden şekillendirmek veya yeniden dekore etmek için iyi bir gün ve herkes bir araya geldiğinde harika sonuçlar elde edeceksiniz.

İşle ilgili endişelerinizi ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Günün enerjisi siziyapmamaya teşvik edecektir. Bazen o kadar çok çalışıyorsunuz ki, zihinsel olarak her şeyi geceleri ve hafta sonları yanınızda eve getiriyorsunuz. Ofiste yapmanız gereken şeyleri düşünmeyi bırakmak size zor geliyor. Bugün düşünmeyin bırakın. Arkadaşlarınız ve ailenizle biraz sosyal zaman geçirin. Zihninizin pillerini pozitif enerji ile şarj edin.

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

Büyük bir güçle konuşmaya ve eyleme geçmeye hazırsın fakat duygularının ayaklarını yerden kesmediğine emin ol. Bir vahadan ibaret olan bir şeye inanmaya başlamana yol açabilecek cinsten; gerçek üstü bir gün. Ayrıca duygularının yaşatabileceği dramalara o kadar kapılabilirsin ki; bu güçlü konuşmanın hedefini kaybettirebilir.Geleneksel aile değerlerini desteklemek için yardımınızı almaya çalışan kişiye eyvahlar olsun, Aslan! Köklerinizle ilgili her şeye karşı tutumunuz çok değişti, yerleşmiş geleneksel değerleri hiçe sayan biri olarak etiketlendiniz. Konu şimdi sizin için dolu bir silah gibi. Ama o kadar şiddetli tepki vermeyin. Bu tepkiniz hiçbir zaman atılımlarınızı iyi bir sonuca bağlamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz. 'Keskin düşünme ve yaratıcılık yeteneğiniz ile tanınıyorsunuz. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal ve pratik olarak hayatınızda daha fazla açıklık zamanı. Eğlence ve arkadaşlıklar için çok daha fazla boş zamanınız olacak. Bugün, gelecekteki grup etkinlikleri için birkaç fikir planlayın. Eski arkadaşlarla yeni geleneklere başlama zamanı.

12 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne enerjini toplayarak başlıyorsun. Yapacaklarının planını yapmak sana kontrolü sağlama hissi veriyor. Bu histen oldukça hoşlanıyorsun. Ailenle keyifli bir telefon görüşmesi yapabilirsin. Bu görüşme bir süreliğine de olsa sana sorunlarını unutturabilir. Çalışma koşullarındaki değişikliğe adapte olamayan arkadaşlarına yardım ediyorsun.

12 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bir otorite figürüyle zıtlaşmaya karar verirseniz, düşüncelerinizi iğneleyici bir şekilde ifade etmemeye özen gösterin. Bu oldukça yanlış anlaşılabilir. Evde kalmaya devam edin.

12 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullarınız gündeminizi oluşturabilir. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmemelisiniz. Çalışma konularında tamamlanmalar olabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir. Ani gelişen olaylara karşı kontrolünüzü elden bırakmayın. Akşam saatlerinde duygularınıza daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Keyif alacağınız zamanlar geçirebilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yere yetişemeyeceğinizi düşünürken son saniyede yetişebilir ya da işinizi yaparken farklı anlamlı pozitif olay ve durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında karşınızdaki kişiyi eleştirmek gibi davranışlardan uzak kalmanız, zamanınızı işlerinize ve yeteneklerinizi geliştirmek üzere çalışmalarınıza ayırmanız faydalı olacaktır.

12 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızın içindeki olumsuzluk yayan sesleri bastırın. Aslında başarılı olabilecekken sizi yapabileceklerinizden alıkoyan tam da bu sesler. Kendinize güvenin.

12 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür bugün itibariyle İkizler burcunda seyahat etmeye başladı. Arkadaş çevrenizle fikir paylaşımı içinde olmanın önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz.Gündüz saatlerinde sorumluluklarınızla ilgilenirken kendinizi ihmal edebilirsiniz. Akşam saatleri ikili ilişkilerdeki problemlerin çözümü için değerlendirilebilir.

12 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

12 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar bugün kendinize güveniniz gayet iyi durumda. Günün sonuna doğru migren öykünüz varsa, baş ağrısı veya migren yaşayabilirsiniz. Bu kötü uyumaktan kaynaklanmaktadır. Duygusal olarak, nerede durduğunuzu gerçekten bilmiyorsunuz.

12 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, katılacağınız bir grup aktivitesinde karşılaşacağınız kişi, her yönüyle seveceğiniz bir insan olabilir. Bu yüzden detaylara dikkat etmeye özen gösterin. Zihninizi toplamazsanız, kaçırdığınız fırsatlar tekrar tekrar karşınıza çıkabilir.

12 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>