Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kırıcısın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Göksel enerjiler uzun süredir beklediğin tanınırlığı ayağına getirebilir. Profesyonel başarıların sebebiyle alkışlanabilirsin. Kariyer ödülü veya plaket takdim edilebilir. Ya da patronun sana ikramiye verebilir. Kendin ve başarıların hakkında iyi hissediyor olacaksın. Tüm çabaların karşılığında iltifatlar ve takdirler toplamak müthiş bir şey olsa gerek!Bugün, meditasyon ya da spiritüel konularda bazı çalışmalar yapmak için ideal bir gün. Sezgileriniz son derece kuvvetli olacak ve böylece başkalarının,özellikle de karşı cinsin düşüncelerine, hislerine, ihtiyaçlarına ve arzularına karşı daha dikkatli olacaksınız. Hatta bir süredir kendinize sorup durduğunuz soruları aydınlatacak bazı görüler ve psişik aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Bunları hatırlamak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobiler ve oyunlar muhteşem, kimse sizinle bu konuda tartışmayacak. Fakat bazen başka sorumluluklarınızdan kaçmak için hobilerinizi kullandığınız oluyor. Sezgisel yanınız tüm zamanların en yüksek frekansında seyrediyor. Belki de bunu kendi faydanıza kullanmalısınız. Endişelerinizi günlük, dünyevi meselelere saklayıp yapmanız gerekenlerden niçin kaçtığınızı keşfedebilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide size de ikna edici gelmiyor. İlişkinizle ilgili derin yanılgılar içinde görünüyorsunuz. İş hayatında uzun zamandan beri yerine oturtmaya çalıştığınız dengeler birtakım sebeplerle yerinden kıpırdayabilir. Sorun yapmayın, tekrar doğru yolu bulacaksınız. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişiler tarafından destekleneceksiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile bireylerinden bazı konularda şikâyetçi olabilirsin. Karşılıklı tartışmalarda sakın ha kırıcı olayım deme! Akıllı telefonuna ve bilgisayarına fazla güvenme, bugün seni her an yarı yolda bırakabilir. İki kişi arasında konu olan özel meselene tepkin büyük olabilir. İnsanların seni çekiştirmelerine tahammülün yok! Üçüncü kişiler yeterince canını sıkmış. Kardeşin ile gireceğin konuşmalarda daha sakin olman sorunların büyümesini önleyecektir.

12 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetinizin hiçbir zaman karşılığını almıyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz. Olaylara bu açıdan yaklaşmayın. Dostluklarınızın değerini daha iyi anlıyor olacaksınız. Bugün dostlarınızla güzel bir sohbet ve muhabbet hayata bakış açınızı değiştirebilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel konularda daha yoğun ve konsantresiniz. Ancak kıskançlıklar ve endişelerden uzak durmaya bakın. Oldukça kararlısınız.

12 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birşeyleri kabullenmemek adına sürekli zihninizi yoruyorsunuz. Özellikle mali konularda bir haylı sıkıntılı dönemdesiniz. Harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız.

12 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda bir konuyu kesinleştirdiğiniz zaman asla geriye dönüp bakmayın. Geçmişin cazibesinin sizi avlamasına izin vermeyin. İleriye bakmaya devam edin.

12 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gerçekleşecek olan Satürn ve Plüton kavuşumu önümüzdeki dönemdehayatındaki otoritenizi sorgulamanıza sebep olabilir.Günlük hayatınız yoğunlaşabilir, kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Oğlak burcunun sembolize ettiği dişleriniz, eklem bölgeleriniz ve kemiklerinizle ilgili sağlık problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Rutinlerinizin kökten değişime uğrayacağı bir dönemden geçiyorsunuz.

12 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor. İş yaşamında kısa sürede kaydettiğiniz başarılar kimsenin gözünden kaçmış değil. Aklınızda olsun, zam istemek için bundan iyi bir dönem olamaz.

12 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burçları neşeli zamanlar geçirmeye başladılar. Hayata farklı bir gözden bakmaya başlamanız faydalı oldu. Güzel ve rahatlatıcı, keyifli bir Pazar günü olacaktır. Sorumluluklarınız önem kazanıyor. Sadece kendi hayatınız değil, başkaları için yüklendiğiniz sorumluluklar da yeniden gündeme gelebilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; hâlâ burcunda ilerleyen Ay seni halen desteklemekte ve kendini tutarlı bir biçimde ifade etmene olanak sağlamakta. Günü kendine ayırabilir sadece keyif aldığın konularla ilgilenebilirsin. Kişisel bakım ya da alışverişe çıkabilir, dostlarla bir araya gelebilir, ilişkilerde kontrolü ele alabilirsin.

12 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>