Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişki içinde alışkanlık haline gelmiş hak arayışları duyguları köreltebilir. Anlamını aştığı düşünülen bazı dostça yakınlaşmaların partnerinizce sorgulanmasını, haksızlığa uğramışlık gibi görmemelisiniz.

Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor. Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi.

Çevrenizdeki birçok insanı kendi sorumluluklarıyla baş başa bırakmanız, onlara da yarar sağlayacak. Bazı sorumluluklarınızı en aza indirmek zorundasınız. Yoksa para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor.

Bugünlerde bir ziyaret yolculuğu yapmanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizden birinin sağlığıyla ilgili haberler sizde üzüntü yaratacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde ya da yakın işbirliği içinde olduğunuz bazı kişilere karşı biraz abartılı baktığınız yükümlülükleriniz var. Bu yaklaşım, süreç içinde altından kalkılamayabilir bir durum yaratabilir. Bazı konularda, daha az gergin değerlendirmelerle daha başarılı olacaksınız. Dışarıya olduğu kadar, kendinize de özgüvenli bir görüntü vermeniz gerekiyor.

12 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 03:52 itibariyle Terazi burcunda oluşacak ilkdördün, sizi  bağımlılık altına alan her şeyden,  değişken ruh hallerinizden, hareketsizliğe neden olan güvensizlikten, bilinçaltınızdaki  korkularınızdan arınarak, yeniden doğmak ve hayatınıza yeni bir çizgi çekmek isteğinizin göstergesidir. Bütün bunları gerçekleştirebilmenin yolu özgür olmak ve özgürce kendinizi ifade etmekten geçer. Tabii ki hayatın inişleri olduğu gibi, çıkışları da vardır. Bugüne dek ne yaşadıysanız yaşadınız. Bunları bir tecrübe olarak kabul ediniz. Ve şimdi yeni bir sayfa açmak için istekli olunuz. Kendiniz için en iyisini ve en faydalısını seçiniz. Eğer sizi mutsuz eden bir ilişkiniz varsa sırf minnet duygusuyla devam ettirmeyiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz bu gidişe bir dur demeyi biliniz. Bir şeylerin ayağınıza gelmesini bekleyerek bir ömrü boşuna geçirmek yerine, istediğiniz şeyi kendinize hedef olarak kabul edip bizzat üstüne gidiniz. Gelişmeye, büyümeye, genişlemeye gönüllü olduğunuz takdirde, karanlıklardan aydınlığa çıkacağınızı biliniz. 12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Hem ilişki anlamında sizi güçlendirici hem de hayatın lezzetli, keyifli yanlarını hissedebilmeniz yönünde renklendiricidir. O en cömert özelliklerinizi sıcacık yüreğinizle insanlara sunarsınız. Sizi sevmeleri, saymaları, güzel bir insan görmeleri gururunuzu okşar. Bu parlak ışık altında gözler kamaşacaktır. Venüs-Aslan geçişi, kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Hem çevrenizle uyumlu ilişkiler kurmanız hem de mesleğinizi başarılı şekilde sergilemenizde desteğinizdir. Takdir edilmek hoşunuza gider. Çalıştığınız alanda konumunuz ne olursa olsun öne çıkarsınız. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Esenlikler dileğimle,

12 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularınızın yeni bir boyut kazanmanın size kazandıracağı prestijleri inkar etmemelisiniz. Yapacağınız organizasyonlarda, kendinizi farklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor. Bugün, bazı konularda acele karar vermemelisiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

12 Temmuz tarihi sosyal ve keyifli aktiviteler ya da programlar veya seyahatler için uygun. 14 Temmuz civarında, kendi bildiğiniz şekilde davranabilir ve etraftaki kişilerin düşüncelerini önemsemeyebilirsiniz. Sizi eleştiren veya sorgulayan kişilere de çok fazla itibar etmeyeceksiniz. Seyahatler esnasında çözülmesi gereken problemler olabilir.Sevgili dostlar burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun günlük yorumunu da mutlaka okumalısınız. Hepinize keyifli tatiller, sağlık ve sevgi ile kalın...

12 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazılı ve sözlü iletişim önem kazanabilir. Aldığınız kararları yazılı hale dökmek önemli olabilir. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kulağınıza söylentilerin gelebilir. Duygusal konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ticari konular önem kazanabilir. Zihinsel konularda dikkatli olmanız gereken zamanlar var.

12 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsızlık ve belirsizlik yüzünden keyifsiz olabilirsiniz. Fakat güne istekli başlayacaksınız. Özellikle yapmanız gereken işlere dikkatinizi odaklayabilirsiniz ve böylece karmaşık duygu ve düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz. Üstelik yaşam enerjiniz ve isteğiniz yüksek olduğu için sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Gün içinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar sizi heyecanlandıracak.

12 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

12 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Bir aydır geri planda durduğunuz konulara bu süreçte bomba gibi ve ses getirecek bir giriş yapabilirsiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelikyükünüzün sosyal alandan geri kalmanıza ve sizi bireyselliğe itmesine şahit oldukça üzerinizde baskı oluşabilir. Duygusal ve ruhsal tüm maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda bu baskıyı hissetmeniz olasıdır.Kendinizi yetersiz hissetmek için sebep arayabilir halde bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyalleşme ihtiyacınız artabilir. Venüs sizin burcunuza girerken sevmeyi ve sevilmeyi daha coşkulu yaşamak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyalleşmeye ancak fazla derin konularda fikir yürütmemeye özen gösterin.

12 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

12 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 55" R
Ay
Başak
06° 00' 53"
Merkür
Boğa
00° 52' 06"
Venüs
Boğa
20° 50' 13"
Mars
Koç
12° 04' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 43"
Satürn
Balık
17° 50' 40"
Uranüs
Boğa
23° 16' 44"
Neptün
Balık
29° 20' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 38"
Lilith
Başak
25° 07' 28"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>