Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çocukların İle İlgilenmek Seni Rahatlatıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 40%

Bugün fantezilerinize ve romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Sevdiğiniz biriyle bulutların üstüne çıkın ve hayatın sunabilecekleriyle kendinizi şımartmaktan çekinmeyin. Bugün, bir süreliğine gerçeklikten uzaklaşmak ve hayatın diğer yönlerini keşfetmek için harika bir gün. Bırakın, hayal gücünüz sizi ele geçirsin. Endişeleri bir kenara bırakın.

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Bugün havaya biraz gerginlik hakim olacak. Hayatının gidişatıyla ilgili daha önemli ve aktif bir rol üstlenmek üzere elinden geleni yapıyorsun. Ama ellerindeki güçlerinden vazgeçmeyecek insanlara da rastlayabilirsin. Yine de, geleceğe güvenebilirsin. Kişiliğin kesinlikle fark yaratacaktır!Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

12 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Yurtdışı konuları, seyahat ve tatil planları, ideallerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirme isteği gündeme gelebilir. Karşınızdakilerin tepkileri ve söylemleri sizi daha hızlı düşürebilir ve yükseltebilir. Hassas olabilirsiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününü evde spor aktiviteleri yaparak geçirmek istiyorsun. Kendine besin değeri yüksek bir kahvaltı hazırlayarak güne performansın yüksek başlayabilirsin. Çocukları olan bir Aslan burcuysan onlara yaratıcılıklarını geliştirecek oyunlar alabilirsin. Onlar ile ilgilenmek seni ruhsal olarak fazlasıyla rahatlatıyor.

12 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun bir zaman diliminde çözülemeyen bazı konular hayatınızda iyiden iyiye sorun olarak kendini gösterebilir. Özel ilişkilerden yana kendinizi ilişkide boşlukta hissedebilir ve yeni heyecanlar peşine düşebilirsiniz. Duygusal yaşantınızda önemli başlangıçlar yapma zamanı. İş alanında önemli bir görüşme yapma fırsatını bugün yakalayabilirsiniz. Bununla ilgili bazı planlamalar yapmak ve hedefler belirlemek doğru olacaktır.

12 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yüksek bir enerjiniz ve kendinize güveniniz var. Ancak inançlar ve fikirler söz konusu olduğunda biraz daha anlayışlı olmaya da çalışmalısınız.

12 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı yapılandırmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Karşısınıza çıkacak fırsatlar sizi güçlendirecek. Aşk konusunda da istediklerinizin gerçekleşmesi mümkün.

12 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Medyatik, akademik konular ve seyahatler gündeminizde olabilir. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, özgür ve bağımsız davranmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görebilirsiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara rehberlik etmeniz, özellikle dekonusunda deneyimsiz olanlara, bugün çok önemli. Bilgeliğinizi paylaşmanız bu kişiler için altın değerinde.

12 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati hukuk ve eğitim konularına dikkat çekiyor.Derin, felsefi konularla ilgilenebilir, farklı ideolojiler üzerine araştırmalar yapabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz akrabalarınızla iletişime geçebilirsiniz. Merkür bugün durağan pozisyonda olacak, kendinizi anlamak ve anlatmak kolay olmayabilir.

12 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

12 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle Merkür düz seyrine geçiyor. Artık işlerimizi toparlama ve harekete geçme zamanı. 5 ağustosa kadar düşüncelerinizi herkesle paylaşmak istemeyecek, kendi özelinizi önemseyeceksiniz. Gizli sırlar ve dedikodular çok daha kolay ortaya çıkabilir.

12 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok yönlü kişiliğinizi vurgulamak istiyor ve çalışmalarınızda başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Kaprisli değilsiniz ama karışık işlere de tahammülünüz yok. Hayallerinizi yaşama geçirme konusunda acele etmezseniz sonuç alabilirsiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 27' 47" R
Ay
Akrep
13° 47' 43" R
Merkür
Boğa
08° 43' 12"
Venüs
Boğa
27° 47' 50"
Mars
Koç
16° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
29° 04' 49"
Satürn
Balık
18° 12' 41"
Uranüs
Boğa
23° 36' 23"
Neptün
Balık
29° 28' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 05"
Chiron
Koç
21° 48' 28"
Lilith
Başak
25° 45' 07"
True Node
Koç
14° 51' 42"
Son Güncelleme : 22/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>