Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kararlarının Arkasında Duruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2021, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün sevdiklerinizle iç içe olmak isteyebilirsiniz. Evde kalmak isteyebilir, evcimen bir havada olabilirsiniz. Çocuklarınızla oynamaktan veya eşinizle sohbet etmekten hoşlanabilirsiniz. Bağlanmak ve sevginizi ifade etme konusunda istekli olacaksınız. Çok neşeli bir ruh halinde olabilirsiniz ve gününüzü kahkahalarla geçebilit. Rahatlamak ve hayattaki basit şeylerin tadını çıkarmak için kendinize izin verin.

Bugün yeni bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinizi bir durumu yöneten bir pozisyonda bulabilir ve daha iyi bir liderlik rolünü üstlenecek bir konumda bulabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenecek ve üzerinde çalıştıkları şey hakkında takımı yönlendirebileceksiniz. Belki de politik bir şekilde aktif olmaya karar vereceksiniz. Aklınızdan geçenleri söyleyin ve vizyonunuzu ifade etme cesaretini gösterin, çünkü gerçek bir fark yaratmak için gerekenlere sahipsiniz!

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Bugün irrasyonel ve yenilikçi yanını kendi içinde keşfet. Duyguların bu ilkeye aykırı hareket ediyor olabilir ama bu durumun ilerlemene engel oluşturmasına izin vermek yerine bir şekilde kendini eyleme geçmeye teşvik etmesi için yol ara. Yeni teknolojiden de faydalan. Avcunun içinde mükemmel kaynaklar var; o halde bu gücü avantajına kullanmaya çekinme.Bugün kuracağınız sıcak ve sevecen ilişkilerin mutluluğunuza mucizevi bir katkısı olacak. Ancak unutmayın ki her şey göründüğü gibi olmayabilir. Birinin sizinle bir derdi var ve bu da onu güvenilmez kılıyor. Ayrıca, keyifsiz gibi görünenlerden uzak durmaya çalışın. Bağışıklık sisteminiz bu aralar biraz zayıf olduğundan hastalık kapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir şeyi ciddiye alamayan bir ukala damgası yemiş olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, onu bir tür şakaya çevirebiliyorsunuz. Esprili tavırlarınız çevrenizdekilerin moralini yerine getiriyor. Ama yine de bu tavrı abartmamak konusunda dikkatli olun. Sürekli şaka yapmanızdan rahatsız olan insanlar olabilir. Orada bir yerde, ciddi bir yanınızın da oldığunu bilmelerine izin verin.

13 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde şartları zorlamaktan ve inatlaşmalar, meydan okumalar yaratmaktan kaçınmalısınız. Hayatınızdaki bazı insanlarla farklı hedef ve beklentilerde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bir sonraki gün orta yolu bulabilir ve çözüm sağlayabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularına göre hareket ettiğin bir gündesin. Kararlarının arkasında durmaktan her ne olursa olsun vazgeçmeyeceksin. İçerisinde bulunduğun ruh hali ve gündemin yoğunluğu, seni dinlenmeye itebilir. Akşam saatleri için bir yorgunluk kahvesi iyi gelebilir. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Aslan burcuysan, herkesin fikir belirtmesi, kararsızlığını tetikleyebilir. Kronik rahatsızlığı olan bir Aslan burcuysan, rutin kontrollerini ihmal etmemelisin.

13 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızla tartışma içerisine girebilirsiniz. Ufacık konulular büyüyüp bir dağ olabilir sizi manipüle etmek isteyenlere karşı dik ve net olmalısınız karşı tarafı manipüle ederken de kontrollü olmaya özen göstermelisiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Çözmek zaman alabilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken zamanlardasınız. Akşam saatlerinde farklı programlar yapabilirsiniz. Enerjinizi boşaltmak size iyi gelecektir.

13 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün her şeyin kontrolünüzde olmaması hali size biraz gerginlik hissettirecek olsa da yine de kendi kişisel çıkış yollarınızı yaratabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Ay’ın sizin burcunuzdaki transiti sona eriyor ve mali konuları gündeminize taşıyor. Kazancınızı olumlu yönde etkileyecek bir sözleşme ya daanlaşmasına imza atmak için uygun enerjiler var.

13 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Detaylarla uğraşmanız gereken işler için hevesiniz olmayabilir, size kazandıracaklarına odaklanın ve tamamlamaya çalışın. Alışmadığınız yöntemlerle yeni arkadaşlıklar kurmanız beklenebilir. Bugün her açıdan farklılıkların kazanacağı bir gün.

13 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kırılgan bir gününüz. Olayları derinlemesine düşünürken, çevrenizdeki olumsuzluklara karşı duygusal bir savunma içindesiniz. Kalabalık ortamlarda bile yalnızlık duygusuna kapılabilirsiniz. Bazen haksız da sayılmazsınız.

13 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

13 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha şefkatli olmalısınız. İş hayatınızda karşınıza çıkan engelleri başarılı ve hızlı bir şekilde aşıyorsunuz. Bugün aile bireyleriniz ile birlikte keyifli bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok yönlü kişiliğinizi vurgulamak istiyor ve çalışmalarınızda başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Kaprisli değilsiniz ama karışık işlere de tahammülünüz yok. Hayallerinizi yaşama geçirme konusunda acele etmezseniz sonuç alabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 16' 27" R
Ay
Aslan
14° 18' 33" R
Merkür
Koç
28° 38' 34"
Venüs
Boğa
18° 36' 56"
Mars
Koç
10° 42' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 09"
Satürn
Balık
17° 43' 06"
Uranüs
Boğa
23° 10' 27"
Neptün
Balık
29° 18' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 05"
Lilith
Başak
24° 55' 28"
True Node
Koç
14° 52' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>