Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özel Hayatını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün yeni bir proje tüm dikkatinizi tüketebilir ve yeni bir macera ya da hedef istiyor olabilirsiniz. Kariyerinizi ilerletmeyi düşünmek ve bazı şeylerde cesaret verici seçimler yapmak için iyi bir gündesiniz. Aşk hayatınızda da benzer bir strateji izleyebilirsiniz. Belki de kafede rastladığınız o sempatik kişiyle daha doğrudan iletişim kurmalısınız?

Kariyerinizde bazı değişiklikler yapmak için istekli olabilirsiniz, ancak sabırlı olmanız gerekir. Şu anda büyük hayalleriniz var ve coşkunuz sizi ileriye taşıyacak. Bu güçlü, pozitif enerjiye odaklanmaya çalışın ve disiplinli olun. Sizi hedeflerinize yaklaştıracak günlük bir program yapın. Size doğru yola koyacak bir strateji bulabilirsiniz.

Bir arkadaşınız bugün sizden biraz borç para isteyebilir ve siz de sanki ihtiyacı olandan ve kesinlikle sizin verebilceğiniz miktardan daha fazlasını istiyor gibi hissettiniz. Bunun sizi tuhaf bir duruma soktuğunu düşünebilirsiniz, ancak arkadaşınızla konuşup ona durumu anlatmaya çalışın. Eğer hayır demeniz gerekiyorsa, söyleyin! Zaten gerçekten arkadaşınızsa, sizi anlayacak ve durumuna başka bir çözüm bulacaktır.

Kelimeler konusunda çok başarılısın. Kendini ifade etmek konusunda hiçbir sorun yaşamıyorsun. Fakat şu aralar biraz çekingen hissediyorsun. Aklında çıkma teklifi etmek istediğin biri olabilir. Bu kişi seni fazlasıyla heyecanlandırıyor olsa da gerginliğin seni engelliyor. Bu kişiyle arkadaşça bir sohbet gerçekleştirebilirsin. Mizah anlayışınla kolayca ilgisini çekebilirsin!Bugün sözleriniz büyük yankı bulabilir, bu yüzden konuşmadan önce iyi düşünün. Duyguların varlığını göz önüne almazsanız, kolayca diğerlerinin hislerini incitebilirsiniz. Her türlü telefon konuşmasında normalde olduğundan daha dikkatli olmaya çalışın ve her zaman kendinizi net ifade ettiğinizden emin olun, özellikle de talimat verirken. Bugün yalnızca yüzeyde dolaşmak yerine derinlere inin, böylece insanlar da size karşı açık olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini psişik addeden tuhaf biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu kişi bir psişik olmaktan daha karmaşık özelliklere sahip. Dolayısıyla hakkınızda bir kehanette bulunursa, aklınızın bir köşesine yazın fakat bel bağlamayın. Hiçbir doğruluk payı olmayabilir. Kendi sezgilerinize güvenin. Sezgileriniz, sözde psişiklerden fersah fersah önde.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hareketlilik artabilir. İş ve özel hayatınızda pek çok görüşme içinde olabilirsiniz. Bir süredir zihninizi meşgul eden konular tamamlanırken, sonuçlandırmaya çalıştığınız işler netleşebilir. Hareket halinde olmak, zihnin rahatlamasını sağlayacaktır. Dolandırılma, eşya ve para kayıpları gibi durumlara dikkat etmelisiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatında yaşadığın sıkıntıları unutmak içinhayatına yoğunlaşabilirsin. Kendi işinin sahibi bir Aslan burcuysan bir çalışanın maddi anlamda sıkıştığına şahit oluyorum. Ona yardım edebilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burucuysan ilişkin ayrılığa doğru ilerliyor olabilir. Bu konu dile getirmek istemiyorsun.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihniniz yalnızlık istese de gerekyoğunluğu gerekse aile sorumluluğu sizleri bunaltıyor olabilir. Kendinize zaman ayırma konusunda olumsuz davranışlar sergilemeniz ruhunuzu iyice bunaltabilir. Kendinize bir hobi alanı yaratmadığınız müddetçe bunalımınız devam edecektir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Çözmek zaman alabilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken zamanlardasınız. Akşam saatlerinde farklı programlar yapabilirsiniz. Enerjinizi boşaltmak size iyi gelecektir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Egolara dikkat edin. Başkalarını önemsemeden öne geçmek için çalışırsanız sonunda altüst olacaksınız. Eğer haklarınız için ayağa kalkmazsanız, hayatınız çekilmez hale gelebilir. Müttefiklerinizin yardımını temin edin. Toplumsal ya da fiziksel sınırlarınızı hatırlayın. Ahlaki doğruluğunuza emin olun.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda birarkadaşınızla yaşadığınız açıklanamayan gergin veya garip iletişim, bugün onlarla ilgili yeni bir şey öğrendiğinizde aniden anlam kazanabilir!

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Bütçenizi planlayabilir, gelir – gider hesabı yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş ile Mars arasındaki sert etkileşim yakın çevrenizle yaşayabileceğiniz gerginliklere işaret ediyor. Bugünlerde çıkacağınız seyahatlerde ve katılacağınız eğitimlerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. O bundan hiç hoşlanmıyor. Dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda gerçekleşecek değişimlerden korkmayın ve kendinize güvenin. Finansal durumunuzu tehlikelerden uzak tutmaya çalışın. . Geçmişinizle barışacaksınız ve hayatınızda yeni başlangıçlara yer vereceksiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle kısa bir süreliğine de olsa kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Oysa bunu yaşamanıza hiç gerek yok, çünkü sandığınız gibi bir problem söz konusu değil. İş yerinde çekişme yaşadığınız biri var. Sürdürdüğünüz bu çekişmenin, bugünlerdekiyoğunluğu içersinde iki tarafa da zarar verme olasılığı söz konusu. Bu kişinin hesapçı yaklaşımları, bugünlerde had safhalara varabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz!

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 48" R
Ay
Balık
16° 32' 48"
Merkür
Koç
18° 44' 13"
Venüs
Boğa
05° 29' 30"
Mars
Koç
02° 32' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 53' 23"
Uranüs
Boğa
22° 33' 23"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 46"
Lilith
Başak
23° 44' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>