Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yüklerinden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Bazen bir insandan hoşlanmak çok kolay olur. Karşındaki insan sana mükemmel gelir. Bazen de sevdiğimiz insanlar her şeyi yokuşa sürer ve aşkı imkansız hale getirir. Bugün bunun gibi bir durum ile karşılaşabilir ve gerilebilirsin.

İşlerdeki düzelme işyerindeki gerilimi azaltmıyor. Kendi yakın çevrenizle ilişkinizin çok iyi olması size yetmiyor. Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir.

Fikirlerini eyleme dökmek ve daha fazla para kazanmak seni yormuş olabilir. Ancak bugün güzel sonuçlar alabileceksin. Güzel gelişmelere ve maddi gelirlere hazırlıklı olmaya bak bugün.

Zihninin daha berrak olması için vücudunun daha fazla hareket etmesi gerekir. Düzenli egzersizler sadece kaslara ve iç organlara yaramaz, aynı zamanda zihni boşaltmada da faydalıdır. O yüzden bugün spora odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğlenmeye hazır hissedeceksin. Ancak sana katılacak arkadaş bulmakta zorlanabilirsin. Keyifli bir gün geçirmek için kendine zaman ayırmak ve tek başına aktivitelerde bulunmak sana daha iyi gelecek bugün.

15 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün havada hatırı sayılır bir huysuzluk var. Bu gerilimli durum özellikle sosyal çevrenizdeki kişilerle aranızda bazı anlaşmazlıkların doğmasına neden olacak. Sevdiklerinizle bir araya gelmek size iyi hissettirse de kelimelerinizi her zamankinden daha dikkatli bir şekilde seçmelisiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana zarar veren, ani tepkiler göstermene yol açan davranışlarını geride bırakıyorsun. Bu durum, sana üzerindeki yüklerin kalktığını hissettirecek. İşini yaparken sadece içeriğe değil görünümüne de önem vereceğin bir gün olacak. Ciddi konulardaki çalışmaların hatasız olmasını beklemen, diğer çalışanları stresli yapabilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tatlı dilinizle pek çok işin üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. İyi niyetinizi göstermekle bazı kapıları açabilir, sorunları çözebilir ve kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Değer görmenin ön koşulu değer vermek, bunu göstermektir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Günün ilk yarısında çocuklarınıza zaman ayırmanız gerekebilir. Akşama doğru çalışma arkadaşlarınızın size ihtiyacı olabilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda net kararlar alabilirsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel başarılarınızla ön planda olacağınız bugünlerde daha uygun ve sizi daha mutlu edecekimkanları ile de karşılaşabilirsiniz. Bu durum özgüveninizi arttırabilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihnen ve bedenen bir denge yakalayacaksın bugün. Ve bu sana kendini çok iyi hissettirecek. Hayatına bir denge katmak, nelere odaklandığına dikkat etmek ve fiziksel enerjini boşa harcamamak seni mutlu edebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca akan duygusal bir hava var. Şimdi insanlarla bağlantı kurmak ve duygularınızın derinliğini artırmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Bir şeye duygusal tepki vermek gayet normal ancak kendinizi kaptırıp bir karanlığa sürüklemeyin. Dürüst ve doğru davranın ve diğer sorunları geleceğe bırakın.

15 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, paylaşımlarınızda aşırıya kaçabilir ve çevrenizde hak etmeyen kişilere taviz verebilirsiniz. Cömert ve yüce gönüllü yapınız, her zaman sizi ön plana çıkarırken, yanlış kişilerle sizi karşı karşıya bırakabiliyor.

15 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Duygular çok güçlü enerji akışlarıdır ve tüm hayatımızı etkiler. Onları tanımaz ve duygularla yaşamayı öğrenemezsek bir yaşam boyu bu güçlü enerji dalgalarıyla yaşamda bir sağa bir sola savrulur dururuz. “Duygular kontrol edilebilir mi: 6 adımda duygularda ustalaşın”

15 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle sahip olduğunuz güven ve uyumu kaybediyorsunuz. Kavgalar, kasti kırgınlıklar ve değişiklikler yaşamanız mümkün. Onu kazanmak için yapacağınız mücadelenizde cesur olmak zorundasınız. Uyumlu olmanız gerektiğinin bilincine varın. İş yerinde hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekebilir. Öncelikle bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en mantıklı yol olacak. Yapacağınız bir harcama bütçenizle ilgili planlarınızı bozabilir.

15 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>