Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmişten arınıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iletişimi ön plana çıkarıyor. Tahmin etmediğinizi biri size açılabilir. Örneğin, patronunuzyerinizde olan değişikliklerle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşabilir ve dürüstlüğü sizi şaşırtabilir. Ya da belki o çekici meslektaşınız sonunda flört etme girişimlerinize cevap verebilir. Anı yakalayın ve bu kişinin ilgisini çekin! Şans bugün sizinle.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Yavaş yavaş inşa edilen uzun vadeli bir eğilime dayanarak, bugün bir parça muhalefetle karşı karşıya olabilirsin. Sorunun kökeni, muhtemelen biraz benmerkezci olmanla ilgili. Kendin kadar içinde bulunduğun gruba da dikkat ettiğinden ve diğer kişilerin ihtiyaçlarının önemini kabul ettiğinden emin olmalısın. Unutma, evrene gönderdiğin mesaj, tam olarak geri alacağın enerjidir.Genelde mantıklı bir insansınız ve bu nedenle altıncı hissiniz sayesinde bir şeyler hissetiğinizde onların geçerliliğinden edebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin. Bir duygu özellikle güçlü ise onun peşinden gidin, mantıklı olmadığı gerekçesiyle onu silip atmayın. Hayattaki şeyleri her zaman öngöremezsinizl! Bugün, hayatınızdaki herhangi bir şeyle ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz, kendinize izin verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki hareketine devam eden Ay, saat 02:04'te Oğlak burcuna geçiyor. Haftaya geçtiğimiz günlere oranla daha düşük enerjili bir başlangıç yapabilirsiniz. Bitkin ve isteksiz olabilirsiniz. Öğlen saatlerine geldiğimizde ise Ay'ın Uranüs ile oluşturduğu pozitif kontak nedeniyle çalışma hayatınızda sürpriz haberler alabilirsiniz. Disiplinli ve özverili çalışmanız sayesinde bugün güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişten arınıyorsun!Ayın tam ortasından geçerken yarın Türkiye saati ile 23:22'de toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Uzun zamandır maddi konularda kendine koyduğun sınırı aşmak isteyeceksin. Geçmişin muhasebesi artık bitti. Bitmiş bir ilişkinin etkisi hala hayatında devam ediyorsa bugün son vermenin zamanı. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin depresif halleri ciddi kaygılar yaşamana neden olabilir. Evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınızı bütünüyle değiştirecek kararlar alabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, kendini gün içerisinde katılacağın toplantıda içine sinmeyen konuşmalar içinde bulabilirsin. Bugünün hızlı ve yoğun ilerleyişi erkenden uyumana neden olabilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili çözüme ulaşmak adına önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gereksiz cesaretler içinde olmamaya ve risk almamaya özen gösterin.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konularda daha olumlu bir gün yaşayabilirsiniz. Eğlenceye, gevşemeye zaman ayırabilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal gücünüz ve düşleriniz beklenmedik bir bakış açısı sunabilir. Uyuşturucu ve alkol alışılmadık reaksiyonları tetikleyebilir. Insanlara yönelik idealleriniz garip etkileşimlere yol açabilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınız, genel yaşam düzeninizle ilgili konularda sergilediğiniz pozitif yaklaşımın yerini bugün daha fazla ciddiyet ve sorumluluk alabilir. Beslenmenize, diyetinize, bakım ve hijyeninize daha çok dikkat ettiğiniz bir gün olabilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Katıldığınız takım çalışmasının basit ve üretken olduğu anlaşılıyor. Meslektaşlarınızla nadiren sıkıntı yaşıyorsanız, sahip olduğunuz ilişkileri sürekli olarak güçlenir ve gerektiğinde veya isterlerse yardım sunarsınız.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjik, hareketli ve isteğinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Bugün alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar size büyük bir keyif verecek. Dostluklarınızı pekiştirebilir, yakınlarınızla daha sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi moralinizi daha da yükseltebilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zihniniz arka planda yapılması gerekeni yapmak, bir yere sabitlenmek istiyor. Ruhunuzsa çok uzaklara gitmek, denenmemiş olanı denemek istiyor. Nereye gitmeniz gerektiğinin doğru cevabı ise kendi iç sesinizde. Aslanlar her zaman kalplerinin sesine güvenmeli. Sabitlerinizden size de biraz daral gelmedi mi?

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan Burcu; günlük yaşam vehayatındaki ağır sorumlulukların seni bunaltabileceği bir gündesin. Bugünarkadaşlarının ya da emrinde çalışan kişilerin uzlaşmaya yanaşmayan tavırları senin de sabrının taşmasına neden olabilir. Akrabaların ile de inatlaşma sonucu tartışman mümkün. Sağlığın için çok dikkatli olmalısın. Stres seni hasta edebilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 49" R
Ay
Aslan
21° 18' 30" R
Merkür
Koç
29° 20' 17"
Venüs
Boğa
19° 19' 29"
Mars
Koç
11° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 19"
Satürn
Balık
17° 45' 32"
Uranüs
Boğa
23° 12' 27"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 52"
Lilith
Başak
24° 59' 18"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>