Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güvence Aradığın Bir Gün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğin kişi ile sakin ve huzurlu bir vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. İkinizin de kafa dinlemeye ve birbirinize vakit ayırmaya ihtiyacı olabilir. Bu güzel enerjiyi sağlamak için evde güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Bugün programlara ve işlerin yetiştirme tarihlerine daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız zaman anahtar kelimedir, nasıl çalıştığınızı enine boyuna değerlendirin. İşler tam olarak planladığınız gibi gitmiyorsa, belki de yetişme tarihlerini uzatmanız gerekir. Kendinizi çıldırtmayın, çünkü kendinizi geri düşürüyorsunuz. Kendiniz, patronunuz ve müşterileriniz ile gerçekçi olun.

Bugün kafa dengi bir insan ile ortak işler yapabilir ve parasal konularda ortak kararlar alabilirsin. Maddi konularda ortak kararlar almak seni daha mutlu edebilir bugün. Parasal olarak sorumlulukları paylaşmak keyfini yerine getirecek.

Enerjini egzersize yönlendirmek hem bedensel hem de zihinsel olarak daha iyi bir noktaya gelmeni sağlayacak. Bugün enerjini güzel bir egzersize yönlendirmeli ve stresi vücudundan atmak için daha fazla hareket etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok şeyi halledebilecek bir kuvvet bulacaksın kendinde. İş, aşk, arkadaşlıklar, aklına her ne gelirse… Birçok konuda güzel adımlar atmak kendini yenilmez hissettirebilir. Bu güzel enerjiyi önem taşıyan konulara yöneltmelisin bugün.

16 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

16 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı sonuç alman gereken ortak işler bugün yorucu bir gün geçirmene neden olabilir. Dikkatini toparlamalı ve kazançların konusunda gerekli alt yapıyı oluşturacaksın. Kendini huzurlu hissetmek istiyorsun ancak gün içinde koşturmaların seni yorabilir. Duygusal güvenliğin için, kendini ilişkinde garanti altına almak istiyorsun. Değişik alternatiflerin güncellik kazanacağı bir gün.

16 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızın değişikliğe uğraması söz konusu olabilir. Beklenmedik haberler ve sorumluluklar karşısında ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Rahatınızın bozulması bazen daha iyi bir alanınız oluşması için gerekli olabileceğinden her şeyi iyi anlamaya özen gösterin.

16 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. İlginizi çeken fakat fırsat bulamadığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydetmek için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitim konularında yaratıcılığınızı geliştirmeniz gerekebilir.

16 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve sosyal ortamınızda gündelik olarak istediğiniz başarı ve niyetlerinizi yakalayabilirsiniz ancak aşk enerjileri sıkışık olabilir ve içe dönük kalmayı tercih edebilirsiniz.

16 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok heyecanlı ve güzel şeylerle karşılaşman olası. Karşılaşacağın bu mükemmel ve sıra dışı deneyimleri sonuna kadar yaşamaya hazır hissetmen önemli olacak. Şüphe ve endişeleri bir kenara bırakıp günün tadını çıkarmak sende değişim yaratabilir.

16 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi etkili ve neşeyle ifade etmeyi öğrenmek bugün yapabileceğiniz en iyi şey olabilir. Hemen sonuca varmak yerine, insanlardan açıklama isteyin ve gününüzde diyalog için yer açın. Zihninizi rahatlatın ve aradığınız sonucun ne olduğu konusunda netlik kazanın, ardından ona ulaşmanın sakin bir yolunu bulun. Olaylar çok yönlü olabilir ve daha büyük resmi görmek için biraz uzaklaştırmanız gerekebilir. Her konuda size rehberlik ediliyor, güvenin ve ihtimallere açık kalın. Biri ya da bir şey sizi tetikliyorsa, kendinize nedenini sorun ve sonra kendinizle içten nasıl barışabileceğinizi anlayın.

16 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen; karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Zayıf kişilerin sizi yönlendirmesine tahammül gücünüz yok.

16 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

16 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızda güçlü destekler alabilirsiniz. Jüpiter boğa ile 1 sene boyunca; kariyer hayatınızda değişimler, yenilenmeler gerçekleşebilir. Zor koşullar içinde kalsanızda korunacaksınız. Harika bir gün dilerim.

16 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

16 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>