Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Görüşebilirsiniz ama baş başa kalmanız mümkün değil gibi gözüküyor. Uzun zamandır baş başa kalma hayalinizi bugün de gerçekleştirmeniz zor gibi. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere boyun eğmek zorunda kalabiliyorsunuz.

Sizden hemkonusunda hem de özel sorunlarla ilgili destek istenebilir. Birarkadaşınızın enteresan kişiliğini bugün fark edeceksiniz. Bu, ona karşı bazı yönelimlerinize neden olabilir.

Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz şey için para toplayabileceksiniz. Para konularında önemli gelişmelerin olacağı bir dönemdesiniz.

Çok sorguladığınız bir ilişki, bugünler içinde size büyük şaşkınlıklar yaşatabilir. Bu müdahalenizi bir süre ertelemeniz yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında, sürpriz olarak karşılayacağınız bir teklifle karşılaşacaksınız. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir. Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde dikkatle gözleniyor, değerlendiriliyorsunuz. Bunun farkında olmayışınız, değerlendirmelerin puanını yükseltiyor.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Yay burcunda hareket ediyor. 11:30-19:13 arasında boşlukta kalan Ay, saat 19:13 olduğunda Oğlak burcuna geçiyor. Bu saatle birlikte daha durgun bir zaman dilimine giriş yapıyor olacaksınız. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ayrıca bugün saat 11:30'da Yay burcunda dolunay oluşuyor. Dolunay aşk hayatınızda agresif durumlara yol açabilir. Partnerinizle aranızda ufak bir şeyden dolayı gerginlik yaşanabilir. Belki de aranızdaki iletişim kopukluğu yanlış anlaşılmalara sebep olmuş olabilir. Çocuğunuzla ilgili de stresli anlar yaşayabilirsiniz. Detaylı bilgileri içeren yazı için tıklayabilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seyirci kalmak istemeyeceksin!Bugün ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. Her cümlenin arkasında iyi ya da kötü bir niyet aramamaya özen göstermelisin. Olanlara seyirci kalmak sana göre değil. Sen bir filmin başrolü olmaya alışkınsın ama inan bu sefer dikkatli bir gözlemci olup sağlam adımlar atmak seni zafere götürecek. Çünkü çevrenle olan ilişkilerinin güçlendiği bir gündesin. Yakınlarına, maddi manevi her anlamda destek olabilirsin. Gezegenlerin seyri sosyal hayatını etkisi altına alırken, bazı dostlarınla ilgili uyarı mesajları verir. Önemsiz deyip geçtiğin konular büyüyebilir. Dikkatli olman gerekiyor. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdaları hayatından çıkarmalısın.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal bir toparlanma dönemi başlıyor. Hemve hem aşk hayatınızda renkli bir dönem sizi bekliyor. Gün içinde pozitif iletişim şekli sizi oldukça motive edecektir.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyifli bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Gün içinde daha fazla risk alacağınız zamanlar olabilir. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Kararsız adımlar atmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda atılımlar içinde olabilirsiniz. Enerjiniz yüksek.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı istekleriniz, istediğiniz zamanda olmayabilir. Bu süreçte sabırlı olurken mutlu da olmayı öğreneceksiniz. Zamanla iyi geldiğini göreceksiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; hedeflerin, geleceğe yönelik planların veya içinde yer aldığın gruplarla ilgili gelişmeler seni meşgul etmekte. Dolunay, bu konularda nasıl bir yol izlemen ve varsa eksiklerini görmen açısından farkındalık yaratabilir. Bitmesi gereken ilişkiler içinde olduğunu fark edebilirsin.

17 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi şans yüzünüze gülebilir. Departmanınız daha büyük bir bütçe alabilir ya da kendi işinizi yönetiyorsanız, ümit kestiğiniz kredinin onaylandığını görebilirsiniz. Bu maddi şansı yakalamışken, harcamaları nereye yaptığınıza dikkat edin, ipin ucunu kaçırmayın.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir anda oldu bitti 'ye getirmemelisiniz. Konu her ne olursa olsun, heyecanınızı kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Ani çıkışlar ve sonrasında boynunuzu büke büke geri dönmeleriniz. Haftanın ilk günü sizi oldukça zorlayabilir. Sürekli baskı altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

17 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 13" R
Ay
Oğlak
18° 41' 05"
Merkür
Koç
16° 43' 10"
Venüs
Boğa
00° 24' 04"
Mars
Balık
29° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 38"
Satürn
Balık
16° 31' 57"
Uranüs
Boğa
22° 19' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 53"
Lilith
Başak
23° 17' 02"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>