Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak program yapmanız biraz güç görünüyor, ama bunu becerebilirseniz çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermeniz gerekiyor.

Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez. İddialı beklentileriniz var.

Yakınlarınız, gizlemenize karşın sıkışık durumunuzu biliyor ve çabalarınızı gözlüyorlar. Son anda destek alabilirsiniz. Sizin adınıza yatırılması gereken bir para bir süre daha geciktirilebilir.

Dostlarınıza biraz daha zaman ayırmanız gerekebilir. Aşk ilişkinizde, doğru değerlendirmeniz halinde yararlanacağınız eleştiriler alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyi başlamanız, olumlu saatlerin habercisi olabilir. Bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Olumlu belirtiler, aceleci davranışları getirmemeli. Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var gibi. Aranızda derin bir sohbet geçebilir.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Gün boyunca sert etkiler altında olabilirsiniz. Ay-Mars ve sonrasında Ay-Satürn zorlu açıları nedeniyle iletişim kurarken tepkileriniz ağır kaçabilir. Karşı tarafla aranızda sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da agresif olabilirsiniz. Akşama gelirken Ay, 18:15 itibariyle hareketine boşlukta devam ediyor. Bu zaman sonrasında attığınız mesajlar havada kalabilir, tekrardan kontrol edin.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişiklikler iyi gelecek!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Monotonluktan sıkıldığın bir gün yaşayabilir, hayatınla ilgili radikal kararlar alabilirsin. Uzun zamandır aklında olan ev ya da araba değiştirme fikri bugün tekrar gündemine gelebilir, değişiklik yapmak adına adımlar atabilirsin. Sağlığın genel olarak iyi ancak yine de bugün biraz daha dikkatli davranman da fayda olacaktır. Ayrıca ailesiyle yaşayan bir İkizler burcuysan, bir anda kendini ebeveynlerinle ateşli bir tartışma içinde bulabilirlersin. Fevri hareket etmemende fayda var. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, arkadaşlarının davetini reddetmeden önce bir kez daha düşünmeye ne dersin?

12 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi fazlasıyla pozitif ve enerjik hissediyor olabilirsiniz. Hayatın akışına kapılarak gittiğiniz takdirde kendinizi daha mutlu ve rahat hissedebilirsiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde yoğun bir gündeminiz olabilir. Gün içinde kendinizi ortaya koyan konuşmalar yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle olan ilişki ve iletişimlerinizde de sevgi ve güven odaklı bir gün geçirmek sizi insanlara yaklaştıracak ve insanlara güveninizi arttıracaktır.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında karşınızdaki kişiyi eleştirmek gibi davranışlardan uzak kalmanız, zamanınızı işlerinize ve yeteneklerinizi geliştirmek üzere çalışmalarınıza ayırmanız faydalı olacaktır.

12 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyadan Aslan'lara! Bugün uzay boşluğunda gibisiniz. Konsantre olmakta, odaklanmakta çok zorlandığınız bir gün. Biraz dinlenerekyapın, yoksa hata yapıp kafa üstü çakılmanız olası. Aman dikkat!

12 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim evinizde mistik bir hava estirir. Gizemli, belirsiz konulara ilgi duyarsınız. Sırları keşfetmek ya da bir sırrınızı yakın dostunuzla paylaşmak günün en önemli konusu olacaktır. Sezgilerinize güvenin bugün sizi asla yanıltmazlar.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

12 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 12" R
Ay
Oğlak
18° 13' 01"
Merkür
Koç
16° 42' 28"
Venüs
Boğa
00° 21' 30"
Mars
Balık
29° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 09"
Satürn
Balık
16° 31' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 03"
Neptün
Balık
28° 53' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 46"
Lilith
Başak
23° 16' 48"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>