Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi aşmanız gereken düşünceler içindesiniz. Karşı taraftan beklediklerinizi sınırlamanızda fayda var. Sık tartışmalar belli bir sürecin sonunda, şimdiki kadar sevimli gelmeyebilir.

Değişik bir alandaki küçük ortaklığınızı bozma niyetiniz çok akılcı görünüyor. İşlerinizdeki verimsizlik kısa ömürlü. Ama sıkıntılarınızı bir süre daha sürdüreceksiniz.

Planladığınız standardı yakalayamıyorsunuz. Ama umutlu olmanız için çok nedeniniz var. Birikiminiz, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda.

Paranoya halinde sürdürdüğünüz ilişkileri askıya almanız gerekmiyor, içinizi rahat tutmanız yeterli olacak. Bir çıkar ilişkisi içinde kullanılacağınız endişeniz biraz kuruntu gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir umudunuz gerçekleşecek. Bu sevincinizi doğru değerlendirmelerle daha da arttırabileceksiniz. Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama deneyim çıkartmayı biliyorsunuz. Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor.

6 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, Yengeç burcunda hareket ediyor. Sabah Ay'ın önce Satürn sonra Plüton ile karşıtlık yapmasıyla sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. En ufak belirtiyi önemseniz gerekebilir. Gün devam ederken Ay'ın Venüs ile kurduğu güzel kontak sayesinde psikolojik olarak rahat hissedeceğiniz mutlu bir gün geçirebilirsiniz. Saat 17:10-22:15 aralığında Ay boşluktayken eski işlerinizi tamamlamayı düşünebilirsiniz. Ay'ın 22:15'te sizlerin burcuna geçmesiyle enerjiniz düzelmeye başlıyor.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman tanıyorsun!Kabuğundan çıkmaya hazır mısın? Evet, geride bıraktığımız birkaç gün içerisinde hayatında meydana gelen hızlı gelişmeler seni sürekli hareket halinde olmaya itmiş olabilir. Ama şimdi biraz da dışarıya yönelme vakti. Gün içerisinde arkadaşlarınla buluşabilirsin. Evliysen, eşinle daha çok zaman geçirmelisin. İster istemez ondan uzaklaştığın fikri oluşabilir. İlişkini yakın bir tarihte sonlandırdıysan, ayrılık kararını sorgulayabilirsin. Acele karar vermemek adına kendine biraz daha zaman tanıyacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarını daha fazla kişiye ulaştırman için fırsatlar oluşabilir. Akşam saatlerini kendine ayırarak film izleyebilirsin.

6 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle geçmişte bırakmış olduğunuz meseleleri konuşmak için tekrar bir araya gelebilirsiniz. Yeni kararlar alabileceğiniz bugünü objektif değerlendirmeniz gerekebilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızın gizli kalmış tarafları gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal gelişiminiz için farklı alanlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili içsel süreçler yaşıyor olabilirsiniz. Zihinsel yoğunluk hissedeceğiniz zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı olaylara karşı sorgulayıcı davranabilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı iyi değerlendirmek için her gününüzü hedeflerinize yönlendiriyorsunuz. Bu şekilde başarı kaçınılmaz olsa da sabırsızlığınız sizin en büyük düşmanınız olabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; bu dönem yalnız kalmak ve yüzleşmekten kaçındığın yanlarını görmek için uygun bir zaman. Bugün öğretileri sadece zihinsel değil aynı zamanda duygusal olarak da algıladığın için mistik ve spritüel disiplinlerle ilgilenebilirsin. Öte yandan kontrolünde olmayan dış faktörler ve gizli düşmanlıklar olası bir durum.

6 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi eğlenceli, keyifli bir ders, kurs, kitap ile kariyerinize yönelik bir çalışma arasında gider gelir bulacaksınız. Son zamanlarda fazlaca çalışmadınız mı? Biraz hobinize ve keyif alacağınız şeylere de yönlenebilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailedeki öfkeyi yatıştırmak, kontrol altına almak size düşer. Güçlü kimliğinizle herkesin agresif yönünü dengelersiniz. Gündelik işlerinizi hallederken sizi yoran işlerden kaçının. Her şey aynı anda hallolmaz bunu unutmayın. Güne zinde başlamak için spor yapın.

6 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Maddi açıdan da şu günlerde rahatlayacaksınız.

6 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 49"
Ay
Kova
18° 06' 23"
Merkür
Koç
17° 36' 54"
Venüs
Boğa
03° 02' 11"
Mars
Koç
00° 59' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 36"
Satürn
Balık
16° 43' 11"
Uranüs
Boğa
22° 26' 30"
Neptün
Balık
28° 57' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 06"
Lilith
Başak
23° 31' 16"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>