Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal bir karmaşa yaşama ihtimaliniz olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ve küçük sorunları içinizde büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili olarak kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızda gelişecek sorunlar keyfinizi kaçırabilecektir.

Sabah saatleri size maddi kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda kararlı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ise maddi bazı endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Eğer bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız ve girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok alakasız bir konuda sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok yatkın duruyorsunuz. Yakında içinizde biriken bir özlemi gidereceksiniz. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Çok özel bir hedefinize bu günler içinde ilk adımı atmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugünün genelinde İkizler burcunda ilerlemesine devam ediyor. Bugün de işleriniz yolunda gidebilir. Şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşama doğru Ay-Merkür kavuşumuyla beraber dostlarınızdan size güzel haberler ulaşabilir. 18:41-19:16 arası Ay, hareketine boşlukta devam edecek. 19:16'da ise Yengeç burcuna geçiyor. Merkür Yengeç burcuna bugün itibariyle geçiyor. 27 Haziran'a kadar geçmişinizde bıraktığınız biriyle tekrardan iletişim kurabilirsiniz. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa yeni haberler öğrenebilirsiniz. Hislerinizin kuvvetli olduğu bir dönemdesiniz. Rüyalarınız haberci olabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin!Ön yargılarını artık bir kenara bırakma zamanı! Bir süre önce yakın bir arkadaşını dinlemeden verdiğin kararın bugün yanlış olduğu ortaya çıkabilir. Bu anlamda geri adım atmak zorunda kalabilirsin. İlişkinde ise ani duygu patlamaları gündeme gelebilir. Bunun sebebi ne olacak dersen, gezegenlerin seyri seni bugün biraz sıkıştırabilir. Gizli kalmış konular için tam da gününde ortaya çıktı diyebilirsin. Evliysen ve çocukların varsa, eğitime dair köklü değişiklikler yapma isteğin taşınma konularını da beraberinde getirebilir. Aile bireyleri ise kafanda kariyerine yönelik kaygılandığın konularda sana rahatlatacak tavsiyelerde bulunabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizdeki kadın üyelerden önemli destekler görebilirsiniz. Onlar sayesinde maddi anlamda yaşamınıza yeni bir yön verebilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentilerinizle ilgileneceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde daha kolay risk alabileceğiniz zamanlar var. Hayallerinizde kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için imkânlar var. İş hayatınızda destek alabileceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz, bu durum sizi rahatlatacaktır.

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü ve eril iletişimlerde bulunacağınız bir zamandasınız. Özellikle yeni planlarınızla beraberortamınızda durumunuz oldukça başarılı görünecek.

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; bugün olaylar planladığın gibi ilerlemeyebilir. Biraz kafa dinlemek isterken, birden kendini eş, dost, tanıdık kalabalıkları içinde bulabilirsin.  Hedeflerini gözden geçireceğin bir dönem, daha cesur bir şekilde hareket edebileceksin ancak özellikle finansal konularda bir sonraki adımını planlarken dikkatli olmalısın.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız sizi karışık haberlerle arayabilir. Bu haberden dolayı kendinizi bir boşlukta hissedebilirsiniz veya hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Merak etmeyin, o boşluğu dolduracak yeni açılımlar olacak.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

2 Ağustos'a kadar Yengeç burcuna yerleşen iletişim gezegeni Merkür, aile ile ilgili konuların gün ışığına çıkmasına neden olacak. Göz ardı ettiğiniz yarım kalan işleri, bu dönemde tamamlarsınız. Çocuğunuzun ihtiyaçlarını gidermek sizi mutlu eder. Ev vehayatınız arasında aradığınız huzur ve dengeyi oluşturabilirsiniz. Gayrimenkul alım satım işleriyle uğraşabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 52' 55"
Ay
Kova
15° 57' 56"
Merkür
Koç
17° 32' 25"
Venüs
Boğa
02° 50' 54"
Mars
Koç
00° 52' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 27"
Satürn
Balık
16° 42' 24"
Uranüs
Boğa
22° 25' 59"
Neptün
Balık
28° 57' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 36"
Lilith
Başak
23° 30' 15"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>