Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan dengeli olacağınız bir gündesiniz. Duygularınız olumlu ve kendinizi duygusal açıdan iyi hissediyorsunuz. Sevdiğiniz insana karşı anlayışlı davranacaksınız ve karşılıklı uyumu yakalamak sizin için oldukça önemli olacaktır. Duygusal anlamda sevgi hislerinizin arttığını hissedeceksiniz ve sevdiğiniz kişiyle hoş saatler geçirebilirsiniz. Ancak duygusal ihtiyaçlarınızı fazla abartmaktan ve isteklerinizi kabul ettirmek için ısrarcı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

Daha önceden başlattığınız çalışmalarınıza bugün devam edebilirsiniz ve yarım kalmış bazı işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu küçük bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır. Aldığınız kararlarda sabit olacaksınız ve planladığınız şekilde hareket edeceksiniz. Buyaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacağınız bir gündesiniz ve risklerden de uzak durmayı tercih edeceksiniz. Daha çok yavaş hareket edeceksiniz.

Maddi konularda oldukça dikkatli olacağınız bir gündesiniz ve çeşitli kazançlar elde etme şansınz olacaktır. Bugün yaptığınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Küçük bazı sorunlarınızdan bugün kurtulabilirsiniz. Olaylara dayanma gücünüz yüksek ve sabretmeyi biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oluşan şartlara zamanında uyum gösterme yönünde pek becerikli olmadığınız düşünülse de, bu sıralar bu tür bir gelişmede oldukça atik davranacaksınız. Değişiklik arzularınızı bazı konularda baskılamanız, biraz gerginliklere yol açabiliyor. Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var. Bugün, bu konuda bazı plan değişiklikleri içine girebilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Yengeç burcunda hareket ediyor. Sizler için duygusal bir gün olabilir. Ay ve Uranüs arasındaki olumlu açıyla birlikte geçmişinizde bıraktığınız birinden sürpriz bir haber alabilirsiniz. Ay-Mars kavuşumunun yaşanacağı akşama doğru sağlığınızı riske atacak işlerden kaçınmalısınız. Bu enerjide kronik rahatsızlıklarınız tetiklenebilir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapıyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Bugün hiç olmadığın kadar telaşlı ve panik olabilirsin. Sakin davranmak hata yapmanı engelleyeceği gibi yıpranmamanı da sağlayacaktır. Gün içerisinde bencil insanlar daha çok gözüne batacak. Kişisel hesaplarından dikkat çekici yazılar paylaşabilir, birilerine mesaj vermek isteyebilirsin. Yalnız bir Aslan burcuysan duygusal dünyana hitap eden biriyle yeni bir başlangıç yapmayı düşünebilirsin. Kim bilir belki bu çok yakınında biri de olabilir, kalabalık arkadaş gruplarından tanımadığın biri de. Bugün aynı zamanda eski bir dost ile karşılaşman yaşadığın stresli konuları unutmanda faydalı olacak.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam alanınızı değiştirmek sizlerde bazı duygusal anlar yaşamanıza neden olabilir. Aile bireyleri ile bir rekabet ortamı oluşturmamalısınız.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelecek olaylar gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız kayıpların ardından, içsel süreçlerin içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde ilişkilerinizle ilgili konular daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın değişmesi ile beraber evinizle, ailenizle ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Bazen dört duvar arasına sığamıyor olabilirsiniz. Duygusal olarak içe kapanıksınız. Kendinizi kırılmış, yaralanmış veya kullanılmış hissediyorsanız, bilin ki; geçici. Hayatınıza zarar vermiş alışkanlıklarınızla vedalaşıp, yeni insanlara yer açmanız gerekiyor.   

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; uzun süredir çalışma ortamının gerektirdiği sorumlulukdan kaynaklı bunalabilir ve hassasiyet gösterdiğin alanların ihlal edilmesinden rahatsızlık duyabilirsin. İş arkadaşların veya akrabalarınla iletişim ve haberleşme sorunu yaşayabilirsin. İç dünyanda daha rahat ve huzurlu hissettiğini düşünüp akşamüzeri kendini dış dünyaya karşı soyutlayabilirsin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız sizi karışık haberlerle arayabilir. Bu haberden dolayı kendinizi bir boşlukta hissedebilirsiniz veya hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Merak etmeyin, o boşluğu dolduracak yeni açılımlar olacak.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bilinçaltınızdaki konulara ışık tutacak. Kolektif enerjinizi açığa çıkarabilirsiniz. Toplum faydasına yapacağınız işlerden dolayı tanınıp herkesin sevgisini kazanabilirsiniz. Diğer aile fertlerinin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bilinçaltına ittiğiniz iç güdüsel olarak herkesi koruma eğiliminiz bugün tırmanışa geçer.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

5 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 00"
Ay
Kova
17° 54' 42"
Merkür
Koç
17° 36' 29"
Venüs
Boğa
03° 01' 10"
Mars
Koç
00° 59' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 24"
Satürn
Balık
16° 43' 07"
Uranüs
Boğa
22° 26' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 04"
Lilith
Başak
23° 31' 11"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>