Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize biraz daha avans vermeniz size kazandırabilir. Erken zorlanmaya başlamış görünüyorsunuz. Ama umutlu olmalı, mutlaka yapacağınız bir şeyler olduğuna inanmalısınız.

Başvurularınıza yönelik tercih sıralamanızdan alacağınız bir haber sizi hareketlendirecek. Yeni fırsatları değerlendirmede, koşullarınıza uygun düşmeyecek biçimde seçici bakıyorsunuz.

Daha güvenli bir işin ucundan tutup para problemlerinden kurtulacağınız günler hiç uzak değil. İş sorununuzu bitirmeden düze çıkamayacağınız çok belli. Ama üzülüp gocunmamalısınız, referanslarınız oldukça güven verici.

Planlarınızı başkalarıyla paylaştığınızda yapılan eleştirilerden etkilenmemeye çalışın. İyimser olmanız beklentilerinizde biraz hayalcilik gibi görünebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ve yarını tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama sevimli bir kalabalığınız olacak. Tıkandığınız konuların üstüne birileriyle, omuz omuza gitmenizde yarar olabilir. Kendinizce özelleştirdiğiniz birtakım konulara kimseleri ortak etmiyorsunuz. Oysa çevreniz bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda elverişli dostlarla dolu.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Aslan burcunda hareket ediyor. Sabah meydana gelen Ay ve Jüpiter arasındaki güzel açıyla beraber siz de güne mutlu başlayanlardan olacaksınız. Özellikle şansınızın açık olduğu bir sabah sizleri bekliyor olacak. Ay-Venüs arasındaki sert etkinin hakim olacağı akşam saatlerinde özellikle dış görünüşünüzde radikal değişimler yapacaksanız beklemenizde yarar var.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırıyorsun!Cömertliğinle gönülleri kazanıyorsun ama yine aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisin. Özellikle yeni kredi çekmiş ya da borç almışsan, ödemelerinin üst üste gelmesi canını sıkabilir. İşimi sağlama almalıyım diye düşünebilirsin. Uzun süredir ilişkin yoksa tatil dönüşü arkadaşlarınla buluşma esnasında yeni biriyle tanışabilirsin. Evliysen ve çocukların varsa, ailecek katılacağınız etkinliklerde oldukça eğlenceli, keyifli saatler geçireceksiniz. Yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsan bugünü kendine ayırmak isteyeceksin. Aile bireyleri ile ilgili sevindirici gelişmeler kapıda! Özellikle taşınma konusu ile ilgili konular netlik kazanabilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya partnerin haklılığını ve söylemlerinin doğruluğunu kabul etmeniz sizi daha ileri bir seviyeye taşıyarak gerçekleri daha iyi görmenize yardımcı olacaktır.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Bu nedenle kişisel konulara ve sizi hassas kılan şeylere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Niyetleriniz yönünde kritik adımlar da atabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer planlarınızda başarıya ulaşacağınız gibi aşk konularında da kendinize fırsatlar tanıyacak güzel ortamlar oluşturacaksınız.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; bugünlerde artan başarı isteğin motivasyonunu ve ilişkilerini etkileyebilir. Şu aralar hayatında olan yeni oluşumlar sana keyif verebilir. Fakat ani karar değişikliklerine, istikrarsızlığa ve konuşmalarına dikkat etmelisin zira yüksek özgüvenin nedeniyle ağzından çıkacak sözler, patavatsızlık yapmana neden olabilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi anlamda güzel haberler alacağınız bir gün. Sürprizlere hazırlıklı olun. Kendi kendinizi kurtarmanız gereken bir durumun içinde bulacaksınız, Beyaz Atlı Prens'iniz veya Prenses'iniz sizi kurtarmaya gelmemiş olabilir ama en azından kendinize güvenebileceğinizi biliyorsunuz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilinçaltınıza ittiğiniz konularla adeta savaşırsınız. Para paylaşımlarınızda kurban rolünü oynamaktan vazgeçin. İyi niyetle kabul ettiğiniz bazı ödeme şartları ileride bütçenizi fena zorlar. Herkesin hayatını siz kurtaramazsınız. Elinizdekilere kol kanat germekle yetinmeyi öğrenmelisiniz. Aşırılıklar sonra pişmanlık getirir. Kredi almak için uygun bir gün değil.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

8 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 52' 31"
Ay
Kova
15° 52' 07"
Merkür
Koç
17° 32' 13"
Venüs
Boğa
02° 50' 23"
Mars
Koç
00° 52' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 21"
Satürn
Balık
16° 42' 21"
Uranüs
Boğa
22° 25' 57"
Neptün
Balık
28° 57' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 34"
Lilith
Başak
23° 30' 12"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>