Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni hisler içindesiniz, oysa halihazırda bir ilişkiniz var ve çok da problemli görünmüyor. Bugünlerdeki kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz tek merci partneriniz gibi görünüyor. Bunu denemelisiniz.

İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanıza hiç gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak.

Azimli tavırlarınızla güven verdiğiniz oluşumlar, bu sıralar hız kazanacak. Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Israrcılığınızın çözüm getirme şansı yok, sabretmelisiniz.

Çok yakınınızdan gelen eleştiriler sizi uyarıyor. Sizin dışınızdaki bir probleme yoğun çaba harcıyorsunuz. İyi niyetinizin kolayca yanlış değerlendirileceğini görmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir. Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil. Günü tat alma anlamında değerlendirmeniz karşılığında birçok şeyi gözden çıkartmaya hazır görünüyorsunuz.

7 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketine sizlerin burcunda devam ediyor. Günün genelinde odak noktanız yine kendiniz olmalısınızdır. Size yapılanları düzeltmek karşı tarafın değil sizin elinizde olacaktır. Aslan burcu olarak güçlü yapınızla geriye değil ileriye bakmalısınız. Merkür-Uranüs arasındaki pozitif etkileşimle bugün geçmişinizde bıraktığınız birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Hisleriniz de bugün güçlü olacaktır.

7 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorulara cevapsız kalmıyorsun!Ay, bugün burcunuzda hareket ediyor. Çevrendeki insanlarla olumlu yönde ilerleyen ilişkilerin, hayatının diğer alanlarında da etkisini gösteriyor. Yeni birteklifi alman önümüzdeki günlere dair planlarını değiştirebilir. Aile şirketinde çalışıyorsan hisse, mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir. Eğer ilişkin varsa, sevgilin hayatındaki değişikliklere adapte olmakta zorlanabilir. Evliysen, eşinin kardeşleriyle ilgili şaşıracağın gelişmeler yaşanabilir. Geri planda kalmaya çalışsan da eşinin sorgulamalarına cevapsız kalmayacaksın. Bugün aynı zamanda yakın arkadaşlarına dair kendince kararlar alabilirsin. Seninle aynı çizgide, duyguda olmayan kişileri hayatından çıkarma kararı alabilirsin.

7 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata dair arzu ve isteklerinizin arttığını fark edip yeni planlar kurma yönünde istekli ve mücadeleci davranabilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda planlamalar yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. İlişkilerinizde duygusal abartıdan kaçınmaya özen gösterin. İletişimde olduğunuz kişilere karşı sabırlı davranmanız gerekebilir. Fikir çatışmalarına girmemeye dikkat etmelisiniz. Gece saatleri yeni fikirlere daha açık olabilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin kuvvetlendiği ve maneviyatınızın yükseldiği bugünlerde rüya görüleriniz hayatınız hakkında büyük mesajlar içerebilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; bugün kişisel açıdan önem vermiş olduğun konular seni derinden etkileyebilir. İlerleyen saatlerde küçük kazaların oluşması gibi bir durum söz konusu olabileceği için dikkatli olmalısın. Duygusal konularda hissettiğin güvensizlik nedeniyle huzursuz olabilirsin. Akşamüzeri hareketliliğin artabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz dışarıya çıkıp eğlenmeye ihtiyacınız var, bunun için de arkadaşlarınızdan destek almanın tam zamanı! Uzun süredir eğlenmeyi erteliyorsunuz, biraz rahatlamanın size faydası olacak, inanın!

7 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat ederken herkesin gözleri üzerinizde olacak. Aşkı doludizgin yaşayacağınız bir gündesiniz. Bir serenat eşliğinde partnerinizin ilan-ı aşkını dinleyebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki sevgi gösterişi sizin yaptıklarınızın yanında az bile. Günün keyfini sürün.

7 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler kaçınılmaz.

7 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 57' 46"
Ay
Kova
17° 07' 58"
Merkür
Koç
17° 34' 51"
Venüs
Boğa
02° 57' 03"
Mars
Koç
00° 56' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 37"
Satürn
Balık
16° 42' 50"
Uranüs
Boğa
22° 26' 16"
Neptün
Balık
28° 57' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 52"
Lilith
Başak
23° 30' 48"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>