Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz aceleyle alınan kökten kararların şimdiki pişmanlığı pek anlamlı değil. Geriye dönüş konusunda ciddi engeller, zorlanmalar söz konusu olabilir. Ama çabaya değer.

Özel yaşamınızda son zamanlarda yaşadığınız sorunlar, sizi iyice işinize yöneltiyor. Çabalarınızdaki gözle görülür artış, duygusal karmaşalardan kaçış kaynaklı da olsa, bundan yararlanabilirsiniz.

Kabul etmekte zorlanacağınız bir teklif, sizi oldukça duygulandıracak. Satın alma işlerinde biraz yüzü yumuşak görünüyorsunuz. Bu anlamdaki güvensizlikler, pek haksız görünmüyor.

Biraz itelenerek dahil olduğunuz bir katılımda geleceğinizle ilgili fırsatlarınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her yerde açık açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz Kişisel zevklerinize önem veriyorsunuz. Bu öneme belli sınırlar çizmeniz, birtakım ilişkilerinizde kaçınılmaz gereklilik gibi görünüyor. Yakın dostlarınızdan alacağınız bazı duyumlar, size bugünlerde yön verebilir.

17 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:29 Ay-Pluto görünümü, desteklenme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz yoktur. Saat 13:50-22:42 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Parasal konularda titiz düşünmenizde yarar var. Gelir-gider dengemizi bozmadan alışverişlerimizi yapmakta yarar var. Ayrıca sorun çıkaran veya çıkarabilecek meselelerin titizlikle gözden geçirilmesi lazım. Sağlık, ailevi ilişkiler anlamında gerginlikte uzak durmamızda yarar var. Temizlik, düzenleme, özel ihtiyaçlara bütçede belli bir miktar ayrılması yerinde olur. Ancak hesabınızı iyi yapmanız son derece önemlidir. Planladığınız bazı işler elde olmayan nedenler yüzünden aksayabilir. Saat 22:42 Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde, sevdiğiniz insanlar tarafından takdir edilmek ve başarılı bulunmak istersiniz. Huzur ve güvenliğiniz için, arzularınızın tatmini sizin için çok kıymetlidir. Genellikle cazibenizi veya çekiciliğinizi isteklerinize ulaşmak için seferber edebilirsiniz. Eğer izlediğiniz yöntemler bir işe yaramazsa gerginleşmeniz mümkündür. Hatta doğanıza uygun bir şekilde otoritenizi kabul ettirmeye çalışabilirsiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketlerinin duygularına bağlı olduğu bir gündesin. Aldığın kararlardan daha sonra pişmanlık yaşayabilirsin. İçine kapanma eğiliminde olmamaya özen göstermelisin. Arkadaşlarınla birlikte daha çok zaman geçirmen sen içini açacak hem de yaşadığın ruh halinden sıyrılmana yardımcı olacak. Çalışan bir Aslan burcuysan, elde edeceğin başarı prim ya da yeni bir pozisyon olarak dönebilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Ancak daha da emin olmak adına ince eleyip sık dokuyacağın bir gün? Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini yaptırman yararına olacaktır.

17 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızda geçmişte yaşamış olduğunuz bazı sorunsal durumların çözümünü gerçekleştirmek için artık zamanın geldiğini düşünüyorsanız harekete geçerek kendinizi affettirme yolunda mücadeleci davranmalısınız. Ancak burada egonuza yenik düşmemeniz gerekecektir.

17 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün genelinde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yaptığınız işlerinize odaklanmada zorluk yaşamanız muhtemeldir. Bugün yapılacak önemli işlerinizi ertelemenizde yarar var. Elinizde olmayan, kontrolünüz dışında gelişen olaylar gerilmenize sebep olabilir. Olayları biraz akışına bırakmakta fayda var. İç dünyanıza dönebilir, sakin yerlere gidebilirsiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ manevi sürprizler, hediyeler, anlaşmalar, alışverişler veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek çekiciliğinizi ve popülaritenizi arttıracaktır.

17 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konular,ve para konularıyla uğraşmanız gerekebilir. Hesap işleri vaktinizi alabilir. Paranızı en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını arıyor olabilirsiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi konularda sevindirici haberler alabilir, aile hayatınıza masraflarınızı arttırabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan hiçbir şeyi almayacak, ekonomik davranmaya özen göstereceksiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük toprak üçgeni sayesinde kazancınızda beklenmedik bir artışa şahit olabilirsiniz.Bolluk ve bereketin kapıları açılarak çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sözleşme ve kontratlar gündeme gelebilir. Ortaklıklara açık bir süreçtesiniz. Dürüst insanlarla iletişime geçerken ikili ilişkilerdeki gerginliklerden kaçınmalısınız.

17 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

17 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 58" R
Ay
Koç
11° 42' 30"
Merkür
Koç
19° 54' 49"
Venüs
Boğa
07° 36' 46"
Mars
Koç
03° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 50"
Satürn
Balık
17° 01' 58"
Uranüs
Boğa
22° 39' 20"
Neptün
Balık
29° 03' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 28"
Lilith
Başak
23° 55' 59"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>