Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hırsın Körükleniyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiklerinizle eğlenin. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Bu günü güzel geçirmek için olası tüm negatif sonuçları kafanızdan atın. İyi şeylere odaklanın: yaşadığınız eğlence ve o anın heyecanı. Sevgilinizle aranızda fevkalade güçlü bağlar yaratabilirsiniz. Aşk bugün sizin yanınızda, bu yüzden güvenle hareket edin. Kendinizi kötü hissetmeniz veya güvensiz olmanızı gerektiren hiçbir neden yok. Pes etmeyin.

Bugün günlük işlerin içinde kaybolabilir, seyahat edebilir veya birkaçgörüşmesi yapabilirsiniz. Toplantıdan toplantıya koşturabilir, müşterilerinizle veyaarkadaşlarınızla sohbet edebilir ya da kişisel işlerinizle meşgul olabilirsiniz. İhtiyacınız olan şeylerin listesi uzun olabilir, ancak programınıza dikkat ederseniz, her şey bugün hallolacak.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Sıfırdan bir şeylere başlamak; inşa etmek istiyorsun. Bu fiziksel bir obje de olabilir; kişisel bir proje de. Evin için bir mobilya dizayn etmeyi düşünüyor olabilirsin. Hayal gücün devreye girdikçe ilham dolu hissedeceksin. Ahşap malzeme, boya ve çeşitli araç gereçler alıp projene koyulabilirsin. Ya da daha sanatsal işlere girişebilirsin. Favori enstrümanın aracılığıyla güzel bir melodi besteleyebilir; veya bir web sitesi tasarlayabilirsin.Ruhsal konular bugün sizin için belirsiz görünebilir. Yaşamınızda kabul etmiş olabileceğiniz kavramlar aniden önemsiz ve alakasız gelebilir. Ruhani bir çöküşe kapılmayın. Bunun yerine, konuyla ilgili kitaplar bulun ve başkaları bununla ilgili neler yazmış okuyun. Bu konulara ışık tutabilecek insanlarla konuşun. Unutmayın: maneviyat sabit değil; canlı ve dinamik olma durumudur. Bakış açınızı değiştirirseniz, tamamdır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde spiritüel konularla ilgilenebilir, geçmişi affetme ve geçmişi serbest bırakma çalışmaları yapabilirsiniz. Korkular ve travmalarla ilgili gündemler hatırlanabilir, konuşulabilir, destekler alınabilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinde daha hırslı davranmaya başlıyorsun. Baskın şekilde hareket edecek olman, bazı detayların gözünden kaçmasına yol açabilir. Duygusal anlamda yanlış kararlar almamak adına aceleci olmak istemeyeceksin. Aile içerisinde çözülemeyen maddi problemler, seni de düşündürtecek.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ikili ilişkilerinizde dengede kalmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Herkesin beklentisi farklı olduğunu gözardı etmeden ilişkiniz için gerekeni fazlasıyla yapmaya özen göstermelisiniz. Bu aralar maddi konularla ilgili durumlar sizi fazlasıyla yorabilir ama artık bu durumu tek başınıza taşımamalı gereken kişilerden destek almak için iletişime geçmelisiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları olduğu gibi dağınık bırakabilir ve üzerlerinde düşünmeyebilirsiniz. Ancak hayallerinize giden yolda olanlar için aksiyon almaya çalışın.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğin takdirde, annenin kim olduğunu ve hayatının nasıl olduğunu hiç olmadığı kadar derinlemesine araştırabileceğin bir gündesin. Bu etkinlik senin için oldukça faydalı olacaktır. Ayrıca astroloji de annenin başından geçenler ile senin toplumdaki yer arayışın ve ilahi görevin arasında yakın bir bağlantı kurabilir. Biraz daha derine kaz bakalım, o zaman elmaslara ulaşabilirsin!

18 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir sizi rahatsız eden ve netlik sağlayamadığınız bir konuda sezgilerinizi dinleyerek bir sonuca varabilirsiniz. Duygusal tarafınızın daha ağır basmasıyla her zamankinden daha affedici ve şefkatli olabilirsiniz. Beklenmedik bir haber, eski umutlarınız için bir kıvılcım olabilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu görünüyor. Bugünlerde sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi karmaşık düşünceler içerisinde hissedebilirsiniz. Zaman zaman tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz planlar konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Olumsuzlukların son bulması için zamana ihtiyacınız var. Hata yapmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gerçekleri olduğu gibi kabul edin ve sizinle kader birliği etmiş kimseye açıklamaktan çekinmeyin, kaybedeceğiniz bir şey yok! Gönül huzuruna kavuşacağınız bir gün! Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler söz konusu. Küçük birseyahatiniz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı ailenizle paylaşıp onlardan yardım isteyin. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

18 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 57' 18" R
Ay
Başak
05° 16' 21"
Merkür
Boğa
00° 47' 20"
Venüs
Boğa
20° 45' 36"
Mars
Koç
12° 02' 00"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 50"
Satürn
Balık
17° 50' 24"
Uranüs
Boğa
23° 16' 31"
Neptün
Balık
29° 20' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 27"
Lilith
Başak
25° 07' 03"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>