Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İdeallerin Değişiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2022, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Karşına çıkacak yeni fırsatları değerlendirmek için cesaretini toplaman lazım. Sosyal becerilerini geliştirmeye çalışmak yeni bir ilişki için şansını artırmanı sağlayacak.

Kararlılığınızı bazen inatçılığa döndürüyorsunuz. Bu dayaşamınızda gereksiz sürtüşmelerin nedeni olabiliyor. Yetenekleriniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştıracak, biraz daha esnek olmaya çalışın.

Yenifırsatları için daha hevesli olacaksın. Ufak da olsa değişiklik yapmak karşına yeni fırsatların çıkmasını sağlayacak. Hedeflediğin değişiklikleri gerçekleştirmek için kararlı duruşunu korumalısın.

Açık havada daha çok zaman geçirebilirsin. Bol bol temiz hava almak sana iyi gelecek. Havaların soğumasına karşı daha dikkatli olmalısın. Soğuk algınlığına karşı daha etkili tedbirler almaya devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarından alacağın bir haber sayesinde kendini farklı gelişmeler içinde bulacaksın. Gireceğin ortamlarda yeni insanlarla tanışmaya devam etmek sana yarar sağlayacak. Bu sayede yeni hayaller kurmak mümkün olacak.

18 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün kendinizi, isteklerinizi ve hayallerinizi dinlediğiniz onları gerçekleştirmek için adım attığınız bir gün olacak. Olaylara uzaktan bakmak yerine içine girerek başrol olacağınız bir gün sizleri bekliyor. Her şey planladığınız gibi gitmezse üzülüp cesaretinizi kırmak yerine yeni çözümler üretebileceğinizi unutmayın.

18 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin senden beklentilerini her geçen gün artırması duygusal olarak yük hissettirmeye ve bunalmana neden olabilir. Kendinle ilgili düşüncelerinde ve ideallerinde değişiklikler yaşıyorsun. Beklentilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Alacağın bir haberde şu anki durumunu destekler nitelikte olacak.

18 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ertelenen seyahat planlarını yeniden devreye alabilirsiniz. Bugün işlerinizi tamamlamak ve görüşmeniz gereken kişilerle buluşmak, size hem zaman hem de olumlu geri dönüş kazandıracaktır. Nezaket tüm kapıları açabilir.

18 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki bazı gelişmeler ve koşullar sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele etmek zorunda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Otorite figürlerinden beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Duygusal olarak sizi yıpratacak olaylar yaşanabilir. İkili ilişkilerinizdeki duygusal değişiklikler sizi ani kararlar almaya itebilir. Mücadele ettiğiniz konular sizi yorabilir.

18 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve kariyer konularında etrafınızda olanların farkında olun. İnsanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini keşfetmek sizi çok daha başarılı bir noktaya götürebilir.

18 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

18 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi düşünceleriniz şu anda başarıya giden en büyük engeliniz olabilir. Büyük hırslara ve geniş hedeflere sahip olmak, inanılmaz bir özgüvene sahip olduğunuz anlamına gelmez. Zihniniz kendisini korkutucu ihtimallerle dolduruyor olabilir. Sayısız endişe ve hayali olumsuz sonuçlar üzerinde durmak, özellikle henüz olmamış bir şey hakkında olduğunda, sebepsiz yere kendinize işkence etmeye benzer. Gerçeği duyabilmek için kendi kendine olumsuz konuşmayı kesin!

18 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uygulamaya çalıştığını yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazır olun. Fakat, kesinlikle kararlı bir şekilde davranmaya çalışın. Bu nedenle kısa süreli geri dönüşlerle durumu idare etmeye çalışın.

18 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Duygularınızı ifade edebilir ve çevrenize karşı duyarlı olabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatle ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sosyal çevrenizin de desteğiyle eğitim, seyahat konularında olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

18 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gerçekleri olduğu gibi kabul edin ve sizinle kader birliği etmiş kimseye açıklamaktan çekinmeyin, kaybedeceğiniz bir şey yok! Gönül huzuruna kavuşacağınız bir gün! Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler söz konusu. Küçük birseyahatiniz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı ailenizle paylaşıp onlardan yardım isteyin. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

18 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>