Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bonkörsün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk hayatında beklediğin gelişmelerin olmaması seni üzmemeli bugün. Karşına çıkacak farklı fırsatlar, gelecek ile ilgili farklı beklentilere girmene de vesile olabilir. Yeniliklere açık olmakta yarar var o yüzden.

Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Bütün parlaklığınız üzerinizde. Çok beğenildiğinizi fark etmenize rağmen farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz.

İş ortamında yapmayı düşündüğün değişiklik için şartlar oluşmaya başlayabilir bugün. Bazı şeyleri daha net görebilirsin o yüzden. Zamanı geldiğinde senin için en doğru olduğuna inandığın şeyi seçerek peşinden gidebileceksin. Buna hazırlıklı olmalısın.

Gün içinde yorulmak normal, bunun için enerji toplamak adına zaman ayırman gerekebilir. Hafif egzersizler sana daha iyi gelecek bugün. Bünyeni daha fazla yormamak ve var olan enerjini artırmaya çalışmak daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarıyla zaman geçirmek durumunda olabilirsin. Bu durumdan şikayet etmek yerine olayları kendi lehine çevirmeyi denemelisin. Başkalarının bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak bazı konularda sana daha çok fayda sağlayabilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İtibarınızı tehlikeye atmaktan korktuğunuz için yakın zamanda iyi bir şeyi kaçırmış olmanız oldukça muhtemeldir, ancak önümüzdeki 48 saat içinde bu hatayı düzeltme şansınız olacak. Hırslı olun ve gerçekten bunun için gidin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yapmış olduğun atılımların yararını göreceğin bir gün. Kendini ödüllendirmek ve bonkör davranmak isteyebilirsin. Bugün arkadaşlarınla dışarıya çıkabilir, beğendiğin kıyafeti alabilirsin. Ya da cilt bakımına giderek kendini şımartabilirsin. Uzun süredir görüşmediğin akrabandan gelecek telefon içine kuşku düşürebilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi değiştirmek konusunda oldukça efor harcıyorsunuz. Ve gerçekten çok da yol aldınız. Aile ve ev konularında almanız gereken sorumluluklar planlarınızı değiştirmek zorunda bırakabilir. Aile üyelerinizle olan ilişkilerde öncü ve yapılandırıcı bir rol oynamanız gerekebilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular üzerinde bazı endişeleriniz gündeme gelebilir. Borç alacak konuları üzerinde düşünmeniz de mümkün.

19 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizi kıran kişilerle yapacağınız konuşmalar olabilir. Yorum yapmanız gereken her konuda dikkatli olursanız ve akılcı davranırsanız kazanan siz olacaksınız.

19 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararlı bir adım atmanız gerekebilir; zira işiniz açısından oldukça önemli bir aşamadasınız. Güçlü yanlarınız ve kararlı fikirleriniz önem kazanacak. Çevrenizdekiler kolay yönlendirebilecek gibi durmuyorlar. Herkesin bir düşüncesi var ve yeri geldiğinde bunu ortaya koymaktan çekinmiyor. Kendi düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin; aksi halde en ilgi çekici fikirleriniz rüzgarda uçup gidecek. Ayağa kalkın. Ya hep ya hiç.

19 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki birçok insan sizin güçlü yanlarınızı görebilir. Çevrenize yapıcı eleştiriler getiriyor ve herkesin korktuğu konularda doğru olanı dile getirmekten çekinmiyorsunuz. Çevrenizdeki dünyayı iyileştirmeye çalışıyorsunuz. Bugün, bu dünyanın ihtiyaç duyduğu değişiklikler hakkında çabalamak için istediğiniz kadar zamanınız olacak.

19 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün onlardan alacağınız enerji birçok aktiviteyi başlatabilir. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı ve güçlendirdiği bir gerçek.

19 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

19 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklar, finans, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha derinlerde ve yalnız hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Partner, ortak ya da yakın arkadaşınızla sorunlar yaşanabilir. Ayrıca maddi kaynaklarınızla ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürülebilecek fırsatlar yakalayabilir, bir kadın tarafından desteklenebilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi olumlu yönlendireceğiniz bir gün içindesiniz. Zorlamalar karşısında kendinizi çok iyi frenlemelisiniz. İsteklerinizdeki artışların doğrultusunda kendinizi kanalize ettiğiniz zaman, başarınızın yükseleceğini biliyorsunuz. Bugün, romantik bir gününüz.

19 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>