Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Üzerindeki Negatif Enerjiyi Bırakman Gerekiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Tutkulu davranışlarınızla sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Gizlice tatil yapmaya karar verebilirsiniz. İlişkinizde yeni bir kıvılcımı alevlendirecek romantik bir kaçamak planlayabilirsiniz. Sevgilinize hem anlamlı hem de sıra dışı bir hediye alabilir ya da ona aşkınızı ifade eden tatlı bir aşk notu bile yazabilirsiniz. Bugün romantik olun.

Geçtiğimiz iki günün yüksek tempolu faaliyetlerinden ayrılma ve sakin bir hale geri dönme zamanı. Dışarıda eğlenirken öğrenemediğiniz detaylara dikkat edin. Şimdi içe dönüp bunu yansıtmanın zamanı. Dışa dönük eylemlerinizin aksine, ruhunuza güvenin. Odaklanmaya devam edin ve duygularınızın rasyonel tarafınızla birlikte çalışmasına izin verin.

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Günün enerjisi dünyanın zirvesinde hissettirecek! Kuvvet, hırs ve güdülenme konusunda hiçbir eksiğin olmadığı gibi fazlan da yok. Bitirilmemiş işleri tamamlamak üzere bu enerjiden faydalanabilirsin. Dahası, bekleyen projeler ve ödevler varsa, bunların da üstesinden rahatlıkla gelebilirsin. Yapabildiğin kadar şey yap! Sonra başarını kutlarsın.Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemel uzun bir süredir tatil planı yapıyor ya da okula geri dönmeyi düşünüyordunuz ve şimdi ise planlarınızı kesinleştirmek üzeresiniz. Gelgelelim, oldukça rahatsız edici bir mesaj ya da telefon görüşmesi planlarınızı suya düşürebilir ve bu yüzden hayal kırıklığının eşiğine gelebilirsiniz. Yine de durumu dikkatli bir şekilde gözden geçirirseniz, size o kadar da çok şeye mal olmayacağını fark etmeniz muhtemel. İstediğiniz şeyi gözden çıkarmadan da bir çaresine bakabilirsiniz.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Oğlak burcundaki hareketini sürdürüyor. Ay'ın Satürn ile kavuştuğu gündüz saatlerinde çalışma hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yönetici mevkine yükseleceğinizi haber alabilirsiniz. Sağlığınızda ise bugün daha iyi hissedeceksinizdir. Ay-Mars sert açısının hakim olacağı akşam saatlerinde çevrenize karşı gergin ve tahammülsüz olabilirsiniz. Kardeşlerinizle aranızda sorunlar oluşabilir. Seyahatlerinizde dikkatli olmanızda yarar var.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün rutin işler ve monotonluk seni bir hayli sıkabilir. Bu monotonluk seni yorabilir ister istemez dikkat kayıpları yaşamana sebep olabilir. Kendini gün içerisinde sık sık ilginç düşünceler içerisinde bulabilirsin. Kendini genel olarak her konuda soyutladığın bir gün. Bir şeylerin yolunda gitmesini istiyorsan içinde bulunduğun sosyal ve psikolojik durumunu düzeltmende fayda var. Bir süredir kültürel etkinliklerin uzağında kaldığını fark ederek, tiyatro gösterisine yahut konsere bilet alman rahatlamanı sağlayacak. Belki vizyondaki filmlere göz atıp sinemaya gitmeyi de değerlendirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, gireceğin ortamda, seni derinden etkileyecek biriyle tanışabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan ilişkinde değişiklikler isteyebilir, partnerinle önemli durumlarda konuşmalar yapabilirsin. Eğitimi devam eden bir Aslan burcuysan, kaçırdığın bazı olanakların pişmanlığını yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde hem ev hem de kendin için yapacağın alışveriş yorabilir. Bel ve sırt ağrılarına dikkat!

2 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konulardabirliği ve uzlaşmaya açık bir gün. Olayları fazla büyüten kişilere karşı ustaca davranıyor olacaksınız. İkna ediciliğiniz yüksek alttan alırsanız kazanan siz olacaksınız. Eş ve partner ilişkilerinizde önemli görüşmeler oluşabilir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alabilecek işlere ve uğraşlara daha çok dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda sağlık ve hizmet konuları da oyalayıcı olabilir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı konularda karar alabilir ya da uygulamaya geçebilirsiniz. Bu karar alma ya da uygulamaya geçme hali ile beraber bilgi de sizinle birlikte gelebilir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle sevgi ve aşk gezegeni Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. 1 ay boyunca aşkta yüzünüz gülecek. Sizi mutlu edecek flörtlerin peşinde olacaksınız. Partneriniz varsa beraber keyif alacağınız aktivitelere yönelmek isteyebilirsiniz.

2 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zorlandığınız konularda insanlardan yardım istemeye ne dersiniz? Sadece fiziksel işler için değil, mental olarak zorlandığınız konularda da çevrenizdekilerden destek almaktan çekinmeyin. Unutmayın ki kendi içinizde bulamadığınız o gücü bazen çevrenizdekiler de size sağlayabilir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda canlı, neşeli yapınızı çevrenizdekilerle paylaşarak geçirin. Gündelik hayatın stresini ancak böyle üzerinizden atarsınız. Partnerinizin baskıcı tutum size sıkıntı verse de bunun geçici olduğunu unutmayın. Sevginizi cömertçe sunmaya devam ederseniz, sevgiyle karşılık alırsınız. Hayatımızda olanlar her zaman bizim iyiliğimiz içindir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu uzun süreden sonra kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. En güzel hafta sonlarınızdan bir tanesi olacak. Aklınızda güzel fikirler var. Yaratıcılığınız üst seviyelerde. Eğer kurumsal hayatta çalışıyorsanız ve daha farklı düşünceleriniz varsa, minik minik planlarınızı yapabilir, özel yeteneklerinizden ek gelirler elde edebilirsiniz. 

2 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Türkiye'nin En Eğlenceli Astroloji Platformu. Takip Et

2 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 30' 55" R
Ay
Aslan
17° 21' 17" R
Merkür
Koç
28° 56' 33"
Venüs
Boğa
18° 55' 24"
Mars
Koç
10° 53' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 42"
Satürn
Balık
17° 44' 09"
Uranüs
Boğa
23° 11' 19"
Neptün
Balık
29° 18' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 51"
Lilith
Başak
24° 57' 07"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>