Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve sevgilinize bazı sürprizler yapmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçirmek için uygun bir gündesiniz.

İşyerinizde bazı değişiklikler olacak ve bu değişiklikler sizin konumunuzu doğrudan etkileyecek. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız yoksayerimizde dışlanan durumuna gelebilirsiniz.

Bazı hisselerinizde bugün birkaç sorun çıkacak ve bu durum moralinizi fazlasıyla bozacak. Sakin düşünüp akıllıca davranırsanız bu sorunu çözümlemeniz zor olmayacaktır.

Bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz bu günlerde. Daha dikkatli olmalısınız özellikle aldığınız besinlere özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlginç bulup merakla eğildiğiniz konular, bugünlerde cazibesini arttırabilir. Hakkettiği ölçüde önemsediğiniz bir gelişmeyi, birkaç gün içinde tamamıyla kontrolünüz altına alacaksınız. Düzgün ve tutarlı olmaya çalıştığınız birtakım ilişkilerinizde, çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Bu konuda, bazı kişilerde önyargıların hakimiyeti görülüyor.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün büyük kısmında Oğlak burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Sağlığınıza, ruhunuza iyi gelecek şeylere bugün vakit ayırabilirsiniz. Hem ruhsal hem bedensel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. İşinizin bir kısmını eve getirmiş olabilirsiniz. Akşam olduğunda ise Ay ve Uranüs arasındaki sert görünümle beraber sağlığınızı riske atacak davranışlardan kendinizi uzak tutmalısınız. Sonrasında Ay boşluğa giriyor. 21:47-22:06 arası yeni bir işe başlamak iyi olmayabilir. Sonrasında Kova burcuna geçen Ay ilişkinize odaklanacağınız bir geceyi karşınıza getiriyor. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız davranıyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Sabırlı ve kararlı bir güne uyandın. Bugün seni kimsenin yıkmasına izin vermiyorsun. Kararsız davranışlara karşı tavrını herkese gösteriyorsun. Günü daha çok okuyarak ve evde birkaç işini toparlayarak geçirmek istiyorsun. Sevgilin ile beklentilerini karşılayacak ilgiyi görememen şaşırmana neden olabilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutkanlık ve dalgınlık halihayatınızda sorun yaratabilecek bir noktaya gelebilir. Hak arayışından ziyade hataları telafi edebilme yoluna gitmelisiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda güney ay düğümü ile birleşen Ay, zaman alan işler ya da yorucu durumların gündeme gelebileceğini anlatıyor. Daha fazla fedakarlık göstermeniz gereken durumla karşılaşabilirsiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gururdan hayır diyemediğiniz şeyler kendi kendinize hayır demenize sebep oluyor. Her şeyin sonucu var unutmayın.

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan burçları için zorlu bir Cumartesi günü olabilir. Aslan burçlarının son zamanlarda genel olarak enerjileri düşmüştü. Bugün de öyle bir gün. Haftanın yorgunluğu ve duygusallığı bastırmış olabilir. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın. Duygularınızın iniş çıkışlı olması çok normal.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ertelenmiş işleri çözmek adına disiplin ve kararlıkla çalışmak zorundasınız. Ebeveynlerinizle sorunlar, yaşlı akrabaların sağlık problemleri olası. İlişkilerde pekişmiş sorunlar varsa bitişler olası.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, tarz olarak sınırların ve kuralların aşıldığı bir hafta sonuna sizi hazırlar. İnsanların hayata sizden ne kadar farklı baktıklarını bir anda anlayıp şaşırabilirsiniz. Adeta bir lunapark eğlencesiyle hayatın tadını çıkartmaya bakın. Hiçbir şey sizden daha önemli ve değerli değildir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmeniz gereken görevler çok fazlaymış gibi görünebilir ve stres yaşamanıza neden olabilirler. Kendinizi rahatlatacak bir aktivite bulun ve sıkıldığınzda da ona yönelin ama aşırılıktan kaçınmayı da unutmayın.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>