Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biriyle ortaklık kurmaya karar verebilirsiniz. Romantik veyabirliği olabilir. Biriyle frekanslarınızın tuttuğunu hissedeceksiniz. Belki de son zamanlarda özel birisiyle tanıştınız. Bu kişiyle daha ciddi bir düzeyde buluşmaya hazır olabilirsiniz. Veya belki de iyi bir arkadaşınızla işe girişmeye karar verdiniz. Kaynaklarınızı ve yeteneklerinizi harmanlayarak birlikte bir kurumsal varlık oluşturabilirsiniz.

Bugün saklanmayın. Ağaç kabuğunuzdan çıkma zamanın. Havada sizi harekete geçmeye zorlayan bir şey var mı,arkadaşlarınızla paylaşmak konusunda tereddüt yaşadığınız bir fikriniz olabilir mi? İleriye doğru yürüyün ve daha sonraki bir tarihte bunun sonuçları hakkında endişe edin. Her nüansta gizli bir anlam aramanın zamanı değil. İnsanlar söyledikleri konusunda dikkatsiz olabilirler. Onları analiz etmeye çalışmayın.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Önünüzde duran değişim olanaklarından korkmayın. Buna iyi uyum sağlayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sandığınızdan çok daha güçlü uyum kabiliyetiniz var. Değişimin olmadığı bir yaşam oldukça sıkıcı ve donuk olurdu. Hep aynı, can sıkıcı ve memnun olmadığınız şeyleri yapmaktan gına gelmeden harekete geçmelisiniz. Değişimi bir macera olarak görmenin ve hayatınızda daha büyük mutluluğun kapılarını aralamanın tam zamanı. Sahip olduğunuz yeteneklere daha fazla güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu kadar çok proje yapmamaya çalış. Sakin, doğru ve akılcı bir mantığınız olduğuna ve başkalarının fazlasıyla öznel, kategorik veya agresif olduğuna ikna olmuş durumdasınız. Ama tahmin bakalım et ne oldu? Gerçek şu ki, tam tersi! Biraz kendini diğerlerinin yerine koy. Kendinizi onun yerinde bulduğunuzda, ona da bu kadar yargılayıcı davranıyor musun? Bunu biraz düşün!

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 05:00 olduğunda boşluktaki Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Sizler için de ilişkinizin önem kazandığı bir gün başlıyor. Eşiniz, sevgiliniz ile bugün sadece ikiniz için planlar yapabilirsiniz. Biraz baş başa kalmak ilişkinize iyi gelecektir. Mars-Plüton arasında meydana gelen karşıtlık nedeniyle bugün sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinizi iyi bile hissetseniz riskli işler altına girmekten uzak durmalısınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlenmek istiyorsun!Bugün sakinliğini koruman zor! Çevrenden duydukların bir anda gerilmene sebep olabilir ve yanlış anlaşılabilirsin. Hiçbir konuda beklemek istemeyeceğin gibi zaman zaman etrafındakileri düşünmeden alacağın kararların sonuçlarıyla da uğraşmak durumunda kalabilirsin. Ailenle aranızda tatsız bir konuşma geçip, istemeden aileni kırabilirsin. Sonradan pişmanlığını yaşamamak adına çevrene karşı biraz daha anlayışlı olmalısın. Kariyer hayatına odaklanmak isteyeceksin. Büyümek, genişlemek için ekonomik anlamda güçlenmeye çalışman seni daha hırslı yapabilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden duyacağınız bazı dedikodulara aldırış etmemelisiniz. İnsanların söylediklerine göre hayatınızı yönlendirmemelisiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yönelebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Çalışma hayatınızdaki işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki kararlar meyvelerini vermeye başlayabilir. Aşk hayatınızda dersler alarak hareket etmeniz iletişim odaklı bir ilişki kurmanıza vesile olabilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta ortası Ay Oğlak'ta ilerlemeyi sürdürürken işlere, görev ve sorumluluklara asılabileceğiniz bir gündesiniz ancak kontrolünüz dışı pek çok gelişme karşısında eliniz kolunuz bağlı olabilir, tedbirli davranmayı ihmal etmeyin.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aslan; yorucu geçen birkaç günün ardından olayları kontrol etmekten vazgeçip karşındakilerin şartlarına uyum sağlayabilirsin. Bugün ikili ilişkiler ve işbirlikleri gündeminde önemli bir yer tutuyor.  Ortak bir gelecek hazırlığında olabilirsin ancak önce hedeflerini gözden geçirip değişime hazır olmalısın.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bazı olaylardan etkilenebilirsiniz. Fakat, bu haliniz uzun sürmeyecek. Olumlu ve sakin bir tutum içinde durumu gözden geçirmenizde yarar var. Enerjinizin yüksek olması, olayları kolay geçiştirmenize yardım edebilir. Sevdiğinize karşı daha sıcak ve yakın davranmaya gayret etmelisiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>