Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Olayları İrdeliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk hayatına yenilikler katmak isteyebilirsin bugün. Sevdiğin insanı şaşırtmak için her zamanki şeylerin haricinde, başka konulara odaklanabilir, ona sürprizler yapabilirsin. Bu farklı yaklaşım ilişkiye daha derin bir boyut katabilir bugün, o yüzden bunu es geçmemelisin.

Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar. Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor.

Maddi durumun iyileşmeye devam edebilir bugün. Planlarının aksadığını ya da işleyişte bir yanlış olduğunu düşünüyorsan eğer bunları düzeltmek için daha fazla çaba gösterebilirsin. Olayların daha fazla farkına varman, çözüm aramanı kolaylaştıracak.

Fiziksel olarak iyi hissetmek için egzersizden vazgeçmemen gerekecek bugün. Bu düzeni sağlıklı yiyeceklerle besleyip vücudunu güçlendirmeye devam etmen daha iyi olabilir. Bol bol su içmeyi de ihmal etmemekte yarar var, kısacası sağlığına genel bir bütün olarak bakabilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcı bir ruh hali içinde bulunman mümkün kendini. Yaratıcılığını gösterebileceğin aktiviteler içinde bulunup moralini ve heyecanını yükseltmek isteyebilirsin. Hayatla daha uyumlu bir hale gelebilirsin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir kereliğine herkes için bir küslüğü arkanızda bırakmanın zamanı geldi. İçten içe istemeyebilirsiniz. Ancak hem kendinizi hem de karşı tarafı affetmeye ve unutmaya ikna edebilirsiniz. Hayat devam ediyor. Geride kavga gürültü bırakmak istemezsiniz. O zaman sizin için yeni bir olasılıklar dünyası açılacaktır. Önemsiz şeyler için enerjinizi boşa harcamayın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde düşündüğün bazı önemli konular daha fazla önüne çıkıyor. Harekete geçmek için neyi bekliyorum sorusunu kendine sorabilirsin. Bugün, çevrene karşı oldukça açık ve yakın bir tavır içindesin. Bu durum bazı olayları tekrar tekrar irdelemene sebep olabilir. Alacağın haberler geleceğe dair yaptığın planlarda değişikliğe gitmeni gerektirebilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda terfi süreciniz başlıyor. Muallakta kalan konular neticeye bağlanıyor. Yeni başlangıçlara giderken aynı zamanda radikal kararlarda alıyorsunuz.Bazı konular bugün sizi şaşırtabilir.Alacağınız haberler sizi daha umutlu yapacak.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gitmeniz gereken bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir tartışmalarına girmemeye özen gösterin. Gün içinde ilişkileriniz biraz gergin olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Finansal konuları organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşınmak, yer değiştirmek gibi bir planınız varsa süreci ötelemenizde fayda var. İş değişikliği veya rotasyon sürecinde iseniz bu süreci mümkün olduğunca erteleyin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne demek istediğinizi anlatmakla ilgili bazı sorunlar olabilir. Biraz gariplik veya yanlış iletişim varsa, adım adım ilerlemeyi hedefleyin. Bir konuyu ısrarla takip etmeden önce, başkalarının sizi anlamasının önemli olup olmadığını yeniden değerlendirmek en iyisi olabilir. Gün ilerledikçe, dikkatinizi daha geniş konulara çevirmek daha kolay hale geliyor. Hayatınıza daha fazla hayal gücü, romantizm veya maneviyat getirmenin yollarını buluyorsunuz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinizde, çevreniz tarafından destek var.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinizi ilişkinize ayırabilirsiniz. Konuşmak, aranızdaki bazı meseleleri çözüme kavuşturmak ya da birlikte bir karar almak için destekleyici bir gökyüzü var.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde etkiniz mükemmel.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 31' 30" R
Ay
Koç
10° 04' 33"
Merkür
Koç
19° 49' 56"
Venüs
Boğa
07° 28' 34"
Mars
Koç
03° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 01' 25"
Uranüs
Boğa
22° 38' 57"
Neptün
Balık
29° 03' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 06"
Lilith
Başak
23° 55' 15"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>