Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Saygınlığın Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akşam yemeği için dışarı çıkmaya ve spontane gelişen bir akşam yaşamaya karar verebilirsiniz. Tiyatro veya konsere gidebilir ya da uzun bir gece yürüyüşü yapabilirsiniz. İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarın. Mutlu bir şekilde sohbet edin ve biraz yakınlaşın. Sevgilinizle birbirinize kalpten bağlanmanız size iyi gelecek!

Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Bazen biraz utangaç ve dili tutulmuş gibi olabilirsiniz, ama bugün olmayacaksınız! Yabancılarla sohbet etmek için ilham alacaksınız. Konuşma havasında olacaksınız ve yeni sosyal bağlantılar kurmaya istekli olacaksınız. Kendinizi asansörde bir tanıdıkla konuşurken bulabilirsiniz. Beş dakikalık bir konuşma bir saate kadar kendi kendine uzayabilir! Ama sadece o kadar sosyal olmayın, hiçbir işi bitiremezsiniz.

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Sağlığını iyileştirmek üzere bir şeyler yapmaya karar verebilirsin. Sağlık delisi olduğun söylenemez; hatta sağlık konusunda ölümcül hatalara da girişebiliyorsun. Fakat hayatından çıkarabileceğin bir şeyler söz konusu olabilir. Mesela sigara kullanıyorsan, ciğerlerine yaptığın bu baskıyı yok et!Ya da içtiğin günlük sigara sayısını azalt. Ya da fazla kiloların varsa, daha sağlıklı beslenmek konusunda adımlar at. Bu tarz konularda olumlu yönlerde adım attığında kendini çok iyi hissedeceksin.Sosyal etkinlikler, çekici ve heyecan verici bazı insanlarla temas kurmanızı sağlayabilir. Düşüncelerinizi uyandırarak, zihninizi normalden daha canlı tutan tartışmalar gerçekleşebilir. Bazı ilginç kitaplar tavsiye edilebilir. Bugün tanıştığınız kişilerin adlarını ve telefon numaralarını almak isteyeceksiniz, bu yüzden dışarı çıktığınızda yanınızda bir defter bulunduğundan emin olun. İyi günler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşınız olduğunu sandığınız birisinin pek güvenilir olmadığı ortaya çıkabilir bugün. Dört bir yanınızda aldatıldığınıza dair işaretler görebilirsiniz. Birisi sizden bir şeyler saklıyor ya da su katılmamış yalanlar söylüyor olabilir. Hemen birinden şüpheye düşmeyin ancak birisini herhangi bir konuda dikkate almadan önce durumu bütün yönleriyle inceleyin. Zaten böyle yapmak her zaman en iyisidir.

21 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdikleriniz ve aileniz için fedakarlıklar yapabilir, sevginizi göstererek daha iyi hissedebilirsiniz. Gelecekle ilgili konular,ve kariyerdeki meselelerinizle ilgili gel-git düşünceler, kararsızlık veya kaygılar oluşabilir. Manevi tarafınızı besleyerek yaşam enerjinizi yükseltebilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının arsında olan tartışmalara karşı olgunlukla yaklaşıp onları barıştırmaya çalışıyorsun. Bu hareket arkadaş ortamında saygınlığının artmasını sağlıyor. Tazelediğin özgüven yapmaya cesaret edemediğin konularda daha atılgan olmanı sağlıyor. Kendine olan güvenini fazla aşırıya kaçırdığın takdirde sorumluluklarında artış olabilir.

21 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden alacağınız desteklerle karşılaşmış olduğunuz bazı problemlerin üstesinden gelebileceksiniz. Güçlü manyetik enerjiniz karşı tarafı oldukça etkileyebilir. İş ortamınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Lütfen bunu pozitif yönde kullanın. Mütevazi duruşunuz daha ilgi çekici olabilir. Çevrenize bugün sergileyeceğiniz yardımsever yaklaşımınızla çok fazla karizmatik olacaksınız. Bu fırsatı değerlendirin.

21 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen Güneş tutulması iç dünyanızı, hassasiyetleri öne çıkarıyor. Bilmediğiniz konular da gündeme gelebilir.

21 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu sonuçlar doğuracak güzel haberler almak ilginizi bu konulara itebilir. Akşam saatlerine doğru kendinizle yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

21 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizle iyi geçindiğinizi düşünüyor musunuz? Hislerinizi kucaklayıp yaşıyor musunuz yoksa neler hissettiğinizi düşünmeden hayatınıza devam mı ediyorsunuz? İç dünyanızla barışmanız gerek. Kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız bunu yapmanız şart.

21 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana geliyor. Psikolojiniz ve bilinçaltınızla ilgili konular önümüzdeki aylarda ön planda olacaktır.Psikolojik destek almak bu dönemi daha rahat atlatmanızı sağlayacaktır. Geçmişi geçmişte bırakmayı bilmelisiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

21 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ekonomik olarak bağımsız, hedeflerine odaklanmış ve her türlü eyleme geçmeye hazır bir şekilde hissediyorsunuz. Bugün dişlerinizde ağrı hissedebilirsiniz. Çok şiddetlenirse doktora başvurmanızda fayda var.

21 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizde ısrar etmeyi yeğlediğiniz gün içinde, kişisel başarınızın sizi mutlu ettiğini göreceksiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor. Öğleden sonra, üstlerinizle bazı konularda tartışma ortamı doğabilir.

21 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>