Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Pratiksin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha dengeli adımlar atmaya çalışın. İçten içe sizi huzursuz eden bazı şeyler karşınıza çıksa da üstesinden gelebilirsiniz. Daha dengeli olmanız gerekiyor.

Şartlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir gün. Çok daha dengeli olmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Enerjiniz yüksek ve bu da normalden daha fazla para harcamanıza neden olabilir. Ödemelerinizi ertelememeye dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu hayatla, insanlarla aranıza onarılmaz mesafe koymak değildir. Uzaklaşınca insanların ilgisini kaybetmeyi düşünerek kendinize zaman ayırmanın, sağlığınız ve ruhsal durumunuz için önemli olduğunu kaçırmayın.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu olarak daha özgüvenli ve kararlı olabilirsiniz. İletişim becerileriniz ön plana çıkabilir ve çevrenizle olan ilişkilerinizde daha canlı bir iletişim kurabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengenizi sağlamak önemli olabilir. Ayrıca, duygusal konularda mantıklı ve sağduyulu bir tutum sergileyebilir, ilişkilerinizi dengelemek için çaba gösterebilirsiniz. Bugün, hedeflerinize doğru ilerlerken kararlı olmanız ve pozitif enerjinizi korumanız önemli olacaktır. Eğlenceli aktivitelerle kendinizi motive edebilir, kendinizi şımartabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Risk almayı seven ruhun, bugün eğlenmekten ya da uzunca dinlenmekten yana. Bu yüzden gün içerisindeyerinde oldukça rahat ve pratik olacaksın. Maddi kaygıların, gün içerisinde üstlerinle konuşmanla ya da yeni birarayışına girmenle sonuçlanabilir. Geçmişte tanıştığın kişinin tavırlarıyla yanılmadığını, sezgilerinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha anlayacaksın.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz gereği yer değişikliği yapmak ya da daha hareketli alanlara geçmek söz konusu olabilir. Alıştığınız rutinin dışında oluşuna önyargılı olmayın. Bugün göze aldığınız her şey yarın gözünüzü alamayacağınız gelişmelere gebe olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz. Bedene ait konular ön plana çıkabilir. Kendinizi daha fazla gösterme isteği içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün kendi fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi farklı ve yeni konulara hazırlayabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda strese girebileceğiniz bir dönemdesiniz ancak kendinizi başarılı ifade etmeye odaklandığınız taktirde bu sorunu aşabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sakin bir gün geçireceksin. Elindeki işleri bitirmek için işe odaklanabilirsin. Bazı mevzuları çözmek için de güzel bir gün olacak. İş bitirici yapın ile bugün epey bir yol alabileceksin. Daha verimli olabilmek için güzel kararlar alacağın bir gündesin.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilerleme kaydetmek, zihinsel bir tümseği aşmak veya sorunlu alanları çözmek anlamına gelebilir. Fikirleri harekete geçirmeye veya bir konuyu arkanızda bırakmak için iletişim kurmaya odaklanabilirsiniz. Elbette bugün insanlar hem şefkatli hem de alıngan şekillerde ve değişen derecelerde duyarlı olabilirler. Şimdi en iyi sonuçları elde etmek için kendinizi daha fazla şefkat ve özenle ifade etmeyi hedefleyin ve başkalarının sözlerinizin ardındaki niyeti anlamasını sağlayın. Sizi ileriye taşıyacak öğrenme fırsatları olabilir veya zihinsel düzeyde tatmin edici bir özgürleşme hissinin tadını çıkarabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayatını renklendirecek pozitif gelişmeler olabilir. Çocuksu yapınız insanların size sempati duymasına sebep oluyor. Bugün hayalini kurduğunuz konularda adım atabilirseniz istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinizi rahat ifade ettiğiniz ve etrafınızın ilgisini de gördüğünüz bir gün olabilir. Sağlığınızla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle uzun dönemli bir yaşama hazırsınız, fakat bu kararı açıklamadan önce kendinize biraz zaman tanıyın. Çözemediğiniz çelişkileri değerlendirip, yolunuzun doğru olup olmadığını saptamanız gerekiyor. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, ama işteki başarınızın parasal karşılığından pek memnun sayılmazsınız. Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek. Diyetinize eski özeni göstermiyorsunuz

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 27' 58" R
Ay
Terazi
18° 28' 45" R
Merkür
Boğa
05° 41' 22"
Venüs
Boğa
25° 14' 39"
Mars
Koç
14° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 26"
Satürn
Balık
18° 04' 54"
Uranüs
Boğa
23° 29' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 24"
Lilith
Başak
25° 31' 18"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>