Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi karışık bir aşk ilişkisi içinde bulabilirsiniz. Hiç alışık olmadığınız bu durum sizi yorabilir, incitebilir. Karşı konulmaz bir aşka doğru hızla ilerliyorsunuz. Uyarıları dikkate almıyorsunuz, yaşayıp göreceksiniz.

İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu günlerde yeni şeyler öğrenmek için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz.

Bir yakınınız büyük bir sorumluluk duygusuyla sizi destekliyor. Kalıcı bir ferahlama söz konusu değil ama günlük yaşamınızı şimdilik sorunsuz hallediyorsunuz.

Yaşamınızda yeni bir dönem açılmak üzere. Tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez tanışacaksınız. Dikkatli olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli ve çok özleyen birisi var. Ondan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünememiştiniz. Bu karşılıklı özlem çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek. Bugün ondan alacağınız bir haber bütün gününüzün iyi geçmesine neden olacak. Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız.

22 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:28 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, arzu ve isteklerimizi ne pahasına olursa olsun elde etmekten yana olduğumuzu gösteriyor. Bizim için aile, yuva, birlik ve beraberlik çok önemli. Değerlerimizi koruyacağız. Kendimizi her konuda güvende hissetmek elimizden geleni yapacağız. Hassasız ve son derece duyarlıyız. 22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş süresince, yenilik hevesimiz yükselir. Yalnızsak hayatımızda biri olsun eğer sorunlar varsa bir an önce çözülsün isteriz. Etrafınızdaki her güzellik veya yeni bir gelişme sizi heyecanlandırır. Sorarak öğrenme, tercihlerde bulunma, sebep-sonuç ilişkisi kurarak durumları değerlendirmek gerekiyor. Yol gösterici bir kişi olarak saygınlık kazanır, bir mesele üzerinde sezgilerinizle tahminde bulunmaya çalışırsınız. Eğer güzel bir ilişkiniz varsa, birlikte olmaktan, keşfetmekten zevk alırsınız. İlişkiniz yoksa karşınıza çıkan kişiyi tanımak istersiniz. Amacınız ne ise onu gerçekleştirmek için çabalarsınız. Şimdi gelelim tekrar bir hatırlatmaya. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım tarihinden bu yana geriliyor. Her şeye yeniden bakmak, aceleyle karar vermemek gerekiyor. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, Güneş ateş burcuna geçiyor. Senin için önemli bir gün. Bugün eğer birine söz verirsen, bu senin sorumluluğun haline gelebilir ve önümüzdeki günlerde karşına çıkabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiye hafta sonuna program yapabilirsiniz. Çocukların varsa, eğitimleri ile ilgili bazı aksaklıklar oluşabilir. Öfkeli hareket etmek adına onların duygularını öğrenmende de fayda var. Eğer hayatına yeni şeyler katmak ve öğrenmek istiyorsan kendine farklı uğraşlar bulabilirsin. Ya da hep hayal ettiğin çılgın bulunabilecek faaliyetlerde bulunmak isteyebilirsin. Yemek yapmak, pasta kursuna gitmek gibi aşkının gözüne girecek sürpriz ama eğleneceğin hobiler edinebilirsin.

22 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveniniz ve gururlu yapınızla etrafı kendinize hayran bırakıyor olacaksınız. Aşkta bu yaklaşım tarzı sizi oldukça başarılı bir sonuca taşıyabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizihayatında alacağınız sorumluluklarınız etkileyebilir. Kendi rutininizden çıkabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sıkıştığınız işlerinizle ilgili üstlerinize fikir danışabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde fazla detaylara takılmayın. Akşam saatleri daha keyifli geçebilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişmeler sizi memnun edecek. Yepyeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşmek sizi keyiflendirecek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun ve sıcak olacak. Bambaşka bir duygu içine girebilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinizi gözden geçirmek, plan yapmak, organizasyon gerektiren işlerle ilgilenmek için güzel bir gün olabilir. Duygu, heyecan ve coşkularınızla göz önünde olabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle yenileniyorsunuz. Hedeflerinizi etkileyen, günlük işleri, çalışanlarınızı ilgilendiren konularda dönüşümler olası. Engelleri ortadan kaldırmak için bugün imkanlarınız var. Gün boyu pasif agresif bir moddasınız. Sağlığınıza dikkat edin.

22 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yay burcuna geçen Güneş, size en sıcak sevimli, neşeli, romantik aşk enerjisini taşıyacak. Sevdiğiniz kişiyle seyahat edebilir, farkı kültürlerle tanışma fırsatı yakalarsınız. Objektif bir bakış açısına ihtiyaç duyduğunuzda, bu vizyona sahip optimist bir arkadaşınızdan destek alabilirsiniz. Yeni bir sportif faaliyeti hayatınıza katabilirsiniz. Hatta at binmeyi öğrenmeye başlayabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 38" R
Ay
Terazi
08° 17' 20"
Merkür
Boğa
04° 29' 34"
Venüs
Boğa
24° 11' 38"
Mars
Koç
14° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 21"
Satürn
Balık
18° 01' 36"
Uranüs
Boğa
23° 26' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 52"
Lilith
Başak
25° 25' 37"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>