Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gözler Üstünde Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevgiliniz bugün sürpriz bir duyuru yapabilir, bu nedenle gözünüzü kulağınızı açık olsun! Günün enerjisi, kişisel ilişkilerde değişiklikleri ön plana çıkarıyor. Sevgiliniz sizinle aynı evde yaşamak ya da birlikte daha kararlı bir gelecek planlamak gibi bir hamle yapabilir. Eğer bekarsanız, etrafınızdaki biri bugün size olan ilgisini ifade edebilir. Bu ilginç ilişkiyi sürdürmek isteyip istemediğinize karar vermeniz gerekecek.

Birkaç aydır, kendinizi kariyerinize ve aile yaşamınıza adamış bir haldesiniz. Ama şimdi, bir dereceye kadar ikisi arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Kariyerinizi seçmeye istekli olabilirsiniz, çünkü şu anda size bir kişilik olarak büyümeniz için gereken tüm mücadeleleri sunuyor. Sizi durduran şey nedir? Arkanızda ne bırakacaksınız ? Bugün işler size biraz daha net görünebilir.

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Hislerinle bağlantı kurmakta zorlandığını hissediyorsun. Olmadığın halde neşeliymiş gibi davranmaya kendini zorlamazsan her şey daha akıcı ve kolay olacak. Hislerinden utanmak yerine; kendine karşı bu konuda dürüst ol. Huzursuz ve olumsuz hissediyorsan, bunu kendine sakla. Yürüyüşe çık, bir su kenarına git; en önemlisi akşam sağlıklı bir menü tükettiğine emin ol.Tereddütte misin? Hayata tamamen atılma arzusu ile hayal dünyanda kalmak arasında sürekli gidip geliyor musun? Bir taraf çok daha fazla ağır mı basıyor? Kim demiş bu iki dünya bir arada varolamaz diye? Eğer durumu daha dikkatli değerlendirirsen iki taraftan birini seçmek zorunda kalmadığını göreceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzakta yaşayan birisi için mektup yazmaya, kutlama kartı göndermeye ya da bir paket hazırlamaya ne dersiniz? Bu oldukça eğlenceli olacaktır; özellikle de alıcı kişi sizden herhangi bir şey beklemiyorsa. İçine resimler, el yapımı ürünler, kurabiyeler, şekerler veya kitaplar koyarak özel birine gönderebileceğiniz harika bir paket oluşturabilirsiniz. Basit bir kutlama kartı bile birisinin gününü aydınlatabilir. Hadi bununla biraz renk katın hayatınıza.

22 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün motivasyonunuzu ve enerjinizi korumaya özen göstermeli, dış koşullardan uzaklaşarak kendi içinize dönmelisiniz. Arkadaşlar ve sosyal çevre gündeminizde olabilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün öncü burçta hareket ediyor. Haftanın ilk gününde yoğun bir tempo içerisinde olacağına dair sinyaller alacaksın. İş yerindeki çalışma performansın, arkadaşlarının dikkatini çekecek. Uzun süreli bir birlikteliği olan Aslan burcuysan, evliliğe hazır olduğunu hissedeceksin.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitim hayatına başlamak için harika bir gün olabilir. Verdiğiniz karar sizlerin bilgi hazinesine bir tuğla daha ekleyecektir. İş hayatınıza da yansıması olabilecek eğitimsel girişimlerde olmanız fayda sağlayabilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Umut ettiğiniz şeylerden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkat etmenizde fayda var. Bazı olayları kabullenme içine girebilirsiniz. Tartışmalara karşı duyarlı olun. Sorumlu olduğunuz işlerinizde gelecek yönünde beklentilere girebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evren sizden bugünlerde daha çok anlayış ve olanı kabul bekleyebilir ancak yine de çok fazla kendinizi salmadan dengede kalmalısınız.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizde çalkantılı bir gündem hüküm sürerken siz biraz daha arka ve geri planda durmayı tercih edebilirsiniz. Ancak dalgınlığa, unutkanlığa, gözden kaçabilecek detaylara her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınızı da ihmal etmeyin.

22 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İhmal ettiğiniz bir yeteneğin gelişimi şaşırtıcı sonuçlar doğurabilir. Ufkunuzu genişletmek ve sizi içinde olmak istediğiniz herhangi bir duruma sokmak için tam da ihtiyacınız olan şeyin bu olduğunu fark edebilirsiniz. Bu, gelirinizin artmasına neden olabilir. 

22 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. Bireysel bir gününüz. Kendinize zaman ayırmak istiyorsunuz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızda yaşadığınız olayları derinlemesine analiz etmek, size hissettirdiklerini net olarak anlamak isteyebilirsiniz. Eğer sorunlar yaşıyorsanız, bunlar üzerinde de düşünmeniz, çözmek konusunda kararlılık göstermeniz olasıdır.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınız veya aileniz aracılığıyla yeni bir partner adayıyla tanışabilirsiniz. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Gün boyunca fiziksel olarak daha aktif olmaya özen gösterin.

22 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle uzun dönemli bir yaşama hazırsınız, fakat bu kararı açıklamadan önce kendinize biraz zaman tanıyın. Çözemediğiniz çelişkileri değerlendirip, yolunuzun doğru olup olmadığını saptamanız gerekiyor. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, ama işteki başarınızın parasal karşılığından pek memnun sayılmazsınız. Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek. Diyetinize eski özeni göstermiyorsunuz

22 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>