Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hayatını Değiştirecek Fikirler Edinebilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

İnanılmaz ruhani becerileriniz ile gerçeğin belirsiz olduğu meselelere ışık tutabilirsiniz. Muhteşem duyarlılığınızı, maddenin kalbine inmek ve gerçek çekirdeği ortaya çıkarmak için kullanabilirsiniz. Bu tür davranışların muhtemelen insanlarla olan konuşma ve tartışmalarla geleceğini unutmayın (bunun olacağından neredeyse emin olabilirsiniz). Bunun sizi aldatmasına izin vermeyin. En önemli şey, gerçeğin ortaya çıkacak olmasıdır.

Bugün işe ya da okula gittiğinizde, kendinizi savunmak için hazırlıklı olmanız ve suçlu olduğunuzu bildiğiniz kadar hızlı bir şekilde ayakta durmanız gerekir. İnsan anlayışına herhangi bir hata için bağışlama kaynağı olarak güvenmemelisiniz ve üstleriniz özellikle acımasız olacaktır. Kariyerinizde veya çalışmalarınızda düzenli gözetim altındaysanız, tüm kelimelerinizi ve eylemlerinizi en küçük ayrıntı için bile haklı çıkarmanız gerekebilir.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Bugün zor günlerden bir tanesi. Yapman gerekenlerin baskısı altında ezilebilirsin; yine de kararsızlık ve oyalanma yaşayabilirsin. İki arada bir derede kalmak kolay değil; fakat çıkış yolunu bir şekilde bulmalısın. Belki de yapman gereken sadece bir adım atmak. Bir kez enerjin hareket etmeye başladı mı, gitmen gereken yön de daha belirgin olacaktır.En sevdiğiniz kadın yazarın son zamanlarda yepyeni bir romanı yayımlanmış olabilir. Bu size ilham verebilir. Özellikle zihinsel olarak tetikte ve yaratıcı bir ruh halinde olacaksınız. Sanatsal bir projeye el atmayı düşünüyorsanız bunu yapmanın tam zamanı. En yakınlarınızla kurduğunuz iletişim sorunsuz ilerleyecek ve kendinizi sevecen ve iletişime açık hissedeceksiniz. Romantizm, partnerinizle ortak ilgi alanlarınız üzerine ettiğiniz sohbetlerle artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla yaşadığın anlaşmazlıklar bugünkü gerginliğinin kaynağı olacak gibi duruyor; fakat bil ki bu böyle olmak zorunda değil. Başkalarıyla yapılan sözel tartışmalar aslında eğlendirici ve öğretici olabilir. Eğer birisi senin düşündüğün gibi düşünmüyorsa, bunu kişisel algılamamaya çalışmalısın. Kendini konudan bağımsız tut ki meseleye tarafsızca yaklaşabilesin.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, gündüz saatleri boyunca daha içe kapanık hissedebilirsiniz. Saat 15.33'te sizin burcunuza geçen Ay ile, ilişkilerde geçmişin etkisi görülebilir. Sorunları çözme, orta yolu bulma adına destekleyici bir zaman dilimi başlıyor. Otoriter tavırlar yerine açık gönüllü olmalı.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalık ortamlarda bulunmayı ne kadar istesen de sağlığına dikkat etmek açısından bu isteğini gerçekleştirmiyorsun. Sevdiğin arkadaşlarınla telefondan konuşup özlem giderebilirsin. Hayatını değişime ve dönüşüme uğratacak fikirler edinebilirsin. Aklındaki projelerini gerçekleştirme konusunda önemli bağlantılar kurabilirsin.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yöneticilerinizle ilgili bazı fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Gideceğiniz yönü oluşturmakta zorluk çekebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bazı durumları net görmek istemediğiniz ve hayatın engelli yollarından kaçmak eğiliminde oluşunuz bugün itibari ile yerini daha farklı düşüncelere bırakacak gibi gözükmekte. Zira sizler de artık bu gidişata dur demek ister gibisiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayları yönlendirebilirsiniz. Öğlen saatleri daha sakin geçebilir. Akıcı enerjiler söz konusu. İkili ilişkilerinizde kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Kulağınıza yeni dedikodular gelebilir. Fazla önemsememeye çalışın.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar bir eğitim, kurs, sınav gibi aktiviteleriniz olduğunda olumlu sonuçlanacak gelişmeler gerçekleşecek, konsantrasyonunuz artacak.

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleri, kurumlar, patronlar ve devam eden işlerinizle ilgili geçici problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte tez canlı davranmadan ve acele etmeden, işlerinizi kendi akışına bırakıp, isteklerinizin gerçekleşmesi için kendinize zaman tanımalısınız.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizle ilgili daha fazla çaba sarf etmeye başlamalısınız. İşinize yoğunlaşmalı ve sosyalleşmeye çok fazla zaman ayırmamalısınız.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuza giriş yapacağı 15:33’e kadar Yengeç burcundaki seyahatine devam edecek. Sabah saatlerinde kendinizi duygusal ve içe kapanık hissedebilirsiniz.Ay’ın burcunuza girişi ile göz önünde olma ihtiyacınız artıyor. Öğleden sonraki saatleri kişisel bakımınızla ilgilenerek değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar, kafanızda bazı belirsiz duygular var. Bir aile üyenizi arayın veya arkadaşlarınızla konuşun. Onlar sizi destekleyecek ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. 

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 33" R
Ay
Balık
19° 58' 18"
Merkür
Koç
18° 53' 14"
Venüs
Boğa
05° 46' 57"
Mars
Koç
02° 42' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 55"
Satürn
Balık
16° 54' 34"
Uranüs
Boğa
22° 34' 12"
Neptün
Balık
29° 01' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 33"
Lilith
Başak
23° 46' 06"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>