Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güven Kazanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

Günümüzde ailenize odaklanmış olabilirsiniz, çünkü gezegenin enerjileri ev hayatınızın üstünde durmaktadır. Çocuğunuza okulunda yardımcı olmaya çalışıyor, sınavı için çalışırken ona yardım ediyor olabilirsiniz. Ya da romantik partnerinizle yeni bir şeyler yaratmaya çalışıyor olabilirsiniz. Evdeki gelişmeler, süslemeler veya yenilemeler üzerinde yoğunlaşıyor olabilirsiniz. Evinize daha dengeli bir enerji getirmek isteyeceksiniz ve bunun için pek çok yol var.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Yeni birmi arıyorsun? Eğer arıyorsan, bugün istediğin teklifi alabilirsin. Ayrıca olası gelir kaynaklarıyla ilgili beklenmedik haberler de ayağına gelebilir. Her ne olursa olsun bugün sosyoekonomik olarak seni yükseltecek ve yaşam tarzında büyük değişiklikler yaratabilecek yeni fırsatlar kendini gösteriyor olacak. Bu durumdan olabildiğince yararlan!Kendini tez canlı hissediyor olabilirsin ve dışarı çıkıp görünür olmak konusunda epey arzulusun; fakat görev ve sorumlulukların seni engelliyor. Önemsediğin birisi senden bir iyilik yapmanı isteyebilir -her ne kadar yardım etmek istemesen de edeceksin. Öfkeni yansıtma, sadece işi hallet ve kişinin teşekkürlerini kabul et. Akşam ise, yıldızların altında uzun bir yürüyüşe çık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kişisel haysiyetin, sizin için son derece önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Bu durum, işler ters gittiğinde veya yapmadığınız bir şeyle suçlandığınızda ortaya çıkabilir. Saygınlığınızı korumak, her zaman üzerinde kontrol sahibi olduğunuz bir şey. Günlük eylemleriniz bunu doğruluyor ve kim olduğunuza sıkı sıkıya bağlı olduğunuzu ve anahtarın ne olduğuna inandığınızı gösteriyor. Size meydan okunması durumunda haysiyetinizi savunun. Bu, ne olursa olsun kimsenin alabileceği bir şey değil.

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibaren hızlı ve hareketli bir tempoda olabilirsiniz. İş ve özel hayatınızda iletişim trafiğiniz artabilir. Planlarınızı uygulamaya koymak için destekleyici bir gün.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Savaş gezegeni, Balık burcunda hareket ediyor. Yaptığın fedakârlıkların karşılığını ‘’güven’’ olarak alabilirsin. Çalışan bir Aslan burcuysan İş yerindeki çalışmalarının sonucunda terfi haberi ile alacaksın. Almak istediğin gayrimenkul için bir süre daha beklemek isteyeceksin.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden biri, beklenmedik bir şekilde size karşı ilgisi olduğunu dile getirebilir. Ne hissettiğinizden eminseniz karşınızdaki insanı da düşünerek olayın seyrini belirlemelisiniz. Olumlu ya da olumsuz şekilde açık bıraktığınız her kapı sonrasında istemediğiniz sonuçlar doğurabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız zamanlar var. Bu konuda yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yenilik getirebilirsiniz. Çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küslükleri bitirmek, affetmek ya da af dilemek için de verimli bir gün olacak. Hayatınıza dair bazı çelişkilerin bittiğini görmek sizi epey rahatlatabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız vegörüşmeleriniz, ilişkileriniz hakkındaki kararlarınız ve mesafeli tavrınız ön plana çıkarken, iletişim ve görüşmeler konusunda mücadelelere açık bir günde olduğunuz için, dengeli bir enerjide kalmanız ve ikili mücadelelere girmemeniz bugün için faydalı olacaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizin dışınızda herkesin mükemmel bir hayatı olduğu o günlerden biri gibi görünebilir. Kimsenin mükemmel bir hayatı olmadığını anlayın. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmak akıllıca değildir. Kendi içinizde sevgi ve tatmin duygusunu bulun.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz. Derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz, birçok sorunu  ve olayları da beraberinde getiriyor. 

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün etkileri, sizi fazlasıyla gevşetmeye başlayabilir. Duygusal hayatınızdaki uyumlu ve keyifli ortam, tüm yaşam alanlarınıza aşırı iyimserlik olarak yansıyabilir. Ciddi konulara odaklanmakta, sorunları doğru biçimde değerlendirmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim ve dürüstlük, her ilişkinin anahtarıdır. Doğası gereği çok çalışkan ve stratejik birisi olduğunuz içinhayatınızdaki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm besinleri ve vitaminleri aldığınızdan emin olun.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Kendinizi yıpratmak yerine, sevgilinizle vakit geçirmeye çalışın. İşini çok seviyorsunuz, ama işlerinizdeki durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz. Bugünlerde yeni girişimler ve atılımlar olabilir. Para konusunda tutumlu olun. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa ertesi günden hiç verim alamazsınız.

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 34' 03" R
Ay
Terazi
19° 44' 44" R
Merkür
Boğa
05° 50' 22"
Venüs
Boğa
25° 22' 26"
Mars
Koç
14° 53' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 56"
Satürn
Balık
18° 05' 19"
Uranüs
Boğa
23° 29' 34"
Neptün
Balık
29° 25' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 42"
Lilith
Başak
25° 32' 00"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:12

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>