Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığını hissediyor. Sizden bu konuda anlayış bekliyor. Onun arkadaşlarıyla ilişkisine gereğinden fazla müdahaleniz, arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini eleştirmeniz onu üzüyor.

İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutuluyorsunuz. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor. Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz. Tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bugünlerde bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle gereksiz endişeler yaşayabilirsiniz. Bu günkü parlak enerjiniz, sizi ütopik düşünceler içine sokabilir. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:23 Ay-Pluto karşıtlığıveya farklı bir konuda çelişki duymamıza, yönümüzü tam olarak belirlemekte zorlanmamıza yol açabilir. Kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Onun için, verdiğimiz kararlara dikkat edelim. Saat 11:38 Ay-Mars görünümü, içimize attığımız ve kimseye belli etmediğimiz sıkıntılarımızdan kurtulmak isteğimizi vurguluyor. Yaşanan tersliklere elimizde olmadan üzülüyoruz. Başkalarının hayatımızdaki yeri ve önemi üzerinde duracağız. Güvenmek, ilgi görmek, desteklenmek arzumuz bu saatlerde yükseliyor. Saat 16:42 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, hassas olduğumuz konuları kendi içimizde gözden geçirmemizi sağlar. Sahip olduğumuz her şey bizim için önemlidir. Güvenmek, inanmak isteriz. Saat 17:51-19:59 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, iletişime dikkat etmek yerinde olacaktır. İsteklerinizi veya beklentilerinizin mutlak kabulünü isteyebilirsiniz. Ancak bu zor olabilir. Tartışmak, inatlaşmak gereksizdir. Rutin işlerinize ağırlık vermenizi tavsiye ediyorum. Bu saatler içinde, sakin ve mantıklı bir şekilde sizi rahatlatacak aktivitelerde bulunmak, sözgelimi kısa molalar, kitap okumak, müzik dinlemek, dostlarla muhabbet etmek iyi gelebilir. Saat 19:59 itibariyle Ay-Aslan burcu seyri başlıyor. Bu enerji, hem kendinize güvenmenizi hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi destekleyicidir. Tabii ki bazı durumlar zamana gebe olabilir. Bir çıkış yolu bulmakta çektiğiniz zorlukların da tabanında zaman faktörü direkt olarak baskın bir rol oynayabilir. Eğer izlediğiniz yoldan eminseniz, kendinizle çelişmeden yola devam ediniz. Esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

24 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yaratıcılığın artıyor! Ay, bugün burcunda hareket ediyor. İsteklerin ve arzuların için kendinden emin tavırlar sergilemen mümkün. Kendi yolunu ve yöntemini bulmak için fikirler geliştirebilirsin. Ancak bunları şimdilik kendine saklamanı öneririm. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, sürekli ertelediğin hedefleri artık hayata geçirmeye başlıyorsun. Özellikle maddi konularda birikim yapmak ya da eşini, ailedeki sözü geçen insanları (baba ya da baba ailesi) bu konularda yönlendirmek adına ideal bir dönem başlıyor senin için. Ev ekonomisine katkıda bulunmayı düşünüyorsan, bugünlerde bir işe girebilirsin. Eşinin bugün terfi ya da zam haberini alabilirsin. Akşam saatlerinde yaratıcılığının arttığını fark edeceksin. Bu durumu lehine çevirmelisin.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizin yaklaşım tarzları hoşunuza gitmeyebilir. Size karşı yapmış oldukları davranışlarla sınırları aşabilirler. Empati yeteneğinizi geliştirin.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan konular yüzünden kayıplar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde duygusal açıdan bloklar hissedebilirsiniz. Sizi yoran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşama doğru planlarınızda değişiklik yaşanabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizin aksi gitmesi nazardan. Hiç bir detayı kaçırmıyorsunuz. İş konusunda olan titizliğiniz harika.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

24 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkulu ve güç kullanmayı seven Aslanlar, bugün yaşam alanınızı düzenleme arzunuz yüksek. Sebepsiz gerginlik, yoğun duygusal tutumlar içinde olabilirsiniz. İşlerin bir an evvel halledilmesini önemserken, eleştirel davranmaya gayret edin.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duyacağınız bazı haberler duygusal heyecanlara neden olabilir. Sabırsız ve huzursuz davranışlarda bulunabilirsiniz. Fakat bu durum geçici. Yeni planlar yapabilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

24 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 46' 00" R
Ay
Terazi
22° 14' 03" R
Merkür
Boğa
06° 08' 05"
Venüs
Boğa
25° 37' 42"
Mars
Koç
15° 02' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 52"
Satürn
Balık
18° 06' 06"
Uranüs
Boğa
23° 30' 17"
Neptün
Balık
29° 26' 14"
Plüton
Kova
02° 01' 58"
Chiron
Koç
21° 43' 19"
Lilith
Başak
25° 33' 23"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 20/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>