Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İş Sahanı Genişletmek İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konusunda bugüne odaklanman daha iyi olacak. Geleceğe göre hareket etmek yerine anı yaşamak ve hislerini sonuna kadar görmek sana daha iyi gelebilir. Eğer hoşlandığın birisi varsa yarını beklememelisin.

Pratik zekanız vebilirliğiniz, sorumluluk sınırlarınızı zorluyor. Fakat konumunuzun sizi gitgide, belirlenenlerin dışında da sorumluluklar altına sokmaya başlaması gözünüzü korkutmamalı.

Herkese yetecek bir özgüvenin var ancak maddi konularda kendine bile yetemeyebilirsin. O yüzden ayağını yorganına göre uzatmalısın bugün. Daha sonradan pişman olacağın masraflara girmemelisin.

Rahat bir ortamda kafanı toparlamak ve kendini dinlendirmek hem kaslarına hem de duygusal bütünlüğüne iyi gelecek. Günün yorgunluğunu üstünden atmak için kendine vakit ayırmak sana daha iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canını sıkan mevzularla başa çıkmak ve bunları dile getirmek senin için iyi olacak. Ancak bu süreçte sinirlenmemeli ve sakin kalmalısın. Kendini ifade etmek için sesini yükseltmemen gerekebilir. Daha dikkatli davranman gerekecek bugün.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, hayatta büyük değişimler ve önemli kararlar almanız gerekebilir. Güçlü ve liderlik özelliklerinizin kendini gösterdiği bir dönemdesiniz. Kendinize olan güveninizi arttırarak, hedeflerinizi belirleyip onlara odaklanmanız gerekmektedir. Eğer bir proje veya işle uğraşıyorsanız, bu dönemde büyük bir adım atmanız mümkün olabilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs burcunda geri gitmeye başlıyor. Zaman zaman arkadaş ortamında gerçekleştirdiğin sert konuşmalar küslüklere yol açmış olabilir. Bugün bu kırgınlıkları telafi edebilirsin. Kariyerin için önemli kararlar alabilirsin. Meslek alanında farklı tecrübeler edinmek adınasahanı yurt dışa genişletmek istiyorsun. Patronların ile bu konuyu konuşabilirsin.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeylerin farkında olmak ve bundan kaçamamak duygusu sizi rahatsız edebilir. Kaçmak yerine kalmayı ve bunu öğrenerek alt etmeyi bir rutin haline getirmelisiniz. Bir temizlik günü olabilir ve sizi aşağıya çeken her şeyden bir kalemde kurtulabilirsiniz.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan durumlardan rahatsız olabilirsiniz. Destek almanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Eğitimler gündeme gelebilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde partnerinizin sizi de ilgilendiren bir karar alarak adım atmasını bekliyor olabilirsiniz. Ancak bu gün, o gün olmayacak.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birisi sana, sen istemesen bile bazı tavsiyelerle gelebilir. Buna gözlerini yummaman gerekecek. Gelen bilgileri dikkatlice gözden geçirmek bazı sorunların çözümü için gerekli olabilir. Kendini dışa kapatmamalısın.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi birkaç önemli yön değişikliğinin gerçekleşmekte olduğunu dikkate almak önemlidir ve büyük hamleler yapmadan önce bunların olmasını beklemek akıllıca olacaktır. İçinde bulunduğumuz şeyleri, sizi ve mevcut inançlarınızı veya ilgi alanlarınızı temsil edip etmedikleri açısından sorgulayabilirsiniz. Bu mücadele, kendi içinizde iyileşmeye ihtiyaç duyabilecek şeyleri incelemeye yöneltebilir. Aksilikler, gerginlik veya programınızda bir değişiklik olabilir. Bunlar sizi geciktirebilir ancak yıldıramaz. Güncel konularda sabırsızsanız, sorun çıkarmak yerine ilginizi çeken yeni bir konu arayın.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yoğun enerjinizin sizi zorladığını hatta tempo kaybettiğini göreceksiniz. Maddi konularda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız çok çalışmalı ve paranızı biriktirmelisiniz. Finans konularına disiplin getirmenin zamanı geldi.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan burcu, istikrar ve verimlilik seninle. Ciddi bir romantik ilişkiye başlamak için ayakların yerden kesilebilir. Kalbini çarptıran durumlar seni bekliyor olabilir. Şu anda bilgelik ve objektifliğe odaklan.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte mantıklı davranışlar içinde olacak ve bazı planlarınızı birlikte hayata geçireceksiniz. Zevklere düşkünlük söz konusu olacak. Ortak kararlar alacak, birçok aktiviteye birlikte katılacaksınız. Hareketlenme var.

24 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 50" R
Ay
Balık
27° 33' 33"
Merkür
Koç
19° 13' 53"
Venüs
Boğa
06° 25' 27"
Mars
Koç
03° 06' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 14"
Satürn
Balık
16° 57' 11"
Uranüs
Boğa
22° 35' 60"
Neptün
Balık
29° 02' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 17"
Lilith
Başak
23° 49' 34"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>