Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ani Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile keyifli ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsin. Aranızdaki muhabbet bol kahkahalı ve eğlenceli olabilir. Bugün birbirinize zaman ayırmanız bir süredir aranızda olan gerginliği atmanızı sağlayacak.

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek.

Maddi konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsin bugün. Kimsenin görmediği bazı fırsatlardan iyi paralar kazanabilirsin. Yeni projelere vekonularına odaklanmak için iyi bir gündesin.

Yediklerinin ruh halini nasıl etkilediğini gözlemlemek isteyebilirsin. Bazı gıdaların vücudunda gözle görülür etkisinin olduğunu fark etmen olası. Yediğin bir şeyin ardından kendini nasıl hissettiğini gözlemlemek bazı gıdaları hayatından çıkarmanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların senin hayat tarzına karışması canını sıkabilir bugün. Kendi hareketlerini, harcama alışkanlıklarını veya inandığın şeyleri açıklamak zorunda kalmak seni yorabilir. Ancak kendinden ödün vermemek günün en önemli adımı olacak senin için.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün sözleşme imzalamak ya da bazı kararları kesinleştirmek için doğru bir zaman değil. Bugün maddi ve finansal anlamda bazı belirsizliklerin ortasında kalabilirsiniz. Bu durum uzun vadede planlarınızın değişmesine ve kendinizi yeni fırsatların ortasında bulmanıza neden olabilir. Karar vermeden önce kapsamlı bir şekilde değerlendirme yapmalısınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizliklerin içinde oluşturduğu dalga etkisi seni ani kararlar almaya itebilir. Bugün yaşayacağın bazı olaylar istediğin düzeyde ilerlemeyebilir. Kötü düşünceleri aklından bertaraf ederek yaşantını düzene sokmak istiyorsun. Eğer evcil bir hayvanın varsa, bugün onun hijyenine daha fazla dikkat edeceksin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir hayat kurmak kadar onu sürdürmek, yaşamak da önemlidir. Elinizden geleni yaparken bunu unutmamalısınız. Bırakmak ya da yön değiştirmek istediğinizde bugüne kadar verdiğiniz emeği, bugünden sonra elde edeceklerinizi düşünmeniz sizi motive edebilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizi kolunuzu bağlayan ve sizi sıkıştıran koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal açıdan yenilenme yaşadığınız bu dönemde kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Bir yandan da kafa karışıklığı yaratan konuları akışa bırakmanız gerek. Hatalardan ders çıkarmak adına olayları olumlu yanları ile görebilirsiniz. Başkalarına yardımcı olabileceğiniz ortak çalışmalarda son derece verimli olacaksınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yeni planlamalar yaparken hayat sizi daha motive edecek kişiler ile karşılaştıracak. Sizin için oldukça yapıcı bir sürece adım atılacak bir zaman.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayata karşı direnmeyi bırakmalısın. Esnek olmayı öğrenmelisin bugün. Bu sayede de kendine sabit ve güvenli alanlar oluşturabilir, daha rahat hareket edebilirsin. Bugün bu konulara daha fazla odaklanabilirsin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı yerler hakkında bilgi edinmek ufkunuzu genişletebilir. Şimdi, herhangi bir yere gitmek için zamanınız olmasa bile diğer kültürlerden bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yabancı filmler aracılığıyla, insanlarla konuşarak, hatta ders alarak yeni konular hakkında bilgi edinebilirsiniz. Çok az insan bir anda farklı bir ülkeye seyahat edebilir ancak yine de becerilerinizi geliştirebilir ve zihninizi büyütebilirsiniz. Bazı engeller olsa bile bunların sizi durdurmasına ve ulaşmak istediğiniz yerden geri koymasına izin vermemek sizin elinizde!

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız tüm işlerde, kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız birçok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı mantıkla yaklaştığınız için anlaşılmıyorsunuz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İsteklerinize ulaşmanızı sağlayacak büyülü güçler, yıldızlar yok. İnanmanın gücü, kararlılık ve çabalarınızı birleştirerek isteklerinize ulaşabilirsiniz. Kendinizi sıkıştırmak yerine aynı kararlılıkla gitmek daha iyi olacaktır.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizin kronikleştiğini düşünüp, düzeltmek için bir çaba harcamıyorsunuz. İnceldiği yerden kopmasını beklemeyin! İşinizin riskli alanlarında acele etmeden, iyice analiz ederek karar almaya çalışın. Böylelikle muhtemel hataları da önceden önlemiş olursunuz. Arkadaşlarınızın detaylı planları sizi heyecanlandırıp maddi girişimlerde bulunmanıza neden olabilir. Bu tür yatırımları gerçekçi bir biçimde değerlendirmeye dikkat edin. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 38" R
Ay
Balık
12° 01' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 37"
Venüs
Boğa
05° 06' 24"
Mars
Koç
02° 17' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 12"
Satürn
Balık
16° 51' 48"
Uranüs
Boğa
22° 32' 18"
Neptün
Balık
29° 00' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 44"
Lilith
Başak
23° 42' 27"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>