Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2021, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün kendinizi sevdiklerinize adamanız için iyi bir gün. Günü çocuklarınızla geçirebilir, onlarla oynayabilir veya bir şeyler öğretebilirsiniz. Onları bir top oyununda çalıştırabilir veya ödevlerinde onlara yardımcı olabilirsiniz. Ya da bilgisayarda nasıl düzgün şeyler yapılacağına dair bir ders bile verebilirsiniz. Eğer çocuğunuz yoksa da, diğer aile üyeleriyle birlikte koruyucu ve sevgi dolu bir ruh halinde olmanız muhtemel.

Modern bir kadın mısınız? Dünyanın gelişmesine yardım ediyor musunuz? Birileri bugün size bu tür hassas soruları sorabilir. Durumlara karşı nasıl tepki vereceğini bilen aktivist br kadın olsanız bile, olaylar karşısında çok itici olmamaya dikkat edin. Çalıştığınız yerde oynayacak bir rolünüz var. Bu hassas sorulara hiç dikkat etmeyin.

Bugün iki yoldan gideceksiniz. İkisi de ruhani ve meditasyonla ilgili, kendinize iyi bir arkadaş bulabilir ve memnuniyetsizliklerinizi paylaşabilirsiniz. Gardınızın inmesinden ve kendinizi normalde olduğundan daha dürüst bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Arkadaşınız sorunlarınızdan sıkılacak diye endişe etmeyin. Gerçek arkadaşlar yardım etmekten mutlu olurlar.

Bir dostunla vakit geçirmen için güzel bir gün. Akşam yemeği ve sinema planları yapabilirsiniz. Romantizm evet güzek ama arada sırada arkadaşça bir takılma diliyorsun. Aslında biraz erkek sohbetine ve eril enerjiye ihtiyacın var!Tumturaklı duygu gösterileri bugün her zamanki gibi mutlulukla karşılanmayabilir. Çevrenizdekilerin saygısını kazanmak için biraz daha kontrollü olmanızın gerekebileceğini anlamalısınız. Hareketlerinize biraz hakim olup yere sağlam basmanın ve istikrarın önemini kavrayın. Siz isteseniz de istemeseniz de sizi bu noktaya çeken güçlü etkenler olacağına göre, direnmenin ne anlamı var?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularının kararlarını etkilemesine izin vermemelisin. Yapacağın seçimlerin duygularından etkilenmesini engellemek, geleceğin için daha iyi olacak. Planladığın ilerlemeyi gerçekleştirmek için daha kesin davranmak isteyeceksin.

28 Aralık 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 19.24'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar kısa veya uzun vadeli planlarınızla ilgili karar değişikliği yaşayabilirsiniz. Anlık duygu değişimleriniz olabilir. Bireysel ve özgürlükçü yanınız öne çıkabilir. Akşam saatlerinde ilişkilere dair konuşmalar yapılabilir.

28 Aralık 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişiminde tam olarak ne istediğini ifade etmekte zorlanabilir ve çelişkiler yaşayabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle maddi konularda önlemler olmak isteyeceksiniz. Evindeki küçük ev eşyaları, ardı ardına arızalanabilir. Hem fiziksel hem de mental olarak dinlenmeye ihtiyacın olduğunu hissedebilirsin. Bir süredir ihmal ettiğin konuları teker teker çözmek isteyeceksin.

28 Aralık 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi artık rutin haline getiriyorsunuz. Kurduğunuz yeni düzende zaman sorunu yaşamayacaksınız. Ama bu düzen sizi bir yerden sonra sıkabilir ve değişiklik arayış içine girebilirsiniz. Tatmin olacağınız noktayı bulmak sizler için zor olmayacaktır.

28 Aralık 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündelik işlerinizi tamamlamak için uygun bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda işlerinizin ilerlemesi pekte rahat olmayabilir. İletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Ticari konularla ilgili girişimlerde dikkatli olmanızda fayda var. Günü sakin geçirin.

28 Aralık 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ilımlı hareket ederek başarıyı yakalayabilirsiniz. Problemli konularda umudunuzu yitirmeyin. Borçlarınızı ertelemek gibi bir lüksünüz yok.

28 Aralık 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına verdiğiniz öğütleri kendi hayatınızdaki meselelere ne kadar uygularsanız sizin için o kadar iyi olur. Kendi standartlarına uyum sağlayamayan birinin liderliğini kimse kabul etmez. Başkalarına rehberlik edecekseniz kurallara uygun şekilde hareket etmeye gönüllü olmanız yetmez, aynı zamanda bu kuralların verimli olup olmadığına dair geri bildirimleri kabul etmeye de istekli olmalısınız.

28 Aralık 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük hedef ve planlarınızdan vazgeçmek zorunda değilsiniz fakat mutlu olmak için daha küçük şeylerle yetinmek, ufak mutlulukların kıymetini bilmek gerebilir. Özellikle bir hayaliniz konusunda aileniz veya hayatınızda söz hakkı verdiğiniz birinin onayını istiyorsanız, daha kendinizden emin bir görüntü çizmeniz gerekiyor. İnsanları ikna etmeden önce, kendiniz başaracağınıza ikna olmalısınız.

28 Aralık 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamın her adımında bir yerlere gelirken, kendi çabanızın hakim olmasını istiyor; emek vermeden bir şeylere sahip olmayı arzu etmiyorsunuz. Size ispatlanmayan fikirlerle gelmelerinde bazı nedenler arıyorsunuz; bu durum sizde alışkanlık halini aldı.

28 Aralık 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

28 Aralık 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş görüşmeleri ya da eğitim-öğretim konularıyla ilgili yoğun bir gündeminiz olabilir. Bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. Karar süreçlerinizde emin olmaya ve makul davranmaya dikkat edin.

28 Aralık 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın verdiği etkiyle sakin bir durağanlık içinde olacağınız bir gündesiniz. Bu arada; hiçbir maskeye gerek duymadan, doğaçlama yaptığınız sohbetlerinizde, dışarıdan katılan bir kişinin olumsuz sözleri ile huzurlu gününüzü berbat etmeyin.

28 Aralık 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>