Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çevrenle güzel paylaşımlarda bulunacaksın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, tamamlamak istediğiniz herhangi bir şey konusunda yeterince istekli olduğunuz takdirde, başarılı olacağınız harika bir gün. Dikkatinizi belli bir şeye verdiğiniz sürece, başarılı olmamanız imkansız. Tam tersini yapmaktan iyidir ama yine de bu işi çok fazla ciddiye almaktan da kaçının. Hayal dünyasnızın harekete geçmesine ve romantik doğanızın en üst düzeyde olmasına izin verin.

Bugün her türlü iletişim için iyi bir gün. Eğer birinin dikkatini çekmeye çalışıyorsanız, bugün o dikkati çekebilmeniz gerekir. İnsanlara sesli posta veya e-posta gönderdiyseniz, bugün iade edilebilir. Telefonunuz sürekli çalabilir, ancak en azından insanlarla konuşma şansınız olacak! İş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınızla yoğun olarak konuştuğunuz bir gün olacak.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Enerjiyle dolup taşıyorsun. Bir ateş grubu burcu olarak, enerjik ve aktif hissetmek senin için olağan bir şey ve bu his bugün tam anlamıyla taçlandırılıyor. Fakat büyük bir enerjiye sahip olmanın iyi yanı olduğu kadar kötü yanı da olabilir. Kendini yataktan sürüyerek kaldırmamak harika bir şey olsa gerek; fakatgörevlerini gerçekleştirmeye geldiğinde, adeta başka yerde olmayı arzuluyorsun! Yine de öncelikle işlerini tamamladıktan sonra ailene ve arkadaşlarına da enerji ayırmayı unutma!Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir tavır ve felsefe benimsemeyi düşünüyorsun. Bir zamandır, kişisel sınırlarını genişletmekle ilgileniyorsun. Yeni bir dinle ilgilenebilirsin, spiritüel olarak taze bir başlangıç yapabilirsin veya kendine yardım etmek için farklı stratejiler geliştirebilirsin. Hayatını analiz edip neden değişim istediğini anlayınca çok şey kazanacaksın. Eski alışkanlıklarından ve negatif tavırlarından kurtul ve kendin için nasıl mucizeler yaratabildiğini gör!

28 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, 06:57-13:02 arası boşlukta ilerliyor. Saat 13:02 olunca hareketini Terazi burcunda sürdüren Ay, devamında 5 derece Terazi burcunda saat 21:26'da pozitif bir yeniay meydana getiriyor. Eğitim hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Kardeşlerinizden, akrabalarınızdan alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir. Bulunduğunuz çevrede tanıştığınız yeni kişiler sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeniay hakkındaki yazı için tıklayınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı arkadaşlarının sana söyleyeceği sözlerin övgü mü, yergi mi olduğunu anlamakta zorlanabilirsin.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat ve iletişimlerinizin yoğun olduğu bugün alacağınız bazı haberler size önemli sorumluluklar getirebilirken aynı zamanda popülaritenizi yükseltebilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, maddi alanda ve harcamalarınızda daha akılcı olmalısınız. Akşam saatlerinde hareket, iletişim ve ziyaretler artabilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızda bazı geri dönüşler olabilir, eski sevgilinin dönmesi, eski ortaklıkların tekrar gündeme gelmesi gibi konular dikkatinizi çekebilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şans sizden yana. Yeni fikirlerle öne çıkın ve arkanıza bakmayın. Fırsatların üzerine tereddüt etmeden atlayın. Hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiği konusundaki sosyal sınırlardan kurtulmak için şeyler yapacaksınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcundaki Yeni ay sizin farklı yeteneklerinizi ortaya çıkarır. Kardeşinizle yaptığınız bir işte ilerleme kaydedersiniz.Fırsatlar arka arkaya gelecektir. Uzun zamandır beklediğiniz olumlu bir hayat evresindesiniz. Seyahatlerinizde tanıştıklarınız sizin kültür yapınızı zenginleştirir. Evdeki aksiliklere çözüm bulmakta zorlanırsınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Diş, diz, eklem ve iskelet problemleri söz konusu olabilir. İskelet sisteminizi korumalı, zarar verecek yüklenmelerden, fazla spordan kaçınmalısınız. Genel anlamda planlı ve kararlı bir gün geçireceksiniz. Mesafeler, eğitimler, yabancılar ve hukuki konulardaki ani değişimler, aşk hayatınızı negatif etkileyebilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konular,ve para konuları gündeminizdeyken yeni ay öncesinde belirsiz, karmaşık koşullar söz konusu. Dolayısıyla bugün her ne kadar maddi konularda girişimci ruhunuz ayakta olsa da temkinli hareket etmenizde fayda olabilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>