Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Lidersin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 50%

Yaratıcılık ve romantizm bugün için anahtar kelimeler. Sanatsal veya kendi yaratıcı projelerinizin, belki de değerli temaslarla tanışmanızı sağlayacak insanların dikkatini çekmesi muhtemel. Sonuç olarak, yeni şeyler üretmek için ilham alacaksınız. Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetmeniz de söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da, özel biriyle tanışabilirsiniz.

Düşüncelerinizde, yaşamınızın hemen hemen her yönünü etkileyecek bir dönüşüm yaşıyor olabilirsiniz. Her zaman sorgulayarak ve gelişerek, bakış açılarının sürekli olarak değiştirilmesini gerektiren zor konular üzerinde çalışıyorsunuz. Artık size hizmet etmeyen eski yöntemlerden vazgeçip kendinizi yeni düşünce biçimlerine açmaktan çekinmeyin. Şimdi yeni bir düşünce dalgasını düşünmek için müthiş bir zaman. Tamamen yeni bir gerçekliği açığa çıkardığınızı fark edeceksiniz.

Bugün yeni yatırım olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu, zaman, para veya diğer kaynaklar konusunda bir yatırım olabilir. Ayrıca yeni heyecan verici birteklifini de düşünüyor olabilirsiniz. Çok fazla heyecana kapılmayın ve artılarını eksilerini iyice düşünmeden bir işe kalkışmayın. Bir arkadaşınıza belki de hayat arkadaşınıza danışmak isteyebilirsiniz. Hem bu romantik bir akşam yemeği için güzel bir bahane olmuş olur!

Evine yeni biri getirebilirsin. Sosyal olarak eşlik edilmekten keyif alacaksın. Belki bir arkadaşını bir süre sende kalması için ikna edebilirsin. Ya da bir aile üyesini ağırlayabilirsin. Daha sosyal ve Yay'ın bonkörlüğünün hakkını verir modda olacaksın. Tabi birilerinin evinde iki ay kamp kurmasına da izin verme. O kadarı da fazla!Uzun zamandır beklediğiniz bazı mektuplar, çekler veya telefon görüşmeleri bugün size ulaşmakta gecikebilir. Gecikmeler kontrolünüzün dışında gerçekleştiği için, sinirlenmenizin hiçbir alemi yok. Yapılması gereken en iyi şey, yapacak başka bir şey bulmak ve beklediğin şeyin gerçekleşmesine izin vermek. Kaybolmadılar - gelecekler! Dayanın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yelkenlerinizi şişirecek fazladan bir rüzgar hasıl olabilir bu yüzden yekeyi sıkı tuttuğunuzdan emin olun. Dümeniniz ne yöne dönükse o yöne gideceksiniz. Bir kez rotanızı bulunca, pozisyonunuzu değiştirmek zorlaşacak o yüzden pusulanızı iyi ayarladığınızdan emin olun. Yolculuğunuza tam gaz devam edin.

29 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde ikili durumlar arasından bir seçim yapabilir, bir süredir yaşadığınız gel gitlerinizi sonlandırabilirsiniz. Kardeşler, yakın çevre, dostlar gün boyu ön planda olacaktır.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki arkadaşlıklarınla arandaki uyum dikkatlerden kaçmayacak. Onlara liderlik ediyorsun ve yönlendiriyorsun. Yakın bir arkadaşın evliliğinde yaşadığı sorunları sana anlatmak isteyebilir. Sosyal medya paylaşımları ile yakından ilgilendiğin bir gün olacak. Hukuksal konulardaki beklentilerin bugün karşılık bulabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitim hayatına başlamak için harika bir gün olabilir. Verdiğiniz karar sizlerin bilgi hazinesine bir tuğla daha ekleyecektir. İş hayatınıza da yansıması olabilecek eğitimsel girişimlerde olmanız fayda sağlayabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde yoğun bir gündeminiz olabilir. Gün içinde kendinizi ortaya koyan konuşmalar yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size stresli hissettiren her konunun beklenmedik bir şekilde düşündüğünüzden daha kolay olduğunu görebilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının hayatlarına karışmaktan çok zevk alıyorsunuz. Adeta burnunuzu sokmadığınız bir konu yok! Bunun insanları ne kadar rahatsız ettiğinin farkında değil misiniz? Bu aralar sadece kendi hayatınızla ilgilenmelisiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen, en son sözü kendiniz söylemek istiyor ve daha fazla çalışıyor, yoruluyorsunuz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günün ana temaları, birçok detayı içinde barındıran rutin işlerle uğraşma ve faklı alanlarda aynı anda faal olma zorunluluğu olabilir. Sizi yorabilecek bu durum, geçmişteki bir ihmalden kaynaklanabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişi ile birlikte çok tutkulu bir aşk yaşamaya başlayacaksınız. İş yerinizde stresli ve yorucu bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Yakın bir arkadaşınızın yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacı olabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz. İşinizin geleceğiyle ilgili korkularınız var. Oysa bunun için anlaşılır fazla gerekçeniz yok. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın

29 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 03"
Ay
Kova
18° 53' 11"
Merkür
Koç
17° 38' 34"
Venüs
Boğa
03° 06' 18"
Mars
Koç
01° 02' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 23"
Satürn
Balık
16° 43' 28"
Uranüs
Boğa
22° 26' 42"
Neptün
Balık
28° 57' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 18"
Lilith
Başak
23° 31' 38"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>